Gość: Siunia IP: *.* 22.03.03, 05:13 .... bo tak czułam i juz ...Dołączycie?http://www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,796521.html?f=46eRodzice, może jest jakaś nadzieja?- Siuniaps. a teraz zmykam do wyrkaa jutro jak chcecie to mnie zlinczujcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasiunia Re: MUSIAŁAM to zrobić ... IP: *.* 22.03.03, 06:54 siuniu, ale co? po kliknięciu na link pojawia się nowa, pusta wiadomość - miejsce na nowy post na "dziecko" na forum gw.kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ika Re: MUSIAŁAM to zrobić ... IP: *.* 22.03.03, 07:08 O ile rozumiem, Siunia założyła właśnie prywatne forum "Dziecko" na gazecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guśka Re: MUSIAŁAM to zrobić ... o to chodzi IP: *.* 22.03.03, 08:01 Chodzi o to ze na Dziecku gazety Siunia napisala post pt.• Propozycja, zaproszenie ... czyli coś o zmianach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoanka Re: MUSIAŁAM to zrobić ... o to chodzi IP: *.* 22.03.03, 11:17 Siunia napisala posta na Gazecie, tylko dlaczego własnie tam a nie tutaj?https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=46&w=5030391 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siunia Re: MUSIAŁAM to zrobić ... o to chodzi - do Yoanki IP: *.* 22.03.03, 11:36 .... dlatego, ze tutaj wszystkie jestesmy za pozostawieniem forum takim jakie jest.Natomiast liczyłam tez na to, że dziewczyny z gazety obejrza nasza strone i również staną po naszej stronie..Dlaczego niszczyc cos tak unikatowego...- Siunia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoanka Re: MUSIAŁAM to zrobić ... o to chodzi - do Siuniu IP: *.* 22.03.03, 11:39 mama_Wikuni_i_Mikusia napisała/ł:> .... dlatego, ze tutaj wszystkie jestesmy za pozostawieniem forum takim jakie jest.> Natomiast liczyłam tez na to, że dziewczyny z gazety obejrza nasza strone i również staną po naszej stronie..> Dlaczego niszczyc cos tak unikatowego...> - SiuniaSiuniu, nie liczyłabym na zrozumienie z ich strony. Ich to nie dotyczy w żaden sposób. Prędzej spodziewałabym się może... zazdrości, czy czegoś w tym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siunia Re: MUSIAŁAM to zrobić ... o to chodzi - do Yoanki IP: *.* 22.03.03, 12:43 To co jeszcze mozna zrobic?Idę wysłać kupon totolotka.Dziś ja trafię szóstkę - jutro mwykupie Agorę - Siunia desperatka Odpowiedz Link Zgłoś
maderka Re: MUSIAŁAM to zrobić ... o to chodzi - do Yoank 03.04.03, 13:50 witam! przepraszam,że w tym miejscu,ale mam prośbę do Siuni z Gdańska.nie wiem,jak się z tobą skontaktować,bo jestem na edziecku od niedawna,ale czytałam twój post o naczyniakach.bardzo,bardzo proszę o napisanie mi maila z namiarami na lekarza -specjalistę,który przyjmuje w Gdańsku. mam 20-miesięczną córkę z naczyniakiem na ramionku.żaden lekarz nam do tej pory nie pomógł.z góry dziękuję.mój mail to:maderka@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś