Gość: ANGEL
IP: *.*
19.12.02, 11:08
Witam wszystkie Mamusie!Widziałam właśnie cały post na temat zwierzaczków, ale ja mam takie ogólne pytanie. Otóż, jak się pewnie domyślacie, i my posiadamy pieska, a ja jestem w 29 tyg ciąży. Ciągle zastanawiam się, jak nasz piecho zareaguje na pojawienie się Dzidzi. Teraz trochę szczegółów nt. samego pieska i naszych z nim relacji. Otóż piesio to bokserek, wabi się Frodo i w styczniu skończy rok. Jak się orientujecie to totalny z niego "dzieciak"! Ciągle tylko zabawa i przytulanie. Jest wielkim pieszczochem, uwielbia być głaskany, drapany, przytulany, obcałowywany itp. Dodam, że jego panem i władcą jest niewątpliwie mój mąż, ale ja również cieszę sie jego szcunkiem, tak, że nie mam większych problemów. Martwię się tylko, że w momencie, gdy pojawi się Dzidziuś Frodo będzie miał dopiero 14 miesięcy, może być zazdrosny i rozczarowany. Wiem, że poza tym, to boksery są bardzo przyjecielskie i opiekuńcze, ale czy w naszym przypadku, to się na pewno sprawdzi? Jakie jest Wasze zdanie? Czekam niecierpliwie na Wasze opinieAneta