Dodaj do ulubionych

MAGDA72 PRZEPRASZA

IP: *.* 21.12.02, 00:11
JUŻ WYSŁAŁAM POST NA ADOPCJE, ALE PONIEWAZ TEMET MNIE ZOSTAŁ PORUSZONY TAKŻE TUTAJ, CHCE JESZCZE TUTAJ WAS WSZYSTKIE PRZEPROSIĆ ZA ZAMIESZANIE, KTÓREGO BYŁAM AUTORKĄ.BYŁA TO Z MOJEJ STRONY CAŁKOWITA GŁUPOTA I NIEODPOWIEDZIALNOŚC, ABSOLUTNY BRAK WYCZUCIA. JEST MI CHOLERNIE WSTYD, NAPRAWDĘ ŻAŁUJĘ TEGO, CO ZROBIŁAM. TERAZ DOPIERO ZROZUMIAŁAM JAK BARDZO MOŻNA POKALECZYĆ INNYCH WCHODZĄC NA ICH UCZUCIA I NIC TEGO NIE USPRAWIEDLIWIA. JEŚLI JESTEŚCIE W STANIE, TO PRZYJMIJCIE MOJE NAPRAWDĘ SZCZERE PRZEPROSINY I JEŻELI JESTEŚCIE W STANIE, TO MI WYBACZCIE. NIGDY WIĘCEJ JUŻ TAK NIE POSTAPIE. CZUJĘ SIE OSTRO PRZYWOŁANA DO PORZĄDKU I WIEDZCIE, ZE POTRAKTOWAŁAM TĘ LEKCJĘ POWAŻNIE. DZIĘKUJĘ ZA MĄDRE UWAGI, KOMENTARZE.BARDZO SKRUSZONA KALPA
Obserwuj wątek
    • Gość: AgnieszkaP. Re: MAGDA72 PRZEPRASZA IP: *.* 21.12.02, 06:44
      Magda,chyle przed Toba kapelusz ;)Moglas napisac ze to nie Twoja wina, ze udostepnilas komputera znajomym, itp. A jednak zdecydowalas sie "przyznac do winy" na forum i prosic o wybaczenie. Nie kazdy bylby w stanie to zrobic. :jap:Naprawde to doceniam. Mam nadzieje ze atmosfera sie "oczysci" i wszystko wroci do normy. :)Pozdrowienia,Agnieszka :hello:
    • Gość: agacz2905 Re: MAGDA72 PRZEPRASZA IP: *.* 23.12.02, 11:33
      Magda, już chyba ta sprawa jest zamknięta, z tego co zaobserwowałam. Przy okazji gratuluję cywilnej odwagi. Życzę Tobie i Twojej Rodzinie wesołych, radosnych świąt, dużo zdrowia i spokoju, a o tym co było już nie myśl!!Pozdrawiam serdecznie :hello:Agnieszka, mama Szymka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka