Dodaj do ulubionych

MUSIAŁAM to zrobić ...

IP: *.* 22.03.03, 05:13
.... bo tak czułam i juz ...Dołączycie?http://www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,796521.html?f=46eRodzice, może jest jakaś nadzieja?- Siuniaps. a teraz zmykam do wyrkaa jutro jak chcecie to mnie zlinczujcie ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: kasiunia Re: MUSIAŁAM to zrobić ... IP: *.* 22.03.03, 06:54
      siuniu, ale co? po kliknięciu na link pojawia się nowa, pusta wiadomość - miejsce na nowy post na "dziecko" na forum gw.kasia
      • Gość: Ika Re: MUSIAŁAM to zrobić ... IP: *.* 22.03.03, 07:08
        O ile rozumiem, Siunia założyła właśnie prywatne forum "Dziecko" na gazecie :)
    • Gość: Guśka Re: MUSIAŁAM to zrobić ... o to chodzi IP: *.* 22.03.03, 08:01
      Chodzi o to ze na Dziecku gazety Siunia napisala post pt.• Propozycja, zaproszenie ... czyli coś o zmianach
        • Gość: Siunia Re: MUSIAŁAM to zrobić ... o to chodzi - do Yoanki IP: *.* 22.03.03, 11:36
          .... dlatego, ze tutaj wszystkie jestesmy za pozostawieniem forum takim jakie jest.Natomiast liczyłam tez na to, że dziewczyny z gazety obejrza nasza strone i również staną po naszej stronie..Dlaczego niszczyc cos tak unikatowego...- Siunia
          • Gość: Yoanka Re: MUSIAŁAM to zrobić ... o to chodzi - do Siuniu IP: *.* 22.03.03, 11:39
            mama_Wikuni_i_Mikusia napisała/ł:> .... dlatego, ze tutaj wszystkie jestesmy za pozostawieniem forum takim jakie jest.> Natomiast liczyłam tez na to, że dziewczyny z gazety obejrza nasza strone i również staną po naszej stronie..> Dlaczego niszczyc cos tak unikatowego...> - SiuniaSiuniu, nie liczyłabym na zrozumienie z ich strony. :crazy:Ich to nie dotyczy w żaden sposób. Prędzej spodziewałabym się może... zazdrości, czy czegoś w tym stylu.
            • Gość: Siunia Re: MUSIAŁAM to zrobić ... o to chodzi - do Yoanki IP: *.* 22.03.03, 12:43
              To co jeszcze mozna zrobic?Idę wysłać kupon totolotka.Dziś ja trafię szóstkę - jutro mwykupie Agorę ;)- Siunia desperatka
              • maderka Re: MUSIAŁAM to zrobić ... o to chodzi - do Yoank 03.04.03, 13:50
                witam! przepraszam,że w tym miejscu,ale mam prośbę do Siuni z Gdańska.nie
                wiem,jak się z tobą skontaktować,bo jestem na edziecku od niedawna,ale czytałam
                twój post o naczyniakach.bardzo,bardzo proszę o napisanie mi maila z namiarami
                na lekarza -specjalistę,który przyjmuje w Gdańsku. mam 20-miesięczną córkę z
                naczyniakiem na ramionku.żaden lekarz nam do tej pory nie pomógł.z góry
                dziękuję.mój mail to:maderka@gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka