Dodaj do ulubionych

na totalną poprawe nastroju.kocham CiP:-)))))))

23.01.07, 21:48
no przyznacie same ze na ememie az tak wesoło nie jestwink))))
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=56042475
Obserwuj wątek
    • tabakierka Re: na totalną poprawe nastroju.kocham CiP:-))))) 23.01.07, 22:27
      najbardziej interesuje mnie, czy znajdzie się chętny kamerzysta, co by z tą
      kamerą polatał....

o ja pierdziu, że też ja na to nie wpadłam, a taki podły poród przeszłam, żesz!
      • andaba Re: na totalną poprawe nastroju.kocham CiP:-))))) 23.01.07, 22:39
        O żesz...

Poszanowanie praw pacjenta z kamerą w...
        • madziaaaa Aśka 24.01.07, 09:13
          co sie z Tobą dzieje??? Nie było Cię widać ostatnio sad((
          Jak maluch? Ciągle w brzuchu?
          Mam nadzieję, że wszystko ok.
          • edycia274 Re: Aśka 24.01.07, 22:29
            ja też pytam sad
    • oxygen100 Re: na totalną poprawe nastroju.kocham CiP:-))))) 24.01.07, 09:38
      tja.... CiPy to nieustajace źródło radosci i kreatywnoścismile
      Joanna a Ty sie skusisz na film?tongue_outtongue_out
    • agnieszkamodras Re: na totalną poprawe nastroju.kocham CiP:-))))) 24.01.07, 09:40
      Proponuję zatytułować film "Krwawy sport II"
    • gosika78 Re: na totalną poprawe nastroju.kocham CiP:-))))) 24.01.07, 14:32
      Ale to w dobrej wierze jest smile Poszanowanie praw pacjenta ze szczególnym naciskiem na poszanowane prawa do intymności ;D
      • vanilla4 Re: na totalną poprawe nastroju.kocham CiP:-))))) 24.01.07, 22:23
        no i trzeba koniecznie znaleźć szpital gdzie personel ma odpowiednie
        kwalifikacje do wystepowania w filmach smile)))
    • luxure Re: na totalną poprawe nastroju.kocham CiP:-))))) 24.01.07, 18:22
      Jak tam sobie ktoś chce nakręcić do domowego archiwum i za 20 lat synowi pokazać
      to nic nikomu do tego. Cięzko tylko bedzie znaleźć chetnego kamerzyste bo niby
      jak? Dać ogłoszenie do gazety? Własny chłop niech tam sobie kręci.
      Ale zupełne nieporozumienie jak później publikuje to w sieci. A był tu taki dość
      głośny przypadek.
    • edorka1 a na dowód poczęcia 24.01.07, 22:40
      proponuję zakamerować moment zapłodnienia ze szczególnym wzglednieniem rodzicielskiego trudu.Na wypadek gdyby dziecię chciało coś zareklamować ... Albo jako pomoc wychowawczo-dydaktyczną... I mama powie - patrz synu jak się ojciec starał i naharował a ty taki niegrzeczny jesteś...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka