Dodaj do ulubionych

Bony towarowe

13.12.06, 19:17
Na ile dostaliście w tym roku? I jeżeli możecie powiedzieć w jakiej firmie
albo chociaż branży pracujecie
Obserwuj wątek
    • petto Re: Bony towarowe 13.12.06, 19:34
      michasia24 napisała:

> Na ile dostaliście w tym roku? I jeżeli możecie powiedzieć w jakiej firmie
      > albo chociaż branży pracujecie

na 3 tysiące.
      • doris73 Re: Bony towarowe 13.12.06, 19:37
        850
        • l.e.a Re: Bony towarowe 13.12.06, 19:38
          a jak nie dostalismy to co ? smile))
          • michasia24 Re: Bony towarowe 13.12.06, 19:44
            to trzeba do pracy iść wink
            • l.e.a Re: Bony towarowe 13.12.06, 19:45
              no ale sie pracuje smile ja pracuje i maz rowniez ale towarow niet smile
              • michasia24 Re: Bony towarowe 13.12.06, 19:47
                no co za kraj! no chyba że jesteście prezesami we własnej firmie smile))
                • iwoniaw Re: Bony towarowe 13.12.06, 19:48
                  E tam, dziś to bony opodatkowane są, nie to, co kiedyś. To juz premia świąteczna
                  lepsza. Albo fajna paczka dla dziecka z funduszu świadczeń pracowniczych wink
                • l.e.a Re: Bony towarowe 13.12.06, 19:50
                  michasia24 napisała:

> no co za kraj! no chyba że jesteście prezesami we własnej firmie smile))

marzenie smile

maz pracuje w budzetowce a ja w prywatnej firmie, ktora pod media podpada tongue_out
                  • joasiiik25 Re: Bony towarowe 13.12.06, 19:53
                    520zl
                    budzetówka
                    • petto Re: Bony towarowe 13.12.06, 20:12
                      joasiiik25 napisała:

> 520zl
                      > budzetówka

520? a co to tak dziwnie, nie mogłobyć 550 albo 500
                      • zuzia_i_werka Re: Bony towarowe 13.12.06, 20:18
                        Dziwnie? To ja mam dziwniej-310zł hehe. Nie wiem skąd im się ta końcówka wzięła?
                      • moofka Re: Bony towarowe 13.12.06, 20:19
                        > 520? a co to tak dziwnie, nie mogłobyć 550 albo 500

albo 1000 dla okraglosci
                        niektorzy to mają problemy big_grin
                      • iwoniaw Re: Bony towarowe 13.12.06, 20:33
                        > 520? a co to tak dziwnie, nie mogłobyć 550 albo 500

A coż w tym dziwnego? Pracodawca pewnie kupił bony na kwotę X, w promocji
                        dorzucili mu na kwotę Y, podzielił tę kwotę mieðzy wszystkich, którzy dostawali
                        bony i po 20 zł wyszło...
                        • moofka Re: Bony towarowe 13.12.06, 20:36
                          iwoniaw napisała:

> > 520? a co to tak dziwnie, nie mogłobyć 550 albo 500
                          >
                          > A coż w tym dziwnego? Pracodawca pewnie kupił bony na kwotę X, w promocji
                          > dorzucili mu na kwotę Y, podzielił tę kwotę mieðzy wszystkich, którzy dost
                          > awali
                          > bony i po 20 zł wyszło...
                          >

albo jeszcze inaczej jak u mojego starego mensza ;P
                          z zalozenia bon jest pomoca socjalna - wydaje sie wiec go na podstawie
                          oświadczenia o dochodach
                          oświadcza wiec moj stary monsz ze jest nas tyle to a tyle, z czego zona zaraia
                          tyle to a tyle i przydzielają - im kto bogatszy (dochod na glowe) tym mniej
                          dostaje
                          • dlania Re: Bony towarowe 13.12.06, 20:44
                            To u mnie też tak jest: im ktos ma nizsze dochody na łepka, tym więcej bonów
                            dostaje. Dzieki temu dostałam 1300 - czyli drugą pensjęwink. Wydawało mi się to
                            majatkiem, dopóki nie przeczytałam, że ktoś dostał 3 tysiace...
                            W tamtym roku za to nic ni9e dostałam, bo byłam zatrudniona na 75 % etatu i na
                            czas okresony 10 miesięcy.
                            Firma: wyższa szkoła zawodowa (takie kuriozum)
                            • endi100 Re: Bony towarowe 13.12.06, 20:53
                              No to fajnie macie. Mój mąż w tym roku dostał talon na 100 zł do Auchan (do
                              sklepu mam 30km). Ale to i tak dobrze bo rok temu było 70 zł-
                              • mamalesia Re: Bony towarowe 13.12.06, 20:57
                                nic
                                pomoc społeczna
                              • egoya Re: Bony towarowe 13.12.06, 21:05
                                to i tak się endi ciesz, mój w budżetówce przez 7 lat nie dostał nawet na 70 zł. W tym roku oczywiście też się nie spodziewamy.
                                Paczki dla dzieci dostajemy, gdy zapłacimy za nie a związki dorzucą 5 zł. To dopiero firma...
                                • endi100 Re: Bony towarowe 13.12.06, 21:22
                                  egoya, mój też by gó.. dostał gdyby do związków nie należał. A przecież co
                                  miesiąc płaci składkę na związki, a jedyne co z tego ma to talon na święta za
                                  100zł.
                                  • egoya Re: Bony towarowe 13.12.06, 21:27
                                    coś mi się wydaje że jedna branża...
                                    • endi100 Re: Bony towarowe 13.12.06, 21:31
                                      No, teżmi się tak wydaje. A tak ponoć dobrze mają....
                                      • egoya Re: Bony towarowe 13.12.06, 21:34
                                        a byłaś na tym forum? bo nie pamiętam cię.
                                        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22662
                                        • endi100 Re: Bony towarowe 13.12.06, 21:36
                                          niee, ale dzięki, nie znałam tego forum.
                                          • egoya Re: Bony towarowe 13.12.06, 21:39
                                            czyli przeczucie mnie nie myliło?
                                            • endi100 Re: Bony towarowe 13.12.06, 21:41
                                              nie myliło cię
                                              • egoya Re: Bony towarowe 13.12.06, 21:45
                                                to fajnie, jakbyś kiedyś chciała poklikać prywatnie to zapraszam na gg 5435752
                                                • endi100 Re: Bony towarowe 13.12.06, 21:47
                                                  ok, dziękismile
                                                  • joasia401 Re: Bony towarowe 14.12.06, 11:05
                                                    Mój też nigdy nie dostał bonów, do związków nie należy, paczki dla dziecka też nie, firma jak wyżej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka