Gość: Biedronka IP: *.* 03.02.03, 09:59 Cześć mamuśki!5m-c temu urodziłam dzidzie,lecz od tamtego czasu czuje się osłabiona, miewam mdłości,bardzo się poce.Moze to jest wynik karmienia piersią?- kochane czy również macie takie dolegliwości? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maria_rosa Re: ZŁE SAMOPOCZUCIE!!! IP: *.* 03.02.03, 11:20 Hej, a witaminki dla mam karmiących łykasz?Jeśli nie to zacznij, pomaga.Samo karmienie osłabia bardzo, do tego jeszcze ważne jest jak się odżywiasz. Tak czy siak witaminki nie zaszkodzą.maria rosa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AniaM Re: ZŁE SAMOPOCZUCIE!!! IP: *.* 03.02.03, 14:51 Moja corka ma juz 10 miesiecy a ja ciagle czuje zmeczenie i oslabienie a witaminki lykam. Z tym poceniem to chyba jednak jest typowe - tez mialam taki okres zwlaszcza gdy bardzo niedosypialam i niedojadalam. Moim zdaniem powinnas zrobic sobie morfologie bo czesto po porodzie moze wystapic anemia. Poza tym nocne wstawanie i opieka nad maluszkiem bardzo wyczerpuja organizm. Czasami powinnas znalezc chwile na odpoczynek, drzemke a moze i spacerek. Pozdrawiam i zycze wiecej silANiaM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biedronka Re: ZŁE SAMOPOCZUCIE!!! IP: *.* 03.02.03, 17:00 Otóż biore witaminki i nic mi to nie pomaga,ale czy również jest wam ciągle mdło-oczywiście wykluczam ciąże z tego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franciszek Re: ZŁE SAMOPOCZUCIE!!! IP: *.* 04.02.03, 06:14 Mdli mnie momentami ( zwlasza rano ) tak bardzo , ze czasem juz mysle ze to ciaza. Wiec chyba to jednak normalne , musimy dzielnie przejsc ten kolejny etap...Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biedronka Re: ZŁE SAMOPOCZUCIE!!! IP: *.* 05.02.03, 17:33 AniuM pisałam do Ciebie na poczte lecz nie udało mi się wysłać. Otóż dobrze się odżywiam,a do tych mdłości to mam prawdopodobnie z tego samego powodu co i ty, ponieważ przed ciążą miałam identyczne objawy.Napisz mi na poczte coś więcej na swój temat?-jak tam twój maluszek?-może masz jakiś problem?-pisz śmiało Odpowiedz Link Zgłoś