gosiuniek1 pierwsze wrażenie 23.01.07, 07:26 miałam 15 lat jak poznałam swojego męża (teraz mam 28) - wtedy niezwykłe wrażenie zrobiły na mnie jego długie włosy ))). pozdrawiam g. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: pierwsze wrażenie 23.01.07, 08:14 gosiuniek1 - ja poznałam mojego męża mając 13 lat dziś mam prawie 28... i jeszcze chemia nas łączy ) noi te dwie psotnice nasz noi jeszcze wiele innych spraw ) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Nasi mężczyźni .... 23.01.07, 08:25 Ponieważ poznaliśmy się z mężem przez internet, to najpierw płakałam ze śmiechu czytając jego maile (do dziś nikt nie umie mnie tak rozśmieszyć), a kiedy po raz pierwszy usłyszałam jego głos przez telefon... Mmmm... Głęboki, męski i taki "ęteligentny" A potem... cała reszta Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: Nasi mężczyźni .... 23.01.07, 08:28 morgen_stern - jak widać jednak związki "przez internet" są jak najbardziej normalne i trwałe.Są tacy,którzy twierdzą zupełnie inaczej,a jednak ... Pozdrowionka ... Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Nasi mężczyźni .... 23.01.07, 08:33 Jest tylko jedna ważna zasada - trzeba się szybko spotkać, a wcześniej wysłać uczciwe zdjęcia. Im dłużej żyjecie wyobrażeniami i fantazją, tym gorzej. A internet jako miejsce spotkania jest dobre jak każde inne, w czym jest gorsze od takiej np. dyskoteki? Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: Nasi mężczyźni .... 23.01.07, 08:39 Własnie dla mnie nie jest niczym gorszym.Wspomniałam o tym ponieważ moja przyjaciółka poznała naprawdę świetnego faceta przez internet - zakochała się,wszystko jest niby OK,z tym,że ona non stop ma wątpliwości czy to przetrwa,bo to z netu ;/ tłumaczę jej jak dziecku,że co to za różnica czy z netu czy z parku czy dyskoteki - mam nadzieję,że niedługo jej obawy odejdą z tegoroczną zimą Odpowiedz Link Zgłoś
magdaigra Re: Nasi mężczyźni .... 23.01.07, 12:41 My także poznzliśmy się przez internet Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: Nasi mężczyźni .... 23.01.07, 20:17 No właśnie czyli można.Muszę dać przeczytać ten wątek przyjaciółce ) Odpowiedz Link Zgłoś