moofka 14.01.07, 21:04 w zimowe miesiace czy blade tylki macie jak owsiki? ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lidia23 Re: brazujecie sie jakos? 14.01.07, 21:05 hihihi ja mam blade...... www.aleksandraikonrad.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a Re: brazujecie sie jakos? 14.01.07, 21:06 blade ale ine wiem czy jak owsiki Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re: brazujecie sie jakos? 14.01.07, 21:07 Mam nędzne resztki brązowania po sylwestrze jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: brazujecie sie jakos? 14.01.07, 21:07 miło Cie widziec lea ) no dobra, nie jak owsiki, blade jak waniliowy budyn, milsze skojarzenie )) Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a Re: brazujecie sie jakos? 14.01.07, 21:35 i wzajemnie, wzajemnie no bladam Ci ja , ba nawet teraz w czasie chorobska szara ? bleh Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: brazujecie sie jakos? 14.01.07, 21:41 a tam szara arystokratycznie-szpitalno alabstrowa pewnie wracaj do zdrowia szybko i sie zdrowo zarumieniaj ) Odpowiedz Link Zgłoś
virtual_moth Re: brazujecie sie jakos? 14.01.07, 21:12 Brązuje się jakoś, ale tyłek mam biały, bo do solarium chodzę w majtkach) Odpowiedz Link Zgłoś
virtual_moth Re: brazujecie sie jakos? 14.01.07, 21:33 Hehe, mogłyby być, ale tylko z paskiem na szerokość tyłka Odpowiedz Link Zgłoś
zaneta11113 Re: brazujecie sie jakos? 14.01.07, 21:13 Nie ja od jakiś dwóch tygodni chodze na solarium i się grzeje Odpowiedz Link Zgłoś
etiennette Re: brazujecie sie jakos? 14.01.07, 21:23 brązuję się balsamami brązującymi, więc to lekkie "brązowanie" Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam Re: brazujecie sie jakos? 14.01.07, 21:27 tak-balsam brązujący nie lubię siebie zupełnie bladej Odpowiedz Link Zgłoś
hony Re: brazujecie sie jakos? 14.01.07, 21:39 blade...nie będę się opalać bo skóra szybciej się starzeje... Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: brazujecie sie jakos? 14.01.07, 21:43 Raz na trzy tygodnie-solarium.Ale tylek blay bo w gaciach sie opalam.Bawelnianych Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: brazujecie sie jakos? 15.01.07, 00:34 Używałam bejcy, ale jak się skończyła i wzięłam szelak, to jakaś wysypka mi wyszła Odpowiedz Link Zgłoś
myelegans Re: brazujecie sie jakos? 15.01.07, 02:51 Nie opalam sie juz od wielu lat, szkoda skory, caly rok nosze SPF 30+, latem tylko nogi smaruje samoopalaczem, zima nawet to nie. Dobry makijaz na twarz zalatwia sprawe. Oczy mi sie otworzyly, jak kiedys mieszkalam z Hinduska, ktora sobie wybielala twarz kremami i caly czas mi zazdroscila, ze ja taka biala ;0), a ja jej, ze ma taki ladny, oliwkowy kolor skory. Odpowiedz Link Zgłoś
luxure Re: brazujecie sie jakos? 15.01.07, 07:36 Ja mam dość ciemną karnację więc samoopalacza nie używam bo i tak nic mi nie da. Czasem chodzę na solarium wygrzać się. Odpowiedz Link Zgłoś
weronikarb Re: brazujecie sie jakos? 15.01.07, 07:50 staram sie raz w miesiacu skoczyc na solarium wygrzac sie Odpowiedz Link Zgłoś
kachwi1 Re: brazujecie sie jakos? 16.01.07, 10:17 adsa - używasz dove również na twarz? Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: brazujecie sie jakos? 16.01.07, 10:26 mialam raz ten dove i nigdy wiecej go nie kupie, do bani jest chcoiaz nie ukrywam ze to wlasnie reklama dove przypomniala mi ze i zima mozna byc kolorowym ) Odpowiedz Link Zgłoś
kachwi1 Re: brazujecie sie jakos? 16.01.07, 11:24 a czemu do bani? nie było efektów? Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: brazujecie sie jakos? 16.01.07, 11:30 efekty byly - jak dla mnie troche za mocne sama nie cierpie solariow i slonca unikam jak moge, ale zloty kolor na nogach i owszem, podoba mi sie dove nadaje brzydki nienaturalny odcien i zostawia smugi, a przy tym po kilku dniach zamiast znikac subtelnie rozchodzi sie tworzac brzydkie zoltobrazowe spekane plamy wstretny jest - jak dla mnie, chociaz wiem, ze niektorzy sobie chwala no i pachnie dosc nieprzyjemnie Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: brazujecie sie jakos? 15.01.07, 10:39 od czasu do czasu pojde ze 2-3 razy na solarium, zeby ukryc zielone plamy opadowe na tylku. Samoopalaczy nie uzywam bo smierdza,chyba ze ktoras z Was poleci absolutnie rewelacyjny wiec hucznie proszeuzywam pudrow brązujacych do makijazu twarzy szyi i dekoltu. Ostatnio odkrylam ze mam sniada cere co mi uswadomila jedna taka kobita co mi dobierala podklad. Szczeka mi opadla ale chyba faktycznie taka mam albo raka watroby stad ten kolor Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re:Oxy. 15.01.07, 12:48 Martwi mnie Twoj nastrój Oxy.Co jest kurde?chyba bardzo nie tak,ze az tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re:Oxy. 15.01.07, 15:48 Przelamuje impas. Koniec rykow i umartwiania sie trzeba wziac sie za dupe i zaczac dzialac bo inaczej pochwa obrosnie mi pajeczyna a polaczenia w mozgu ulegna kompletnej degeneracji Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re:Oxy. 15.01.07, 19:39 a może dzięki aktualnemu impasowi skrystalizuje się u ciebie nowatorskie połączenie mózg - pochwa i staniesz się podwaliną nowego nurtu seksualno - myślowego? Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: brazujecie sie jakos? 15.01.07, 10:41 Nie brązuje się w zimie a w lecie unikam raczej opalania. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: brazujecie sie jakos? 15.01.07, 12:56 Nie, bo tez i blada nie jestem szzcegolnie, latem zreszta sie nie opalam, co by zmarch sobie nie fundowac.Oplaca sie. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: brazujecie sie jakos? 15.01.07, 16:11 Nigdy nie widziałam doopy owsika, więc nie mam porównania Ale solarkę czasem odwiedzam, co by kości wygrzać. Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: brazujecie sie jakos? 15.01.07, 18:42 umiarkowane korzystanie z solarium bdb. Stmuluje bialka szoku cieplnego ktore spelniaja wiele ochronnych funkcji w komorce m.inn chroni przed nowotworami i odpowiada za procesy naprawy DNA. Ale umiarkowane raz na jakis czas po kilka minut, a nie co drugi dzien po 20 Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: brazujecie sie jakos? 15.01.07, 18:55 W solarium byłam raz w życiu. Zaszkodziło mi na psychikę (jak widać), czułam się jak w świecącej trumnie. To było dawno, więc może teraz to inaczej jakoś robią. A latem korzystam ze słoneczka, o ile się da. Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: brazujecie sie jakos? 15.01.07, 19:33 jakos fanka leppera nie jestem w zimie dupa powinna byc blada i tyle w temacie... ja jestem zwolenniczka cery alabastrowej, a nie solarna opalenizna w srodku stycznia... a fe... od razu kojarza mi sie solarne blondynki strzaskane na mahon ze skora na twarzy ponaciagana jak rodzynka... ble! sztuczne slonce postarza ) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: brazujecie sie jakos? 15.01.07, 19:38 Jak to się mówi - dupa blada. W zimie i przez całą resztę roku też PS. Dlaczego przeczytałam tytuł tego wątku jako "brandzlujecie sie jakoś"? łomatko PPP Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: brazujecie sie jakos? 15.01.07, 19:40 "Dlaczego przeczytałam tytuł..." Za dużo Samsona Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: brazujecie sie jakos? 15.01.07, 19:52 > PS. Dlaczego przeczytałam tytuł tego wątku jako "brandzlujecie sie jakoś"? > łomatko PPP Ło matko! Własnie weszłam, żeby napisac dokładnie to samo! ))))Też tak to preczytałam, nawet pomyslałam sobie - "cholera, znów seks" Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: brazujecie sie jakos? 15.01.07, 20:04 kotula bo glodemu chleb na mysli jak mowi stare przyslowie pszczol ) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: brazujecie sie jakos? 15.01.07, 20:13 moofka napisała: > kotula > bo glodemu chleb na mysli jak mowi stare przyslowie pszczol ) Mnie? Seks na myśli? Ależ sssssskąd. To niemożliwe DDDDDD Już prędzej wolę sobie ten tyłek podkoloryzować ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: brazujecie sie jakos? 15.01.07, 20:22 zasadniczo jedno drugiemu nie przeszkadza ) Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: brazujecie sie jakos? 15.01.07, 20:23 wy znowu o analu? czy to mi kosmate myśli po głowie chodzą ;PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
desobeissante Re: brazujecie sie jakos? 15.01.07, 20:43 demarta napisała: > wy znowu o analu? czy to mi kosmate myśli po głowie chodzą ;PPPPP No, może i o analu ta dyskusja. Ale ja pomyślałam jeszcze o czymś innym, hm... co kto lubi. W sumie, jak napisał ktoś wyżej, jedno nie wyklucza drugiego Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: brazujecie sie jakos? 15.01.07, 19:41 Nie. A powinnam. Patrzeć na siebie nie mogę już. Odpowiedz Link Zgłoś
demarta mathiola 15.01.07, 19:53 a nie prościej włożyć słoneczne okulary i się pooglądać? ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: mathiola 15.01.07, 19:58 Niby tak, ale po co, jak w słonecznych właściwie nic nie widzę, jak nie są korekcyjne, bom ślepa jak kret. Więc równie dobrze mogę po prostu korekcyjne zdjąć, efekt będzie pożądany, tzn. nic nie będę widzieć, siebie też ) Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: mathiola 15.01.07, 20:07 nooo to wtedy pole dla wyobraźni! może jaką cindy crowford w sobie dojrzysz? w zarysie Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Solki 15.01.07, 19:58 tak moj kolega mowi na panienki zjarane na solarce.I teraz pytanie do Was:jak myslicie,czy te babeczki brązowe niczym Naomi Cambell, i te żółte bo kasy nie mają na dobre solarium tylko chodza na takie osiedlowe co to lamp nie wymienialy od zarania dziejów, i te brązowe ktore maja jakies ku..wa przebarwienia przedziwne na gębie(coraz wiecj ich widze-plamy maja na ryjkach- potwornosc)-czy one wszyskie myśla ze wyglądaja cool,trendy,jezzy i glamour?czy tez mają swiadomosc ze wygladają ohydnie i opalają sie nadal bo luzno im to zwisa? Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Solki 15.01.07, 19:59 jest taka jednostka chorobowa, tanoreksja się nazywa, uzależnienie od solarium - myślę że one to mają. Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: Solki 16.01.07, 11:03 mysle ze one uwazaja ze sa blade, podobnie jak anorektyczki ktore mysla ze sa grube. Na przebarwienia posloneczne mikrodermabrazja bdb. Polecam wyprobowalam na sobie i zniklo. chociaz moj parch byl raczej skutkiem brania lekow niz samego swierczenia w solarium a objawil sie po plazy. No chyba ze to plamy watrobowe obwieszczajace rychly koniec zywota Odpowiedz Link Zgłoś