Dodaj do ulubionych

Która z was ma dość Kevina samego w domu??

20.12.06, 20:27
Od 12 lat na co święta serwowany jest nam "Kevina sam w domu" lub " Kevin sam
w NY" W te święta oczywiście też. Nie moje już patrzyć na tego smarkacza ze
zdziwionymi oczami. Czy naprawde nie ma innych filmów na święta??? Nienawidzę
tego Kevina
Obserwuj wątek
    • monia145 Re: Która z was ma dość Kevina samego w domu?? 20.12.06, 20:29
      Eeee, Kevin jest słodki, uwielbiam go, zawsze lubiłam a teraz czeka na niego
      mój synsmile
      • aluniaaa Re: Która z was ma dość Kevina samego w domu?? 20.12.06, 20:30
        przecież to już polsatowa Tradycja, bez Kevina święta nie istnieją tongue_outPPPP
    • wrozka.zebuszka A jest jakiś przymus włączania tv w święta? 20.12.06, 20:30
      I to na konkretnym kanale, z programem, który cię wkurza? Jak żyję, nie
      oglądałam w święta "Kevina" i wcale mnie to nie wkurza...
      • monia145 Re: A jest jakiś przymus włączania tv w święta? 20.12.06, 20:31
        Ale jak mogłoby Cię wkurzać coś czego nigdy nie widziałaś?smile
        • wrozka.zebuszka Widziałam, tyle że nie w święta 20.12.06, 20:34
          Dziwę się tylko, że autorka wątku 12 raz ogląda, choć nie chce. Masochizm?
      • marcysia51 Re: A jest jakiś przymus włączania tv w święta? 20.12.06, 20:48
        A mnie wkurzają wszystkie co roczne powtórki,wrr
    • kaaaasiiiiiiiiiiiia Re: Która z was ma dość Kevina samego w domu?? 20.12.06, 20:30
      znam go na wylot ale dzieci czekają.........
      • beata985 Re: Która z was ma dość Kevina samego w domu?? 20.12.06, 20:39
        mnie wkurza sam fakt, ze w kazde swięta puszczane jest jedno i to samo. wrr.
        z jednej strony dobrze bo chociaż mi nie szkoda, ze cos tam przegapiłam
        ale syn czeka, nie odpusci?smile)
      • zuzia_i_werka Re: Która z was ma dość Kevina samego w domu?? 20.12.06, 20:39
        Ze tak brzydko powiem Kevin mi wisi ale jestem oburzona,że w te Święta nie
        obejrzę z braćmi Szklanej Pułapkismile)) No chyba,że zgodnie z obietnicą dostanę
        na dvdsmile
        • siasiuszek Re: Która z was ma dość Kevina samego w domu?? 20.12.06, 20:46
          "Szklaną pułapkę" masz jak w banku w sylwestra
          • zona_mi Re: Która z was ma dość Kevina samego w domu?? 20.12.06, 21:41
            W Sylwestra to "Seksmisja" na bank.
      • tequila22 Re: Która z was ma dość Kevina samego w domu?? 20.12.06, 21:43
        a ja obejrze i kolejny raz - bo poprostu go lubię, a Ty jeśli go nie lubisz i
        Cię wkurza nie włączaj Polsatu w tym czasie....
    • siasiuszek Re: Która z was ma dość Kevina samego w domu?? 20.12.06, 20:39
      nie oglądałam go 12 razy aż taką masochistką nie jestem. Miałam nadzieje że w
      święta naleje sobie likierku i oglądnę coś fajnego a tu poza Kevinem który
      doprowadza mnie do pasji znowu same powtórki. Co święta to samo - " Głupi i
      głupszy", "Masz wiadomość" szkoda że znowu "Tytanika" nie puszczają" crying(
      • monia145 Re: Która z was ma dość Kevina samego w domu?? 20.12.06, 20:42
        Ja liczyłam na niezatapialnych "Samych swoich" a tu kiszka i nie masad
        Pewnie będą w Wielkanocsmile))))))
        • beata985 Re: Która z was ma dość Kevina samego w domu?? 20.12.06, 20:43
          kargule to chyba wielkanocni a Tytanik tez leciał ostatnio.
      • monia145 Tiatanic- bleeeeeee:)))))) 20.12.06, 20:43
        Już wolałabym "Ben Hura" albo " Przeminęło z wiatrem"smile
        • monia145 Titanic, miało być:)))) 20.12.06, 20:44

• siasiuszek Re: Tiatanic- bleeeeeee:)))))) 20.12.06, 20:45
          no wiem bleee ale to też jest ostatnio dyżurny film na święta w różnych
          wersjach, pewnie niestety też będzie w Wielkanoc crying(
      • iwles Re: Która z was ma dość Kevina samego w domu?? 20.12.06, 21:33
        > Miałam nadzieje że w
        > święta naleje sobie likierku i oglądnę coś fajnego

Na tym polega magia Świąt ????
        • siasiuszek Re: Która z was ma dość Kevina samego w domu?? 20.12.06, 22:25
          min. na tym
    • wrozka.zebuszka Czy wszystkie z pań narzekających opłaciły 20.12.06, 20:52
      abonament rtv? Jak kiedyś był o tym wątek, to raczej niezbyt wyrywne niektóre
      były, by się z obowiązku wywiązać. A nowości by się oglądać chciało...
      • siasiuszek Re: Czy wszystkie z pań narzekających opłaciły 20.12.06, 20:53
        zdaje sie że na polsat abonamentu nie trzeba płacić
        • wrozka.zebuszka Re: Czy wszystkie z pań narzekających opłaciły 20.12.06, 20:55
          > zdaje sie że na polsat abonamentu nie trzeba płacić

Abonament trzeba płacić jak się tv posiada - z polsatem czy bez.
          • siasiuszek Re: Czy wszystkie z pań narzekających opłaciły 20.12.06, 21:00
            a co ma abonament do tego co puszcza polsat? czy jak będę płacić abonament to
            polsat i tvn przestanie puszczać powtórki??
            • wrozka.zebuszka A, czyli nie płacisz, a nowości byś chciała? 20.12.06, 21:09
              Typowa postawa roszczeniowa "należy mi się i ONI mają mi dać". No ładnie,
              okradasz państwową kasę (zatem wszystkich nas, podatników) i jeszcze wybrzydzasz
              w reperuarze tv.
              • siasiuszek Re: A, czyli nie płacisz, a nowości byś chciała? 20.12.06, 21:10
                nie bądź śmieszna. Może mi odpowiesz na pytanie?
                • wrozka.zebuszka W którym miejscu jestem śmieszna? 20.12.06, 21:15
                  Że złodziejstwo i roszczeniowość nazywam po imieniu?

Co do repertuaru tvn i polsatu, to są prywatne stacje, zatem widocznie uznały,
                  że ta część widowni, na której im zależy, uwielbia powtórki i reklamy w
                  przerwach tychże dobrze się sprzedadzą.

Natomiast postawa "nie chcę powtórek" w połączeniu z "nie płacę abonamentu" daje
                  się dość jednoznacznie określić, nie sądzisz?
                  • siasiuszek Re: W którym miejscu jestem śmieszna? 20.12.06, 21:29
                    praktyczne w każdym. wymyslisz niestworzone rzeczy.
                    pierwszą bzdurą którą napisałaś to, to że oglądałam Kevina 12 razy. Szkoda ze
                    nigdzie tak nie napisałam (proponuje przeczytanie jeszcze raz ze zrozumieniem)
                    druga bzdura ujadanie na temat nie płacenia przeze mnie abonamentu. Czy gdzieś
                    tak napisałam??? naprawde nie przypominam sobie ( tu również proponuje
                    poćwiczyć czytanie ze zrozumieniem)
                    trzecia bzdura- co abonament ma wspólnego z powtórkami w polsacie????
                    po jakiego diabła wyskoczyłaś z tym abonmentem???

uspokój się kobieto bo ci żyłka pęknie. posprawdzaj znajomych bo moze cie
                    okradają i abonamentu nie płacą i do nich ewentualnie się rzucaj.
                    • wrozka.zebuszka Re: W którym miejscu jestem śmieszna? 20.12.06, 21:40
                      > po jakiego diabła wyskoczyłaś z tym abonmentem???

Rozumiem, że kojarzenie faktów tak od siebie odległych jak wpływy dla tv i
                      budżet tv na zakupy jest dla ciebie nieosiągalną wyżyną intelektualną?

>
                      > uspokój się kobieto bo ci żyłka pęknie.

Jeszcze raz przeczytaj swoje odpowiedzi i zastanów się, komu potrzebne jestr
                      uspokojenie. Ja tam jestem spokojna i nawet program tv mnie nie rozsierdza jak
                      co niektórych.
                      • siasiuszek Re: W którym miejscu jestem śmieszna? 20.12.06, 22:24
                        tak ty jesteś spokojna
                        atak za atakiem

no bo zwykłe "przepraszam" za bezpodstawne oskarżenia przez kalwiature nie
                        przejdą ??
                        • iwles Re: W którym miejscu jestem śmieszna? 20.12.06, 22:38
                          Abonament tv płaci się za posiadanie sprawnego odbiornika telewizyjnego w domu,
                          nie za to, jaki kanał oglądasz. To apropo's twojego pytania: co ma abonament do
                          polsatu. Ano ma i to dużo: skoro nie płacisz abonamentu - to znaczy, że nie
                          masz w domu telewizora.
                          Przeciez to proste i logiczne.

Co do pytania nr 2: tak, jeśli będziesz płacic abonament, to TVP będzie miała
                          więcej kasy, zeby zakupić nowości filmowe.
                          I wtedy możesz się wypiąć na polsat, któr po raz 12 puszcza Kevina ( a swoją
                          drogą, dokładnie to policzyłaś).
                          A co robiłaś przy 10 i 11 powtórce ?
                          • siasiuszek Re: W którym miejscu jestem śmieszna? 20.12.06, 22:55
                            ależ iwles czy też wrozko.zebuszko na temat mojego abonamentu już sie
                            wypowiedziałam. Watek jest o powtórkach a nie o abonamencie. Gdybym niemiała
                            telewizora nie narzekała bym na Kevina.
                            • iwles Re: W którym miejscu jestem śmieszna? 20.12.06, 23:09
                              ależ siasiuszku - rosną nowe pokolenia i dla wielu tysięcy młodych ludzi Kevin
                              nie jest 12 powtórką.
                              A Polsat nie jest twoją prywatną telewizją, żeby układał program pod twoje
                              upodobania.

Może najwyższy czas zmienic swoje upodobania i oderwac się od telewizora i jego
                              ciągłych powtórek ?
                              • wrozka.zebuszka Daj spokój Iwles, tej pani nie przetłumaczysz 20.12.06, 23:16
                                Plącze się w swych wywodach, narzeka na wszystko, a dobre rady - jak choćby
                                Twoje - ignoruje. Tymczasem, skoro już na abonamencie "przyoszczędziła" mogłaby
                                z wypożyczalni coś wypożyczyć albo sobie jakiś film w supermarkecie za 9,90
                                kupić, ale nie - najlepiej zaśmiecać forum bezproduktywnym jęczeniem...
                                • siasiuszek Re: Daj spokój Iwles, tej pani nie przetłumaczysz 21.12.06, 16:49
                                  nie no pęknę ze śmiechu, dziewczyny rozbawiacie mnie do łez tak wymuszonych
                                  czepialskich już dawno na tym forum nie czytałam. Ale proszę jak się już
                                  czepiacie to wykażcie sie choćby odrobiną inteligencji. Iwles czy też
                                  wrozko.zebuszko. tak czy siak ktoś ma tu rozdwojenie jaźni i gada sam z
                                  sobą wink))))))))))))))
                                  • wrozka.zebuszka Siasiuszek, często ci się to zdarza? 22.12.06, 17:53

> wrozko.zebuszko. tak czy siak ktoś ma tu rozdwojenie jaźni i gada sam z
                                    > sobą wink))))))))))))))

Masz często przekonianie, że jeśli kilka osób się z tobą nie zgadza, to
                                    niemożliwe, by nie była to jedna osoba? Wiesz, to się leczy...

• iwles Re: Daj spokój Iwles, tej pani nie przetłumaczysz 22.12.06, 19:58
                                    siasiuszek - no teraz to ty mnie rozwaliłaś smilesmilesmilesmilesmilesmilesmile

tzn., że co ?
                                    mam klona?
                                    mam siostrę bliźniaczkę?

czy gadam do lustra ????

chociaż Bogiem a prawdą - żeby pogadac z osobą inteligentną to już faktycznie
                                    wolałabym sama ze sobą niż z niektórymi na tym forum gadać.
                                    Może zacznę ?
                                    Dzięki za propozycję. Warta przemyślenia.

smilesmilesmile
                                    • sir.vimes Ale śmieszna wtopa!!!! Super!!! 22.12.06, 22:54
                                      .
                                      • iwles ???????????????????????? 22.12.06, 23:14

• swinka_morska Re: A, czyli nie płacisz, a nowości byś chciała? 21.12.06, 13:29
                wrozka.zebuszka napisała:

> Typowa postawa roszczeniowa "należy mi się i ONI mają mi dać". No ładnie,
                > okradasz państwową kasę (zatem wszystkich nas, podatników) i jeszcze
                wybrzydzas
                > z
                > w reperuarze tv.

hehe - to skoro tak uwazasz, to dlaczego jak w tvp reklamowali korzysci z
                oplacanego abonamentu to bylo, ze placac abonament jestem wspoltworca "mojego"
                ulubionego programu? czyli, skoro jestem wspolautorem, to mam prawo wymagac od
                tv - prawda? no przeciez sami w tym sensie puszczali reklamy smile
                • iwles Re: A, czyli nie płacisz, a nowości byś chciała? 21.12.06, 16:47
                  No widzisz, Ty - płacisz - Ty - możesz wymagac, ale siasiuszek - nie! Bo nie
                  płaci abonamentu !
                  • siasiuszek Re: A, czyli nie płacisz, a nowości byś chciała? 21.12.06, 16:50
                    a skąd wiesz????? zakładasz mi do portfela?? albo przynajmniej pokaż mi post w
                    którym tak napisałam. no chyba że prawdziwa z ciebie wróżka
        • kosheen4 *westchnienie* 23.12.06, 13:34
          siasiuszek napisała:

> zdaje sie że na polsat abonamentu nie trzeba płacić

na tej rozsądnej odpowiedzi siasiuszka powinno stanąć. dlaczego kohane
          modelatorki tolerujecie tak długo coś, co wygląda na schizofreniczną rozmowę
          userki samej ze sobą?
          nie ma to jak namnożyć bytów - i obojętne czy tworzy je jedna osoba czy grono
          zaprzyjaźnionych ze sobą, excusez le mot, idiotek, które najlepiej spełniają się
          szydząc wdzięcznie z literówek i podnoszą sobie morale usiłując prostować
          ohydnie skrzywiony kręgosłup moralny innych forumowiczek przy lada okazji?
    • denea JA !!! 20.12.06, 22:07
      Te ciągłe powtórki mnie irytują, ale Kevina po prostu nie trawię ! Wrrrrr ! Nie
      podoba mi się i już.
      Natomiast z racji płacenia abonamentu chciałabym żeby program TVP nie roił się
      od głupkowatych programideł w odpustowej scenografii. Żeby o ludzkiej porze
      były dobre, wartościowe filmy i programy. Dużo bym jeszcze chciała i co ? Od
      lat chcieć "se" mogę...
      • sceptyczna1 Re: JA !!! n/t 21.12.06, 08:48
    • anik801 Ja też mam go dość! 20.12.06, 22:44
      Mogliby już sobie darować!Chyba nie ma osoby,która tego nie widziała.Równie
      często leci Bethoven.Zresztą większość filmów jest często powtarzana.To już
      dawno zrobiło się nudne!
    • rotera Re: Która z was ma dość Kevina samego w domu?? 20.12.06, 23:28
      powtorki mnie nie rajcuja.
      ulubine kiedys mojego meza - sexmisja, sami swoi, rejs
      moje - jak rozpetalem, szklana plapka m.in ogladalismy kazde swoje jednym okiem
      juz po jakims czasie, ale przy takich powtorkach corocznych i my nie mamy do
      nich sily. Plus jest taki ze tv w swieta nie pauszczany i chyba slusznie bo nie
      po to sa swieta zeby siedzie przed tv. Jak mam ochote cos zobczyc to najczescie
      laptop i jakis nowy filmik sciagniety przez moja genialna siostre studntke, co
      to ma pojecie jak przy 2 dzieci latwo czesto odwiedzac kino (ukochane zreszta,
      bo nie ma to jak duzy ekran). Smieje sie z niej ze teraz czekam na jakis
      patentn na teatr w domu w obencym stanie ducha najchetniej kwadrat.
      a co do kevina to z perspektywy matkioglada sie go pod innym katem...

lypnelam tez na dyskusje o abonamencie za tv, o ile mnie nie myli to ma byc
      rozpatrzonane (moze juz bylo a ja przegapilam) czy jest zgodne z prawem unijnym
      i z tego co pamietam to byly dosc mocne argumenty ze nie jest zgodne, ale nie
      wiem jak sie sprawa zakonczyla
    • gacusia1 Jaaaa!!!!!!!!!!! 21.12.06, 00:26
      Nawet w Kanadzie co roku to samo...
    • m.fiorella Re: Która z was ma dość Kevina samego w domu?? 21.12.06, 08:55
      mnie wkurzaja!!! nie tylko kevin ale jeszcze ten pieprz...ny powrot do
      przyszlosci i glupi i glupszy!
      to jest wku..a...ce
      a wrozka.zebuszka i iwles to chyba mają hemoroidy, ze sie na taki temat tak
      rzucają...
      • mamaewy Re: Która z was ma dość Kevina samego w domu?? 21.12.06, 09:32
        Mnie także, tak samo jak "czterej pancerni" i "janosik" - wieczny
        wakacyjny "szlagier"sad ble....
    • kachwi1 Re: Która z was ma dość Kevina samego w domu?? 21.12.06, 10:10
      ja mam dość. i chyba siasiuszkowi nie chodzi konkretnie tak naprawdę o bogu
      ducha winnego kevinawink tylko generalnie o: hit polsatu - i tutaj następuje film
      sprzed 20 lat. no jak zobaczyłam, że super święta z "powrotem do przyszłości",
      to się uśmiałam. lubię ten film, kevina też, ale ile można, no ludzie...
    • chupachups1 Re: Która z was ma dość Kevina samego w domu?? 21.12.06, 10:32
      Zawsze można coś wypożyczyć coś na DVD i obejrzeć popijając likiersmile
      • magda270519761 Re: Która z was ma dość Kevina samego w domu?? 21.12.06, 11:08
        Nie lubię powtórek świątecznych , ale Kevina znów obejrzę i wiem , że to już
        zboczenie , ale cóż - widocznie tak musi być!
    • aluc nie mam zdania 21.12.06, 12:01
      nigdy nie oglądałam Kevina w żadnym z wcieleń smile
      • mamaemmy a potem znów KeWinki w Polsce 21.12.06, 13:31
        rodzi się będąsad(
    • juleczka4 Masz tylko Polsat?? bo ja mam jeszcze 55 innych 21.12.06, 13:37
      kanałów ;//
      • mamaemmy Re: Masz tylko Polsat?? bo ja mam jeszcze 55 inny 21.12.06, 13:38
        ja też i własnie nie mogę znalesc w domu programusad(
        • dorpyp JA TEŻ mam dosyc KEVINA! 21.12.06, 14:30
          zawsze w święta to puszczają. jakby nie było innych filmów... a tak na
          marginesie to widzę, że niektóre emamy są "trochę" niemiłe.
      • igus_tryn Re: Masz tylko Polsat?? bo ja mam jeszcze 55 inny 21.12.06, 14:28
        i co z tego jak na nich też nic ciekawego nie bedziesad
    • aleksandrynka Re: Która z was ma dość Kevina samego w domu?? 21.12.06, 15:22
      Taaa, i "Masz wiadomość", i jeszcze kilka innych. Rzyg. Czy przez ostatnie
      kilka lat nie wyprodukowano nowych filmów?
      • juleczka4 Nie możecie jednego wieczoru bez TV spedzic?? 21.12.06, 23:17
        raz w roku jest Wigilia , może lepiej posiedzieć dłużej z rodziną , pośmiać
        się , pogodać , a nie myśleć co jest o 20 na polsacie lub TVN
        • dorotus76 Re: Nie możecie jednego wieczoru bez TV spedzic?? 21.12.06, 23:48
          W Anglii kilka dni temu tez leciał Kevin w NY...he he
          Ale coż, wyrastaja coraz młodsze pokolenia, które tego nie widziały.
          Moja 5 latka oglądała z zapartym tchem :0
          pzdr
        • donia231 Re: Nie możecie jednego wieczoru bez TV spedzic?? 22.12.06, 22:38
          oj telewizja to najwieksza choroba naszych czasow,zyjemy zyciem innnych zamiast
          swoim..
          ..........
          video.google.pl/videoplay?docid=673069479290029615&q=szowinistyczne+%C5%9Bwi%C4%99ta
    • sterngogo1 Re: Która z was ma dość Kevina samego w domu?? 22.12.06, 16:47
      Ja też nie znoszę tego filmu. Widać jest w dużej promocji na wyprzedażach, bo
      go puszczają co Święta sad
    • atra1 JA 22.12.06, 17:41
      ale ciesze się z jednej powtórki - Pany Kleksy, a szczególnie Podróże, bo już z 10 lat nie widziałam, bo ciągle tylko Akademia albo w Kosmosie
    • agnes123 Re: Która z was ma dość Kevina samego w domu?? 22.12.06, 17:44
      Ja prawie w ogóle nie oglądam telewizji,zatem nie mam zdania smile Wiem jednak,że
      moje dziewczyny lubią ten filmik smile
    • dlania Re: Która z was ma dość Kevina samego w domu?? 22.12.06, 22:50
      A ja z przyjemnościa obejrzałabym po raz setny "Dzień świstaka", ale akurat tej
      zimy niegdzie nie dają... Trzeba bedzie ściagnąc torrentem. Jeśli ktoś jakimś
      cudem nie zna tego filmu, polecam na święta z całego serca - urocze i nigdy sie
      nie nudzi, jako że pewna powtarzalność stanowi istotę tego obrazu...wink
    • maggs1 Re: Która z was ma dość Kevina samego w domu?? 23.12.06, 12:27
      Nie mam telewizora - nie mam problemu hihi!
    • kosheen4 Re: Która z was ma dość Kevina samego w domu?? 23.12.06, 13:41
      łech, a ja czekam na Kevina. z lekkim przerażeniem wink konstatuję, że wrósł do
      mojego świątecznego repertuaru, jak kolędy, ubieranie choinki i pakowanie
      prezentów smile
      no i jak Potop, wymiennie w wersji książkowej i filmowej smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka