20.12.06, 15:50
Ja to się chyba dzisiaj od forum nie odczepię.

Dziewczyny, może któraś tak miała? Nagle telewizor się wyłączył i nie można
go włączyć z powrotem, miga tylko czerwone światełko. Czy to już koniec
żywota tego telewizora?
Obserwuj wątek
    • oxygen100 Re: Telewizor 21.12.06, 08:23
      ja tak mialam. Dalo sie naprawic i nie byla to droga naprawa jakies 100PLN ale
      zobaczymy na jak dlugo. Na razie dziala jakis miesiac
      • pade Re: Telewizor 21.12.06, 08:37
        był już u nas spec od tv, dzis pojechał kupić części, wyjdzie koło 250złsad((
        Musiał się ten chol...telewizor przed świętami popsuć?sad
        • lila1974 Re: Telewizor 21.12.06, 08:41
          Nie wierzę fachowcom - u nas kiedyś zalutowal jeden drucik i beknęłam 150 zł.
          Teraz, jeśli się coś psuje, to wioze do naprawy i czekam na kosztorys naprawy,
          jeśli uważam, że jest przesadzony, to pytam w innym serwisie nie ujawniając,
          ile zaśpiewala konkurencja.
        • oxygen100 Re: Telewizor 21.12.06, 08:54
          no moj slubny wzial TV za wsiarz i zawlokl do warsztatu. Tam panowie drapiac
          sie po jajach po dwoch tygodniach postawili diagnoze z zastrzezeniem ze oni
          musza dokupic jakies schematy polaczen tych wszystkich czesci czy cos.
          Doliczyli za to jakies 50PLN i skasowali nas w sumie na jakies 150. Byl to
          jakis taki banal zasilacz czy cos w tym rodzaju. Mamy w sypialni drugi TV wiec
          nie bylo rwania wlosow z glowy
          • pade niestety to nie drucik 21.12.06, 09:26
            trzeba wymienić trafopowielaczsad to akurat grosze nie kosztuje, zwłaszcza
            oryginał
            • lila1974 Re: niestety to nie drucik 21.12.06, 09:39
              powialo kabaretem "Mumio" smile
              • pade Re: niestety to nie drucik 21.12.06, 11:09
                dokładniesmile fajna nazwa nie?
        • panda74 Re: Telewizor 21.12.06, 09:19
          Złośliwość przedmiotów martwych.... To Ty nie wiesz, że zawsze sie psują w
          najmniej odpowiednim momencie, a czasami nawet parami? big_grinbig_grinbig_grin
          Pozdrawiam i mam nadzieję, że szybciutko Ci go naprawią smile
        • ewa-ewa Re: Telewizor 21.12.06, 09:22
          pade napisała:

> był już u nas spec od tv, dzis pojechał kupić części, wyjdzie koło 250złsad((
          > Musiał się ten chol...telewizor przed świętami popsuć?sad

no to co ze przed świętami? a co to swięta albo zwykły dzień? Czy normalnie
          nie orbisz zakupów do jedzenia? czy tylk na święta kupujesz? mnie to śmieszy ze
          taki kolejki, ze ludzie wydają więcej pieniędzy na swięta niż normalnie.
          • michalina7 Re: Telewizor 21.12.06, 09:28
            Bo dzień świąteczny to nie jest normalny dzień. Zapraszamy do siebie gości więc
            potrzebujemy więcej jedzenia żeby postawić coś na stół. W święta nie chodzimy na
            zakupy więc generalnie trzeba je zrobić przed. Święta niektórzy mają potrzebę
            przeżyć uroczyściej więc i na stół chcą postawić rarytasy a nie mielonkę stąd
            się biorą większe wydatki. W Święta więcej czasu spędzamy w domu wiec jest
            prawdopodobieństwo, że TV się więcej obejrzy. Proste
          • pade do ewa-ewa 21.12.06, 09:29
            To Ty nie wiesz, ze na święta kupuje się prezenty? Nie tylko jedzenie?
            Zła jestem bo już się spłukalismy a naprawa tv nas dobije.
            A co , pożalić się nie można?
        • beata985 Re: Telewizor 21.12.06, 09:55
          pade napisała:

> był już u nas spec od tv, dzis pojechał kupić części, wyjdzie koło 250złsad((
          > Musiał się ten chol...telewizor przed świętami popsuć?sad

telewizory i inny niezbędny sprzęt mają to do siebie, ze uwielbiają się psuc
          przed świetami. Zawsze to robiąwink
          nie ma tego złego, przynajmniej Kevina nie obejrzysz14 razbig_grin
      • berlin30 Re: Telewizor!! 21.12.06, 09:20
        pewnie abonamentu nie zaplacilassmile
        i wylaczyli big_grin

• pade Re: Telewizor!! 21.12.06, 09:31
          hihi
          masz rację, juz lecę na pocztę!D
    • weronikarb Re: Telewizor 21.12.06, 10:07
      Ech nasz kosztowala naprawa 150 - po pierwszym upadku z komody.
      Po drugim maz sam naprawil - byl zimny lut. Chodzil chyba z miesiac i zaczelo
      sie dymic, maz cos tam wymontowal chodzil dale. Po 2 miesiacach zniknal obraz i
      poszedl dym sad
      Mowie koniec mam dosc - kupilismy nowy na raty, a ten oddalismy najmlodszemu
      bratu mojego meza coby sie na nim uczyl (elektromonter) - naprawil go i wiecie
      ile nowa czesc ??? 2,50 PLN smile)) No i chodzi u niego dalej smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka