Dodaj do ulubionych

Podoba ci się mężczyzna z 3 dniowym zarostem?

26.01.07, 12:41
Mnie tak!
namawiam nawet męża zeby zapuścił sobie brodę, ma taki specyficzny układ
zarostu, dobrze by wyglądał.
Ale on nie chce, póki co ma narazie wąsy.
I zdziera z siebie teraz to, co mogłoby tak fajnie połaskotać!
Obserwuj wątek
    • maniusza Re: Podoba ci się mężczyzna z 3 dniowym zarostem? 26.01.07, 12:48
      oj taaakkkk...
      ja mam brodacza - ale nie w stylu zz top wink tylko z takim parodniowym zarostem -
      nie zamieniłabym go nigdy na ogolonego..
      a same wąsy mi się nie podobają smile
    • anetina Re: Podoba ci się mężczyzna z 3 dniowym zarostem? 26.01.07, 12:49
      tak

dlatego M. zapuścił

hmmmmmmmmmmmm
      • agnes123 Re: Podoba ci się mężczyzna z 3 dniowym zarostem? 26.01.07, 12:56
        Zdecydowanie tak smile ale pod wyjątkiem,że jest brunetem smile)
    • lola211 Re: Podoba ci się mężczyzna z 3 dniowym zarostem? 26.01.07, 12:56
      Generalni to nie, ale wasacz to juz odpada calkowicie.Jesli chce koniecznie te
      wadsy to lacznie z mala bródka, same wachy sa paskudne.
    • anik801 Re: Podoba ci się mężczyzna z 3 dniowym zarostem? 26.01.07, 12:59
      Nie!
    • maga202 Re: Podoba ci się mężczyzna z 3 dniowym zarostem? 26.01.07, 13:03
      Nie wszystkim mężczyznom jest dobrze z 3 dniowym zarostem. Ale ci co im z takim zarostem dobrze podobają mi się. Mój mąż niesety wygląda tragicznie.
      • aska2000 Re: Podoba ci się mężczyzna z 3 dniowym zarostem? 26.01.07, 13:39
        Za koleżanką smile)

Fakt, nie każdemu dobrze z zarostem..

Pozdrawiam!

P.S. ..a jeszcze wcześniej ktoś wspominał o blondynach - TEŻ się zgadzam - NIE
        powinni crying(
        No ale to MSZ- wyłącznie wink
    • bj32 Re: Podoba ci się mężczyzna z 3 dniowym zarostem? 26.01.07, 13:06
      Mój mi się podoba w każdej wersji z wyjątkiem takiej właśnie małej okrągłej
      bródki. I kozich nie cierpię. Ale jeśli facet ma pożądny zarost, znaczy gęsty i
      twardy dość, to najbardziej lubię taki 3dniowy. Bo taki nastolatek z kilkoma
      włosami na brodzie...Błe.
    • sylwia06_73 Re: Podoba ci się mężczyzna z 3 dniowym zarostem? 26.01.07, 13:31
      Moj maz ma srednio 2 tygodniowy zarost bo sie nienawidzi golic
      • agatelek2 Re: Podoba ci się mężczyzna z 3 dniowym zarostem? 26.01.07, 14:15
        Zależy który,niektórym to pasuje innym w ogóle nie dodaje uroku...
    • aluniaaa Re: Podoba ci się mężczyzna z 3 dniowym zarostem? 26.01.07, 14:18
      góra z 2-dniowym
    • aniazm Re: Podoba ci się mężczyzna z 3 dniowym zarostem? 26.01.07, 14:23
      nie mój mąż, ale inny - czemu nie?
      • magi104 Re: Podoba ci się mężczyzna z 3 dniowym zarostem? 26.01.07, 14:28
        Mój jest brunetem z mocnym zarostem i już po trzech godzinach od golenia jego
        zarost wygląda na trzydniowy smilesmile
    • rita75 Re: Podoba ci się mężczyzna z 3 dniowym zarostem? 26.01.07, 14:30
      Zalezy, ktory...jezeli jest to zarost gesty i ciemny, a sam facet to typ np.
      testosteronowy to oki,ale w przypadku zarostu tzw kolejarskiego- calkowicie
      odpada- chlopina za bardzo przypomina wtedy zaniedbanego kloszarda.
    • monia145 Re: Podoba ci się mężczyzna z 3 dniowym zarostem? 26.01.07, 14:36
      Mój mąż mi sie podoba...jest brunetem, ma gęsty zarost i seksownie wygląda z
      taką bródkąsmile
      • renia1807 Re: Podoba ci się mężczyzna z 3 dniowym zarostem? 26.01.07, 14:57
        mój tez brunet z mocnym zarostem
    • mamakajtka Re: Podoba ci się mężczyzna z 3 dniowym zarostem? 26.01.07, 14:44
      Bardzo! Mój mąz najbardziej podoba mi się z takim zarostem smile) Niestey do pracy
      musi sie często golić.
      pozdrawiam
    • ciociacesia Re: Podoba ci się mężczyzna z 3 dniowym zarostem? 26.01.07, 14:50
      z trzydniowym to nie bardzo, bo kaleczy mi twarz przy calowaniu, ale
      siedmiodniowy jest juz fajnie mieciutki. i nadaje mu urok bezdomnego kurta
      cobaina wink podoba mi sie, ale nie na stałe. teraz np tak wlasnie ma, bo nie ma
      czasu nawet sie ogolic taki jest zalatany smile
    • buzka25 bleee 26.01.07, 15:34
      niepodobaja mi sie brodacze, ja męża brałam sobie ogolonego i takim ma pozostac,
      przewaznie goli sie w soboty wiec ma zarost 7 dniowy i wyglada wtedy jak
      buszmen, wkurza mnie to, nawet glowe mu gole na łyso, bo lepiej wyglada, zreszta
      jemu sie łysina podobasmilesmilekiedys miła zarost a głowa łysa, (po naszym weselu)
      załozył ciemne okulary i wygladał jak Skawiński , superowo, ale całowac nie mógł
      bo drapał, wiec musiał sie ogolicsmilesmile
    • shady27 obrzydlistwo 26.01.07, 18:07
      moj kiedys chcial mi zrobic na zlosc i zapuscil brode, wygladal jak kloszard. Dla mnie kazdy facet z zarostem tak wyglada, dla mnie obrzydliwe. To tak jakbym miala wlosy pod pachami albo na nogach....b;leeee
      • monia145 Re: obrzydlistwo 26.01.07, 18:36
        Shadysmile
        Absolutnie nie chce Cię nawracać, ale wiele zalezy od dbania o estetykę zarostu
        ( te okruchy chleba na długiej brodzie u kolegów moejgo dziadka-brrrrr.....), i
        kondycji zarostu u faceta. Broda wyglądająca jakby w g...no nawkładać zapałek
        nie jest apetyczna, tak samo te zwisające strąki ala koziołek tez mnie nie
        kręcą.....

Mój mąż nosi "małą bródkę"- wyglada interesująco...
        • shady27 Re: obrzydlistwo 26.01.07, 21:24
          Monia ale chyba nie ma rudo czarnej brody? wink bo moj mial taka i wygladal jak albanski terrorysta smile))) ja ogolnie nie trawie rudego odcienia wlosow gdziekolwiek a juz u facetow to mowy nie ma. Mial gesta, rudo czarna. Ale lubie go gladko ogolonego z krociutkimi wlosami na glowie oczywiscie smile))
    • aluc zależy który 26.01.07, 18:39
      co do zasady mi się podoba
      ale koszmarnie kłuje
      • joasiiik25 Re: nienawidze!!!! 26.01.07, 19:49

• agniecha9991 Re: Podoba ci się mężczyzna z 3 dniowym zarostem? 26.01.07, 21:11
      tak, wasy jak dla mnie odpadajasmile sa aseksualne
    • yenna_m nie (n/t) 26.01.07, 22:36

• kamisiaolisia Re: Jestem na tak:) 26.01.07, 23:03
        Mój mąż jest brunetem,jak ma zarost wygląda niesamowicie,prześlicznie,natomiast
        jak się ogoli(czasem trzeba)wygląda okropnie,jak nie mój małż.Ale nie znoszę
        wszelkich wąsów i bródek,przynajmniej nie u niego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka