Dodaj do ulubionych

S.O.S- PRZEŻYĆ DZIEŃ Z DWULATKIEM

IP: *.* 05.03.03, 19:35
Cześć!Właśnie przed chwilą usiadłam....dziecko wreszcie śpi. Mam czasami dosyć całodziennej opieki nad córeczką, sprzątania, gotowania a przede wszystkim SIEDZENIA W DOMU. Bardzo kocham swoje dziecko ale czasami jest mi wstyd, że chciałabym od niej odpocząć. Brakuje mi pracy (której nie mogę znalezc, mimo intensywnych poszukiwań)a najwięcej to kontaktu z ludzmi. Bycie mamą czasami jest ciężkie...POZDRAWIAM SERDECZNIE WSZYSTKIE ZMĘCZONE MAMY.
Obserwuj wątek
    • Gość: mariajolanta Re: S.O.S- PRZEŻYĆ DZIEŃ Z DWULATKIEM IP: *.* 05.03.03, 20:13
      :hello: Oj,masz rację.Ja mam 3-latkę i to w dodatku zagrypioną - to jest horror. Nie mogę doczekać się chwili kiedy wyjdę z Nią do ludzi. No właśnie czy to normalne że tęskni się za pracą nawet za tą którą nie można znaleźć ( ja też szukam ) :) Może to zdrowy objaw! Mariola
    • Gość: olaju Re: S.O.S- PRZEŻYĆ DZIEŃ Z DWULATKIEM IP: *.* 06.03.03, 10:10
      To ze mną chyba coś nie tak.Nie chciałam wracać do pracy :( Fakt może inaczej, bo ja ją maiałam i poprostu musiałam wrócić :( Na wychowawczym czułam się bosko i każdą chwilkę chciałam spędzać z moim dwulatkiem :) Skąd jesteś? Moża spotkamy się czasem na kawie?Pozdrawiamola

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka