IP: *.* 07.03.03, 13:06
No właśnie, wiosna sie zbliża i chciałabym udekorować mieszkanie kilkoma kwiatkami doniczkowymi. Niestety w tym temacie jestem tak samo zielona jak i te kwiaty, które będę sadzić ;-) , więc prosze o fachową poradę :-) Miejsca, w których miałyby stać te roślinki, to w większości miejsca zacienione, nie wiem zatem jakie kwiatki powinnam wybrać. Fajnie by było, gdyby te rośliny były również ładne, nie wymagające zbyt wielu zabiegów i raczej nie z gatunku bluszczy.Chętnie też dowiem się, które kwiaty balkonowe lubią słońce, a które cień?Pozdrawiam :hello:
Obserwuj wątek
    • Gość: eBeata Re: oj IP: *.* 07.03.03, 15:18
      aj a o co chodzi? :-)
      • Gość: kachacha Re: oj IP: *.* 07.03.03, 15:24
        upssno właśnie o co biega??
        • Gość: Kasia_G Re: oj IP: *.* 07.03.03, 15:53
          ojoj ja też nie wiem ...Ajaj a chciałabym wiedzieć...Och... pozdrawiam Kasia
          • Gość: Balbinka Re: oj IP: *.* 07.03.03, 16:14
            jojo pisała przecież o wątku "hmm".Może to jakaś powtórka? ;-)
          • Gość: aronka Re: oj IP: *.* 07.03.03, 16:19
            Dziewczyny, nie czepiajcie się! ;)To na pewno ta sama Aga, która napisała post "Oj - awantura z mężem". Przeczytajcie tamten post, wtedy wybaczycie zdenerwowanej dziewczynie tego nieszczęsnego "oj"... :grin:Czepialskie!... :p
        • Gość: guest Re: oj IP: *.* 07.03.03, 22:12
          Oj :) jest fajnie :hap:
    • Gość: iwo1 Re: oj IP: *.* 07.03.03, 17:27
      Wątek "oj pokłociłam się z mezem "jest kilka postów dalej pewnie agnieszce wysłało się dwa razy tyle tylko ze raz samo oj :)
    • Gość: akacha Re: oj IP: *.* 07.03.03, 17:47
      ale ten wątek jest zdecydowanie najlepszy ;)
    • Gość: Agnieszka.Z Re: oj IP: *.* 07.03.03, 18:50
      potwierdzam ,że tu jest bardzo ciekawie napisany post :lol:tyle treści , pozytywizmu, radości w tym "oj"
    • Gość: guest Re: oj IP: *.* 07.03.03, 18:56
      Ten wątek jako jedyny rozbawił mnie przy grypie :lol:Oj dobra, już się nie czepiam ;)
      • Gość: adadozet Re: oj IP: *.* 07.03.03, 21:49
        Oj , a ja się też tu podłączę bo mam dzisiaj mały prywatny powód do WIELKIEJ radosci :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:a ten wątek jest taki optymistyczny - jak cały mój dzisiejszy dzień :hello: :grin: :hello:
    • Gość: guest Re: oj IP: *.* 07.03.03, 21:45
      Oj......... kobitki, kobitki - jutro nasz dzień :)
    • Gość: aronka Re: oj IP: *.* 07.03.03, 21:54
      Oj, Aga, ale narobiłaś! Z tego wątku robi się kolejny tasiemiec! :hap:Za to masz dużego plusa, bo temat baaardzo pojemny! :lol:
    • Gość: Kasia_G Re: oj IP: *.* 07.03.03, 23:06
      Oj a ja proponuję (wg ostatniej mody na forum) zlinczować wszystkich za wszystko w tym wątku. :lol: :lol: :lol: Oj jeśli pozwolicie, ja zacznę ;)Oj Aga jak mogłaś nas zostawić bez treści swojego postu ;)To jest niegrzeczne ;) Oj dziewczyny dlaczego się ojacie z Agi? ;) To jest jeszcze bardziej nierzeczne.Oj Kasiu_G dlaczego się czepiasz? To jest karygodne!!!Pozdrawiam i zapraszam do tasiemcowania lub/i linczowania wątku.PS. Oj zapomniałam się wylogować i zostać antonimem, przepraszam anonimem ;)
      • Gość: Balbinka Re: oj IP: *.* 08.03.03, 09:53
        No dobra Kasiu, ;-) Buch ! Buch! Buch! Pomidory w wielkiej ilosci lecą w Twoją stronę...! A masz! ...i jeszcze ! ...buch! ...i jeszcze raz!Za wydłużanie tego wątku ;-) ;-) ;-)Balbinka ukryta (za murem, w razie kontrataku):lol: :hello:
        • Gość: Jo@sia Re: oj IP: *.* 08.03.03, 11:44
          Ja tam wolę pierwotny oj :) :) :)Tamten był bardziej czytelny i taki jasny w przekazie :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Ja chce poprzednie oj dziękuję :jap:JoasiaPS a wątek jest w deche
    • Gość: Kasia_G Re: oj IP: *.* 08.03.03, 12:20
      Balbinko, jak mogłaś?? Jeden pomidor plasnął obok Gabuni i teraz musze prać jej śpiworek (obarczę Cię kosztami prania :lol: ). Zemsta będzie krwawa (mam w lodówce kawałek kaszanki :lol: ). A jak kaszanka nie pomoże to razem z Gabą obrzucimy Cię przecierami marchwiowymi, którymi mała pluje na odległość (tak ich nie znosi). Pluj, pluj, pluj (to była marchewka z jabłkiem). Nawet mur Ci nie pomoże, bo Gabrysia jest anonimem i jej wszystko wolno. Poza tym to mała wiedźma :bic: i jej czar działa na każdego :lol: Ewentualnie pozdrawiamy :hello: Dwie wiedźmy :bic: :bic: z Lublina
      • Gość: Balbinka Re: oj IP: *.* 08.03.03, 13:02
        Uchhhh, marchewkowa papka doleciała tylko do Zielonej Góry. :lol: :bounce:razem z Grzesiem jesteśmy za to cali w kaszance (wiekszy ciężar i siła rażenia).Czary Gabuni chyba też działają , bo widzę jak rosną mi brodawki na nosie. Litości.....!!! Odczarujcie mnie...!:-) ;-) :-) ;-) :hello:Pozdrawiam dwie wiedźmy.;-)
        • Gość: Kasia_G Re: oj IP: *.* 08.03.03, 14:41
          Brodawki chyba rzucił na Ciebie Ktoś inny, bo Gabulec śpi smacznie od pewnego czasu... Gdzie mieszkacie (tak żebyśmy na wszelki wypadek wiedziały jaka ma być siła rażenia :lol:)? Szkoda, że marchewka dotarła tylko do Zielonej... A może to i lepiej, pomidory sprane, z marchewką nie byłoby tak łatwo i jak byś mnie obciążyła kosztami prania tej papki, to bym zbankrutowała :grin:Na razie muszę naszą bitwę zapauzować. Idziemy do mojej babci na imieniny i wrócimy wieczorem. No i nie chciałabym zastać mieszkania całego w pomidorach, burakach czy co tam Macie w lodówce :lol: :lol: :lol: Poza tym musimy nabić nasze proce jedzeniem, które wyłudzimy od babci. Co powiesz na rzut sernikem złota rosa? Pyszny... Pozdrawiają Uzależniona od kompa i Śpiąca Królewna :lol:
          • Gość: Balbinka Re: oj IP: *.* 08.03.03, 15:07
            Kasiu, 20 km za Zieloną , w Sulechowie. Jakbyś miała ochotę jeszcze kiedyś marchewką porzucać to pisz na priva, albo GG4290413.Miłej imprezki. :-)I nie róbmy już czata z forum ;-)Serniczkiem zawsze możesz we mnie rzucić :lol: i :hello:
    • Gość: guest Re: oj IP: *.* 08.03.03, 22:15
      oj..
    • Gość: guest Re: oj IP: *.* 08.03.03, 22:17
      Napisać oj...,a głupie baby odrazu załapują!!!!Nie macie co robić???Nudzi wam się co???A tak narzekacie na brak czasu,i zmęczenie.
      • Gość: akacha Re: oj :) IP: *.* 09.03.03, 00:23
        :) :) :) niesamowite, nawet w takim wątku można jednak zaczepić ;) i w dzień kobiet nazwać nas głupimi babami? ehhh, delikatność i takt :) pozdrawiam serdecznie autora powyższego postu i życzę ciut humoru, a jeśli jest kobietą, to wszystkiego najlepszego :)akacha
      • Gość: iwo1 Re: oj IP: *.* 10.03.03, 14:38
        napisać oj a zaraz jakiś głupi guest wykorzysta to aby wszystkim popsuć dobra zabawę ,jak Ci nie pasuje nie czytaj ,jak Cię denerwuje nie klikaj Wyluzuj i idż na spacerek A może tak zachowaj twarz i podpisz się ?Iwo
    • Gość: Kasia_G Re: oj IP: *.* 09.03.03, 01:07
      Balbinka szykuj buraki, ja mam marchewkę mamy anonima, więc mamy w kogo rzucać. Szanowny Anonimie proszę o namiary (wystarczy strona świata) żebym wiedziała gdzie rzucać :bounce: :bounce: :bounce: Kurde Gabi śpi, a może rzuciłaby jakąś klątwe ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:I tak przy okazji szanowny Anonimie, mam nadmiar energii i dobrego humoru, dlatego piszę głupoty, ale wypraszam sobie nazwanie mnie głupią babą, mam ii powyżej przeciętnej, więc co jak co, ale głupia nie jestem.Ktokolwiek chce to zapraszam do rzucania czymkolwiek w naszego Anonima :gun:Wszystkie zmęczone, cierpiące na brak czasu i rzekomo głupie baby łączcie się, szykujcie jedzenie na bitwę. Wszystkie Czarownice z innych wątków zapraszamy do wspólnej zabawy :lol:Pozdrawiam serdecznie Wszystkie Anonimy na Forum :crazy:
      • Gość: Balbinka Re: oj IP: *.* 09.03.03, 09:54
        Kasiu, widziałam to wcześniej, ale odłożyłam pomidory na bok."Nie jestem agresywna. Agresywność zero" :-) ;-)No, ale jeżeli już masz przygotowane miękkie warzywa, to zawsze możesz liczyć na moją pomoc. :lol: ;-) :hello:Szanowny Gościu! Czuj się spomidorowany.
    • Gość: guest Re: oj IP: *.* 09.03.03, 10:33
      Czuję się już spomidorowany,zacznijcie myśleć o mężach a nie o głupotach,bo od was poodchodzą.
      • Gość: Balbinka Re: oj IP: *.* 09.03.03, 10:42
        Drogi Gościu, tak sobie myślę, że Ty chyba działasz w porozumieniu z moim mężem, który rzeczywiście ma kwaśną minę za te moje przesiadywania przed kompem. Tak więc , zgodnie z radą , idę do niego bo naprawdę sobie odejdzie. Ojej!Kasiu_G, a Twój nie odszedł? ;-)
        • Gość: guest Re: oj IP: *.* 09.03.03, 11:04
          hm...tylko facet może zazdrościć kobitkom dobrej zabawy...na dodatek goni do mężów...uwielbam rozluźniające wątki..a można rzucać kulkami z gazety? jedzenia jakoś mi żal ..na diecie jestemKasia
      • Gość: kachacha Re: oj do questa tego od "głupich bab" IP: *.* 09.03.03, 17:47
        lepiej byś się wziął do pracy a nie siedział na niemęskim forumsiedzisz przeglądasz "głupoty" nie ma z Ciebie żadnego pożytkugdybyś zajął się czymś pożytecznym chociaż jakiś pożytek by z Ciebie był a tak to tylko ..."głupia" inaczejkaśka
        • Gość: guest Re: oj do questa tego od "głupich bab" IP: *.* 10.03.03, 10:34
          A dlaczego te forum jest nie męskie ? :sarkastic: ?
          • Gość: kachacha Re: oj do questa tego od "głupich bab" IP: *.* 10.03.03, 17:57
            no same pieluchy smoczki kaszki kupki itp wg anonima to powinno być niemęskie skoro wyzywa nas od głupich bab to sam pewnie jest z typu machoja osobiście uważam że jest dla wszystkich a obecność tatusiów świadczy o nich jak najlepirj-interesuja się swoą rodziną noesarkastycznawinkkaśka
      • Gość: RybkaKatarzyna Re: oj IP: *.* 12.03.03, 18:00
        Czysty, męski szowinizm.........hahahahaha :)smilesmilesmile Nie martw sie o mojego męża, jest szczęsśliwy, że ma taką mądrą, dowartościowaną i piękną żonę jak ja :)A moze Twoja żona nie dba o Ciebie ?? A to już nie moja sprawa, sam se radż :) A po za tym to strasznie odważny jesteś.....hahahahaha, żeby tak anonimowo kogoś wyzywać..:), nic tylko podziwiac...:)
    • Gość: magusia Re: oj IP: *.* 09.03.03, 20:01
      meżowie są raczej kochający ale jeśli odchodzą to krzyżyk im na drogę. Świat roi się od przystojnych facetów więc bez łaski!! Oj, Oj!!!
    • Gość: Kasia_G Re: oj IP: *.* 09.03.03, 20:18
      Balbinko, mój mąż jest inny i mi pomaga w tych głupotach, sądzę, że nie odejdzie, no bo skoro pomaga.... Kasiu rzucać można czym tylko chcesz :bounce: , z zabawy wylkuczamy młotki, noże itp. Nad wałkami się zastanówmy... Jeżeli Gość Anonim jest mężczyzną to wałki idą w pierwszym rzędzie, a jeżeli kobietą to wałki odpadają ;)Powtarzam prośbę do Gościa Anonima, w którą stronę świata mamy rzucać???? I mam nową prośbę: Gościu Anonimie, jakiej płci jesteś? (mamy problem z użytecznością wałków w rzucaniu) Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam :hello: KasiaPs. Ogłaszam nabór kobiet zapracowanych, zmęczonych itp. do Walki z Gościem Anonimem. Uprasza się o przygotowanie broni. Przykłady zawarte w poprzednich postach.
      • Gość: guest Re: oj IP: *.* 09.03.03, 20:27
        Mam całą masę kleiku z marchewką :) moje dziecię zaniemogło i musiało pościć :( Ale teraz już znowu może, a kleik pozostał. Jakoś żal do śmieci, więc może porzucam w Gościa?Jest gęsty, klejący (kleik, nie gość - prawda, Gościu?)i świetnie się nada...Pozdrawiam, wszystkie głupie babyBojowo nastawiona Alfa
        • Gość: lea Re: oj IP: *.* 09.03.03, 21:06
          ojjj tylko nie rzucajcie pomidorkami mniam, ich cena w zimie na rynku wysoooka oj wysokapozdrawiam serdecznie :hello: lea
          • Gość: kachacha Re: oj IP: *.* 09.03.03, 22:45
            mam jajka tylko świzutkich szkodajak sie robi zbukikiedy bitwa??dajcie znać wcześniej przygotuje sięrobiąca zbuki
            • Gość: flaska Re: oj IP: *.* 10.03.03, 02:26
              zbuki....jajeczka połóż w ciepelku , a najlepiej wcześniej umyj (podobno wtedy mają mniejszą trwalość)oczywiście mowa o jajach kurzych (ew. innego ptactwa)...ewa
              • Gość: maf Re: oj IP: *.* 10.03.03, 12:08
                Oj, oj... Świetny ten wątek :hap: . Idę poszperać w lodówce coby było czym się bronić w tej potyczce na papki :bounce:Z ojojkowym pozdrowieniem :hello:
            • Gość: magusia Re: oj IP: *.* 10.03.03, 13:15
              można też umieścić jajo w woreczku foliowym i hodować toto na kaloryferze. Albo zakopać w ogródku. Oj jaki będzie zapach!!!Ps. Uwaga na okolicznych Chińczyków ( pożrą Twą broń bez zastanowienia!!!
              • Gość: kachacha Re: oj IP: *.* 10.03.03, 18:04
                ma ktoś może maski gazowe ??to na okoliczność tych jaj co je chodujetylko żeby n€żek nie dostały
                • Gość: guest Re: oj IP: *.* 10.03.03, 21:20
                  hm...a może cos drastycznego...jakby tak pełnym pampersem w gościa?nic się nie zmarnuje...i tanio...i broń biologiczna9 a ta jest na topie) gorzej jak nam jaką inspekcje przyśląwiedzie faceci z nudów różne głupstwa robią.KasiaP.SNo teraz to Anonimowy na pewno się nie ujawni..
                  • Gość: aronka Re: oj IP: *.* 10.03.03, 23:29
                    Tak, tak!!! :hot:Jak najbardziej jestem za Pampersem! Na moje dziecko w tej dziedzinie mogę liczyć! Zwłaszcza ostatnio... :cry: Nie będzie problemu z brakiem amunicji... :grin: No a poza tym nikt się nie czepi, że marnujemy żywność do niecnych celów... :bounce:Z wojowniczym pozdrowieniem! :hot:aronka
                    • Gość: Kasia_G Re: oj IP: *.* 11.03.03, 23:23
                      No to problem broni mamy z głowy :hap: Zbieramy pampersy z wiadomą zawartością i rzucamy w naszego Gościa Anonima :gun: Mamy jednak problem - nadal nie wiemy gdzie rzucać. Prośby nie zdały się na nic, więc proponuję szantaż :hot:Szanowny Gościu Anonimie, jeżeli nie powiesz, w którą stronę świata mamy rzucać, to znajdziemy Cię i obrzucimy pampersami trzymanymi na piecu bądź kaloryferze (dla lepszego zapachu), zbuki też znajdą zastosowanie (mamy przepis, więc go przetestujemy). O pomoc poprosimy znajome czarownice z innych postów, a także nasze małe (ponoć niewinne) pociechy. A jeżeli powiesz to rzucimy swieżymi pampersami i ewentualnie nie zjedzonymi przecierami :spookie: Pozdrawiam :hello: wszystkich :love: Kasia
                      • Gość: Edyś Re: oj IP: *.* 12.03.03, 01:12
                        Oj ojoj chyba zabłądziłam :sarcastic: i się utapalałam w brejce pomidorowo marchewkowej :D dobrze, że w nic nie wdepnełam ups.Oj jak dobrze, już sobie stąd idę :hello:
    • Gość: eBeata Re: oj IP: *.* 12.03.03, 09:55
      oj coś mi ten wątek śmierdzieć zaczyna.oj, oj, oj, oj szkoda.... szkoda, tak miło się zaczął....Uciekam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka