Dodaj do ulubionych

Absolutne ABSOLUTORIUM

IP: *.* 17.02.03, 22:25
Nareszcie!!!Zdałam ostatni egzamin i już nigdy więcej...Najeździłam się do tej szkółki, wysiedziałam na tyłku niejeden weekend, zarwałam wiele nocy i skończyłam!Chociaż jak zdawałam egzamin wstępny (miałam 26 lat, męża, zaczętą budowę domu i nie miałam pracy), teściowa powiedziała, żebym dała sobie spokój, bo nie dam rady! A ja dałam!Teraz mam męża, córcię (ma 3 latka), dalej budowę (może w tym roku się wprowadzimy...?), pracę i około 50 zdanych egzaminów.Wierzyć mi się nie chce!Teraz skończę pisanie pracy, obronię w maju i będę prawdziwym magistrem KUL-u!A jak trochę ochłonę... Może jakieś studia podyplomowe?Cieszcie się ze mną! - Kaasia
Obserwuj wątek
    • Gość: aronka Re: Absolutne ABSOLUTORIUM IP: *.* 17.02.03, 23:03
      Kaasia!!! Jesteś dzielna kobitka!!! :) Cieszę się razem z Tobą!!! :bounce: Ja wprawdzie jestem pani magister od prawie 9 -ciu lat, ale pamiętam, jaka to radość i... ulga. Z tym, że ja nie miałam wtedy męża, dziecka...Gratuluję i życzę Ci zrealizowania innych życiowych planów w pięknym stylu! :hello:
    • Gość: korol Re: Absolutne ABSOLUTORIUM IP: *.* 18.02.03, 09:18
      Heloł :)Cieszę się z Tobą i gratuluję :bounce: :bounce: :bounce:Też studiowałam zaocznie i miałam już swoja własną rodzinę i nie zawsze było mi lekko więc wiem jak się cieszysz, że się udało i że tak po prostu dałas radę. Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów :hello:Addera mama Michała i Dominiki :benetton:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka