Dodaj do ulubionych

Kammel odklada slub, nie ma czemu sie dziwić

13.01.07, 14:47

www.pudelek.pl/artykul/1954/kammel_odklada_slub/1/
Obserwuj wątek
    • wegatka Re: Kammel odklada slub, nie ma czemu sie dziwić 13.01.07, 14:53
      A co konkretnie masz na myśli?
      • crises Re: Kammel odklada slub, nie ma czemu sie dziwić 14.01.07, 12:23
        Przecież ta panna to jakiś mastodont. Ma kupę kasy, stać ją zapewne na wszystko
        - indywidualnego trenera fitness, dietetyka, kucharza, który będzie jej serwował
        pół grilowanego fileta z kurczaka z 100 g roszponki. Czemu nie zrobi z sobą
        porządku?
        • olinek11 Re: Kammel odklada slub, nie ma czemu sie dziwić 14.01.07, 12:49
          A czy tylko szczupli maja prawo życ na tym świecie?
          • crises Re: Kammel odklada slub, nie ma czemu sie dziwić 14.01.07, 14:17
            Nie, ale otyłość to choroba i należy ją leczyć. Ta panna nie ma lekkiej nadwagi,
            jest najnormalniej w świecie konkretnie otyła.
        • monia145 Re: Kammel odklada slub, nie ma czemu sie dziwić 14.01.07, 13:22
          crises napisała:

Czemu nie zrobi z sobą
          > porządku?

Czemu?
          Bo może w nosie ma dietetyka, nie lubi katować się sałatą popijaną wodą
          mineralną, za to przepada za kremówkami...i wiesz co? Ośmielam się mieć
          podejrzenia, że może byc szczęśliwa z tymi swoimi nadkilogramami, chocby cały
          świat wychowany na cosmo i elle miał gotowe recepty, na jedynie słuszne powody
          do zadowolenia z samej siebiewink
          • crises Re: Kammel odklada slub, nie ma czemu sie dziwić 14.01.07, 14:19
            Nie wierzę, że można być szczęśliwym oglądając codziennie w lustrze hipopotama.
            Poza tym z taką liczbą nadprogramowych kilogramów (Jezusie, ona waży chyba ze
            stówę) po prostu trudno się żyje - problemy ze wchodzeniem po schodach, bóle
            kolan, takie tam.
        • alfama_1 Re: Kammel odklada slub, nie ma czemu sie dziwić 14.01.07, 13:39
          > Ma kupę kasy, stać ją zapewne na wszystko

> Czemu nie zrobi z sobą porządku?

Bo ją stać również na to, żeby mieć gdzieś oczekiwania społeczeństwa odnośnie
          jej wyglądu. I bardzo dobrze.
          • crises Re: Kammel odklada slub, nie ma czemu sie dziwić 14.01.07, 14:16
            Tak, stać ją pewnie też na leczenie chorób zwyrodnieniowych stawów, jak dostanie
            zawału, to też będzie mieć najlepszą opiekę, a jakby załapała się na cukrzycę,
            to insulina w ogóle jakieś grosze kosztuje. Normalnie sielanka.
            • olinek11 Re: Kammel odklada slub, nie ma czemu sie dziwić 14.01.07, 14:27
              znam osoby puszyste które nie mają cukrzycy a także szczupłe które na nia
              choruja a poza tym co Ty się tak przejmujesz jej chorobami, Ty za leczenie nie
              będziesz płacic tylko ona a poza tym na zawał sobie pracujesz takimi emocjami
              • olinek11 Re: Kammel odklada slub, nie ma czemu sie dziwić 14.01.07, 14:31
                sama jestem puszysta i jesli się to komus nie podoba nie musi na mnie patrzec
                poza tym skąd wiesz czy ona na cos nie choruje i nadwagę ma po lekach (ja tak
                mam) a ocenianie ludzi po ich wyglądzie? Znasz ją, wiesz jaka jest? Wygląd to
                nie wszystko a gdzie tolerancja dla innych?
                • crises Re: Kammel odklada slub, nie ma czemu sie dziwić 14.01.07, 14:46
                  Ja też choruję na coś, co sprzyja tyciu, a mimo to utrzymuję sensowną masę
                  ciała. Tak więc - da się, trzeba tylko chcieć, a nie zasłaniać się wymówkami.

Ja nie "oceniam jej po wyglądzie", oceniam wyłącznie jej wygląd, bo mam go przed
                  oczami, a takowy jest straszny - klasyczny przykład prawdopodobnie pięknej
                  kobiety, która byłaby śliczna, gdyby zrzuciła choć 20 kg. Aż smutno patrzeć.

Jak lubisz wzbudzać w ludziach uczucia negatywne, typu odraza, to Twoja sprawa.
                  Mnie by to przeszkadzało.
              • crises Re: Kammel odklada slub, nie ma czemu sie dziwić 14.01.07, 14:43
                Nie przejmuję się - szczerze, wisi mi to i powiewa. Wzbudza we mnie negatywne
                uczucia estetyczne i tyle.

Żebyśmy się źle nie zrozumieli - nie uważam, że każdy powinien obsesyjnie
                utrzymywać idealną masę ciała, głodzić się, szaleć z dietami, ale takie coś to
                przegięcie.
                • olinek11 Re: Kammel odklada slub, nie ma czemu sie dziwić 14.01.07, 15:03
                  Nie wzbudzam odrazy dałam Ci przykład jak bardzo interesowały by mnie
                  komentarze osób płytkich,przegięciem jest ocenianie ludzi tylko po wyglądzie,
                  niestety nie dopasujesz wszystkich do swojej regułki.
                  • olinek11 Re: Kammel odklada slub, nie ma czemu sie dziwić 14.01.07, 15:13
                    Kobieto a co robisz jak nie oceniasz po wyglądzie nie znasz jej to jak możesz
                    pisac że nie dba o swoja wage nie wszyscy mają super przemianę , ona
                    przynajmniej do czegos doszła swoją wiedzą nie zgrabnymi nogami i cycami na
                    wierzchu.
                    • crises Re: Kammel odklada slub, nie ma czemu sie dziwić 14.01.07, 16:28
                      Na litość, a po czym mam oceniać jej wygląd jak nie po wyglądzie? Wcale nie
                      twierdzę, że jest głupia, płytka, niesympatyczna i karierę zrobiła przez łóżko
                      (choć cycków jej akurat nie brakuje), stwierdzam tylko i wyłącznie, że wygląda
                      jak hipopotam, przez co we mnie wzbudza uczucia negatywne. I pozwalam sobie
                      wyrazić zdziwienie, że czegoś z tym nie zrobi, zwłaszcza jako osoba publiczna.
                      • olinek11 Re: Kammel odklada slub, nie ma czemu sie dziwić 14.01.07, 18:21
                        a nie tak dawno pisałaś że po wyglądzie nie oceniasz więc się zdecyduj bo
                        jestes jak chorągiewka. A czemu ona coś z tym nie zrobi? Bo najzwyczajniej w
                        swiecie nie przejmuje się takimi ludżmi jak Ty, jakos Ci z góry którzy ja
                        awansowali widzieli w niej człowieka nie hipopotama. Ciekawa jestem czy jesteś
                        taka idealna jak oceniasz innych, wirtualnie można z siebie miss zrobic a innym
                        wady wytykac. Zostawmy tą dyskusje bo do niczego nie prowadzi. Zyj swoim życiem
                        i pozwól innym życ tak jak chcą a nie pod Twoje dyktando. Gdyby tak wszystkie
                        publiczne osoby musiały coś zrobic ze swoim wyglądem...Miłego wieczoru życzę!!
    • ojejkuniu Re: Kammel odklada slub, nie ma czemu sie dziwić 13.01.07, 14:53
      taaa...
      przecież on kocha inaczej...
      • driada2 Re: Kammel odklada slub, nie ma czemu sie dziwić 13.01.07, 15:01
        > taaa...
        > przecież on kocha inaczej...

stały bywalec gejowskich klubów, a ze "panna" juz mocno została potracona przez
        rydwan czasu, postanowila sobie kupic chłoptasia, chociaz nie- to na pewno 100%
        milość
        • mamaivcia Re: Kammel odklada slub, nie ma czemu sie dziwić 13.01.07, 15:28
          kiedyś widziałam jego wypowiedź w tvn style, że uwielbia "puszyste" kobiety
          • anecia-26 Re: Kammel odklada slub, nie ma czemu sie dziwić 13.01.07, 15:35

Odpowiadasz na :

mamaivcia napisała:

> kiedyś widziałam jego wypowiedź w tvn style, że uwielbia "puszyste" kobiety

a to cos nie tak ???
            • driada2 Re: Kammel odklada slub, nie ma czemu sie dziwić 13.01.07, 15:41
              Nie ma brzydkich, kobiet, a jezeli jest sie jeszcze jedna z najbogatszych, to i
              na urodzie wiele sie zyskuje
              • siasiuszek Re: Kammel odklada slub, nie ma czemu sie dziwić 13.01.07, 15:44
                a kim ona jest?
                • driada2 Re: Kammel odklada slub, nie ma czemu sie dziwić 13.01.07, 15:45
                  wiceprezesem Banku BPH
                  • driada2 Re: Kammel odklada slub, nie ma czemu sie dziwić 13.01.07, 15:47
                    Katarzyna Niezgoda
                    Jest jedną z najbogatszych młodych Polek. Rok temu została wiceprezesem banku
                    BPH i jej roczne zarobki oceniane są na 1,4 miliona złotych. Od kilku miesięcy
                    widuje się ją z Tomaszem Kammelem. Zainteresowani nie chcą mówić o tej
                    znajomości. Ale do prasy przedostały się informacje, że dziennikarz wprowadził
                    się do podwarszawskiego domu 36-letniej pani prezes i wychodzi na spacery z jej
                    psami.
            • mamaivcia Re: Kammel odklada slub, nie ma czemu sie dziwić 13.01.07, 15:51
              a która część mojej wypowiedzi sugeruje, że może być coś nie tak? stwierdzam
              fakt i tyle w odpowiedzi na powyższe wypowiedzi
    • monia145 Re: Kammel odklada slub, nie ma czemu sie dziwić 13.01.07, 16:08
      A może to pani Niezgoda postanowiła odwołać ślub?smile
      Swoją drogą ona musi go chyba naprawdę kochać,bo z jakiego innego powodu
      chciałaby taką popierdółkę( przepraszam wszystkie wielbicielki urody pana
      Tomka.....kto to jest ten Kamel w ogóle?
      • joanna35 Re: Kammel odklada slub, nie ma czemu sie dziwić 13.01.07, 16:39
        monia145 napisała:

> A może to pani Niezgoda postanowiła odwołać ślub?smile
        > Swoją drogą ona musi go chyba naprawdę kochać,bo z jakiego innego powodu
        > chciałaby taką popierdółkę( przepraszam wszystkie wielbicielki urody pana
        > Tomka.....kto to jest ten Kamel w ogóle?
        Monia - nic dodać nic ująćsmile
      • ira.siad Re: Kammel odklada slub, nie ma czemu sie dziwić 14.01.07, 11:38
        Ten Kamel to wielbłąd jest wogóle wink
    • mathiola Re: Kammel odklada slub, nie ma czemu sie dziwić 13.01.07, 16:16
      eh, cały ten związek jakiś lewy. Taki jakiś na pokaz. Pewnie że odkładają, może
      boją się, że zabawa w udawanie nie jest dobra na dłuższą metę. Jeśli chodzi o
      wygląd panny Niezgody, ja takiego typu kobiet nie lubię (nie lubiłabym, gdybym
      była facetem raczej), ale przeciez innym może się podobać. Więc to
      niekoniecznie kwestia puszystości/chudości, a raczej prawdziwego/nieprawdziwego
      uczucia.
    • ciocia_luta jedna refleksja z tego calego pudelkowania 13.01.07, 16:22
      można sobie wszystko kupić,
      ale urody to juz nie tak do końca i nie za bardzo...
      • janka007 Re: jedna refleksja z tego calego pudelkowania 13.01.07, 16:26
        Ona nie z urody żyje.
        • donkaczka Re: jedna refleksja z tego calego pudelkowania 13.01.07, 16:34
          pewnie łebska dziewczyna swoja drogą
          w sumie stać ją na wesołe życie solo, więc po co taki związek na siłę, bo troche
          tak to wygląda? moze też nadmiar kasy powoduje kompleks i biedniejszy facet
          rodzi podejrzenia, że na kasę leci...hmm, no niewiem
          może kocha go i już

czas pokaże
          a kamel też jakoś nie w moim typie
      • sceptyczna1 Re: jedna refleksja z tego calego pudelkowania 13.01.07, 16:37
        ciocia_luta napisała:

> można sobie wszystko kupić,
        > ale urody to juz nie tak do końca i nie za bardzo...
        Rozumu też nie, a ona go ma w przeciwieństwie do co niektórych komentujących.
        • sebaga Sceptyczna 13.01.07, 17:50
          Otóż to!!
          • zojkaojka Do dzieła , zróbcie porządek! 13.01.07, 18:02
            ładni dla ładnych, chudzi dla chudych, bogaci dla bogatych, biedni dla
            biednych. Resztę publicznie zlinczować, albo przynajmniej do wariatkowa. No ,
            ostatecznie egzorcysta....
    • luxure Re: Kammel odklada slub, nie ma czemu sie dziwić 13.01.07, 18:05
      No tak, czego kasa dziś z ludźmi nie robi... Dziana laska bierze sobie
      przystojnego znanego publicznie kolesia, mniejsza że kocha inaczej. Znany koleś
      bierze sobie bogatą laskę za żonę, bo przy rozwodzie trochę ją "skubnie".
      Tajemnica publiczna że Pan Tomuś woli chłopców, co zresztą widać po nim gołym
      okiem, więc ślub odkłada. A po co brać ślub jak za rok już dawno będzie po
      rozwodzie?? Qpa śmiechu.
      • uma_trumna Re: Kammel odklada slub, nie ma czemu sie dziwić 13.01.07, 18:18
        Fajne jest to ,że część osób zna ich osobiście-gratuluję znajomych.Mało tego ,niektórzy nawet sypiają z nimi w łożku.Wiedzą,że pan.K.jest gejem,leci na kasę pani N.,trochę ją skubnie i rozwiodą się po roku.Ja mam nadzieję,że popularny pan K. kocha panią N ,docenia kobiety inteligentne i zaradne(bo pani N. pewnie taka jest niewątpliwie).Pobiorą się wkrótce i będą żyli długo i szczęśliwie ku wielkiej "nieradości"(czytaj złości, zawiści)piszących tutaj osób(niektórych).
        • monia145 Re: Kammel odklada slub, nie ma czemu sie dziwić 13.01.07, 18:40
          Po co sie tak nabzdyczać? Każdy ma chyba prawo do wyrażenia tutaj swoich sądów,
          przypuszczeń, marzeń, i pełnych jadu i zawiści pragnieńwink

Do spowiedzi trzeba iść, bo sie panią Niezgodę za grubą, pannę nie pierwszej
          młodości uważa?
          A pana Kamela za gwiazdę płci męskiej świecącą nie swoim blaskiem tylko odbitym
          od innych?

Dajcie spokój z tym umoralnianiemwink
      • wegatka Re: Kammel odklada slub, nie ma czemu sie dziwić 13.01.07, 22:32
        luxure napisała:

> Pan Tomuś woli chłopców, co zresztą widać po nim gołym
        > okiem,

No proszę jak wyraźnie widzi to twoje gołe oko. Prześlę ci zdjęcia kilku moich
        znajomych, może nawet męża, zebyś oceniła swym gołym okiem, kto z nich jest
        gejem, bo kurka, może się okazać, że mam geja w domu, tylko tego nie zauważyłam
        wcześniej, ponieważ krótkowidzem jestem sad
        • monia145 Re: Kammel odklada slub, nie ma czemu sie dziwić 13.01.07, 22:35
          wegatka napisała:

> luxure napisała:
          >
          > Prześlę ci zdjęcia kilku moich
          > znajomych, może nawet męża,

Po co ryzykować? Zwłaszcza w sprawie męża?wink
          A nuż w Luxure naprawdę talent wróżbiarski posiada?
          • wegatka Re: Kammel odklada slub, nie ma czemu sie dziwić 13.01.07, 22:50
            Zawsze lepiej wiedzieć na czym się stoi. Do tej pory wydawało mi się, ze facet z
            miłości się ze mną żenił, a teraz może się okazać, że tylko dla forsy, no to
            trzeba tę forsę ratować, prawda? wink
            • luxure Re: Kammel odklada slub, nie ma czemu sie dziwić 14.01.07, 11:15
              Ile masz lat Dziewczyno?? 14?? Pierwszyzna dla Ciebie że kolesie "generalnie" są
              wyrachowani?! No to teraz wyślij zdjecia do Luxure to Ci powie czy sie hajtał z
              miłości czy dla kasy czy dla przykrywki bo kocha inaczej? Buehehehe
        • alfama_1 Re: Kammel odklada slub, nie ma czemu sie dziwić 13.01.07, 22:55
          wegatka napisała:

> No proszę jak wyraźnie widzi to twoje gołe oko.

To nie do końca tak, że sie nie widzi. Geje np. rozpoznają się na 99,99% w
          tłumie (na monitorze też), mają swoje kody. Nie jest istotne czy stwierdzisz,
          że ktoś jest gejem, ważne czy nie jest to podstawą do oceny, zwłaszcza
          negatywnej.
          Ja też zazwyczaj rozpoznaję, mam ten 6 zmysł wink mimo, że nie jest mi ta wiedza
          do niczego potrzebna i jej nie rozpowszechniam.
          • sceptyczna1 Re: Kammel odklada slub, nie ma czemu sie dziwić 14.01.07, 12:50
            alfama_1 napisała:

> wegatka napisała:
            >
            > > No proszę jak wyraźnie widzi to twoje gołe oko.
            >
            > To nie do końca tak, że sie nie widzi. Geje np. rozpoznają się na 99,99% w
            > tłumie (na monitorze też), mają swoje kody. Nie jest istotne czy stwierdzisz,
            > że ktoś jest gejem, ważne czy nie jest to podstawą do oceny, zwłaszcza
            > negatywnej.
            > Ja też zazwyczaj rozpoznaję, mam ten 6 zmysł wink mimo, że nie jest mi ta
            wiedza
            > do niczego potrzebna i jej nie rozpowszechniam.

Rozumiem....Swój pozna swego?
            • alfama_1 Re: Kammel odklada slub, nie ma czemu sie dziwić 14.01.07, 13:37
              sceptyczna1 napisała:

> Rozumiem....Swój pozna swego?

Obawiam się, że jednak nie do końca rozumiesz.
              Napisałam, że geje się rozpoznają (tu rzeczywiście na tej zasadzie, o której
              piszesz) oraz, że ja również rozpoznaję gejów chociaż nie jest mi to do niczego
              potrzebne. Czyli pisząc prosto aby zostało zrozumiane: nie jestem gejem.
              Trochę zatem nielogiczne wysnuwasz wnioski z całości zacytowanej wypowiedzi wink
              • luxure Re: Kammel odklada slub, nie ma czemu sie dziwić 14.01.07, 13:47
                Zgadzam się z Alfamą. To nie ma nic wspólnego z tym czy samemu jest sie gejem
                albo dalekowzrocznym. Po prostu taka sobie umiejętność i tyle.
                A niektórzy co słowo to zaraz nadinterpretacja.
                • sceptyczna1 Re: Kammel odklada slub, nie ma czemu sie dziwić 14.01.07, 13:57
                  luxure napisała:

> Zgadzam się z Alfamą. > A niektórzy co słowo to zaraz nadinterpretacja.
                  Ciekawe. Uderz w stół, a nożyce się odezwąsmile

• luxure Re: Kammel odklada slub, nie ma czemu sie dziwić 14.01.07, 14:32
                    > A niektórzy co słowo to zaraz nadinterpretacj
                    > a.
                    > Ciekawe. Uderz w stół, a nożyce się odezwąsmile
                    >
                    Hmmm naprawdę ciekawe....
        • luxure Re: Kammel odklada slub, nie ma czemu sie dziwić 14.01.07, 11:11
          >Prześlę ci zdjęcia kilku moich
          > znajomych, może nawet męża, zebyś oceniła swym gołym okiem, kto z nich jest
          > gejem,

A proszę Cie bardzo.... skoro tego potrzebujesz bo nie jesteś pewna...
    • adsa_21 Re: Kammel odklada slub, nie ma czemu sie dziwić 13.01.07, 18:18
      slub slubem ale zdjecie jest koszmarne. Niezgoda w ozdobnym plaszczyku a Kammel
      w obszarpanych trampkachuncertain
      A tak na powaznie to caly ten zwiazek to transakcja wiazana. On korzysta z jej
      pieniedzy a ona z jego popularnosci.
      • janka007 Re: Kammel odklada slub, nie ma czemu sie dziwić 13.01.07, 18:40
        On korzysta z jej
        > pieniedzy a ona z jego popularnosci.

A kto to jest Kammel?
        • monia145 Re: Kammel odklada slub, nie ma czemu sie dziwić 13.01.07, 18:43
          Ot taki sobie lanser, bywający w świecie i znany z tego, że jest znanysmile
          • edycia274 zdjęcie 13.01.07, 19:08
            www.bph.pl/pl/relacje_inwestorskie/dobre_praktyki/zarzad

tutaj ładnie wyszła
            • sssacz Re: zdjęcie 13.01.07, 19:56
              Nawet bardzo ładnie.
              Jest inteligentną, wykształconą kobietą która mimo młodego wieku bardzo daleko
              zaszła.
              No i co z tego, że jest przy kości?
              Dla mnie jest więcej warta niż ten cały Kamel, czy tam Kammel...wink
              • bemari Re: zdjęcie 13.01.07, 20:38
                W sumie ich sprawa - jak sobie pościelą...Poza tym w życiu spotkałam sporo par,
                które pozornie do siebie nie pasowały, a mimo to trwały zgodnie latami.Znałam
                też sporo cudownie dobranych, których już dawno nie ma.Moja sąsiadka ma 78 lat,
                jest schorowana, ledwo chodzi.Jej mąż ma lat 65, wygląda na przystojnego
                pięćdziesięciolatka - energiczny, wysportowany,no kawał chłopa.Są razem od
                przeszło trzydziestu lat, nie mają dzieci.Wizualnie wyglądają jak mama z
                synkiem.Ale każdy, kto panią Zosię pozna, rozumie, że można ją uwielbiać.Jest
                mądra, ciepła, obdarzona poczuciem humoru, młodzieńcza w poglądach.Ciekawy
                człowiek po prostu.I widać,że dobrze im razem.
                • olinek11 Re: zdjęcie 13.01.07, 23:09
                  Naszła mnie taka mysl że uważa się puszyste kobiety za zakompleksione,
                  niezaradne i zaniedbujace siebie kobity a tu jednak okazuje sie że nie tylko
                  szczupłe z nogami do nieba robia karierę. Są razem, to czy jest im ze sobą
                  dobrze czy nie to jest tylko nasze babskie gdybanie bo jaka jest prawda wiedzą
                  tylko oni sami. Pozdrawiam!!
                • tane1 Re: zdjęcie 13.01.07, 23:54
                  Zupełnie nie pojmuję jak pani Niezgoda ma czelnosc byc bogata i cieszyc się
                  zyciem.
                  Toz taka brzydula i grubaska w klasztorze powinna sie zaamknąc i opłakiwac swój
                  los.
                  A Kamel pedał, bo przecież 'normalny' znalazłby sobie śliczną laleczkę w
                  rozmiarze 34.
                  Wokól nas same szczęsliwe, doskonale dobrane pary pięknych, młodych, zdrowych i
                  bogatych.
            • luxure Re: zdjęcie 14.01.07, 13:54
              Ładnie ....ale ja na jej miejscu zbadałabym sobie tarczycę
    • malgra Re: a ja wierzę w ich miłość 14.01.07, 00:30
      i życzę wszystkiego naj. A swoją drogą pani niezgoda to bardzo sympatyczna
      osoba.
      • ledzeppelin3 Re: a ja wierzę w ich miłość 14.01.07, 11:51
        Dodatkowa kasa zawsze mile widziana
        A ten związek to kolejny twór na sprzedaż
      • luxure A ja w duchy, krasnoludki i Świętego Mikołaja n/t 14.01.07, 12:36

• sceptyczna1 Re: Luxure 14.01.07, 14:52
          Mam pytanie - masz dowody na to, że Kammel jest gejem czy całą swoją wiedze
          opierasz na wyczuciu? Pytam poważnie, bo to "wyczucie" może być bardzo zawodne.
    • diabllica Re: Kammel odklada slub, nie ma czemu sie dziwić 16.01.07, 12:26
      Mnie przeraża to co czytam...
      Nie dziwię sie, ze osoby publiczne nie chca czytać artykułów na swój temat w
      gazetach i przestaja odwiedzać fora.
      Ja jestem ciekawa jak czułaby sie każda z Was czytajac na swój temat TAKIE
      złośliwe komentarze...?
      A pisza takie rzeczy zazwyczaj zakompleksione, proste osoby....
      Amen

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka