renia1807 26.01.07, 12:41 Mnie tak! namawiam nawet męża zeby zapuścił sobie brodę, ma taki specyficzny układ zarostu, dobrze by wyglądał. Ale on nie chce, póki co ma narazie wąsy. I zdziera z siebie teraz to, co mogłoby tak fajnie połaskotać! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maniusza Re: Podoba ci się mężczyzna z 3 dniowym zarostem? 26.01.07, 12:48 oj taaakkkk... ja mam brodacza - ale nie w stylu zz top tylko z takim parodniowym zarostem - nie zamieniłabym go nigdy na ogolonego.. a same wąsy mi się nie podobają Odpowiedz Link Zgłoś
anetina Re: Podoba ci się mężczyzna z 3 dniowym zarostem? 26.01.07, 12:49 tak dlatego M. zapuścił hmmmmmmmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: Podoba ci się mężczyzna z 3 dniowym zarostem? 26.01.07, 12:56 Zdecydowanie tak ale pod wyjątkiem,że jest brunetem ) Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Podoba ci się mężczyzna z 3 dniowym zarostem? 26.01.07, 12:56 Generalni to nie, ale wasacz to juz odpada calkowicie.Jesli chce koniecznie te wadsy to lacznie z mala bródka, same wachy sa paskudne. Odpowiedz Link Zgłoś
maga202 Re: Podoba ci się mężczyzna z 3 dniowym zarostem? 26.01.07, 13:03 Nie wszystkim mężczyznom jest dobrze z 3 dniowym zarostem. Ale ci co im z takim zarostem dobrze podobają mi się. Mój mąż niesety wygląda tragicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
aska2000 Re: Podoba ci się mężczyzna z 3 dniowym zarostem? 26.01.07, 13:39 Za koleżanką ) Fakt, nie każdemu dobrze z zarostem.. Pozdrawiam! P.S. ..a jeszcze wcześniej ktoś wspominał o blondynach - TEŻ się zgadzam - NIE powinni ( No ale to MSZ- wyłącznie Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: Podoba ci się mężczyzna z 3 dniowym zarostem? 26.01.07, 13:06 Mój mi się podoba w każdej wersji z wyjątkiem takiej właśnie małej okrągłej bródki. I kozich nie cierpię. Ale jeśli facet ma pożądny zarost, znaczy gęsty i twardy dość, to najbardziej lubię taki 3dniowy. Bo taki nastolatek z kilkoma włosami na brodzie...Błe. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia06_73 Re: Podoba ci się mężczyzna z 3 dniowym zarostem? 26.01.07, 13:31 Moj maz ma srednio 2 tygodniowy zarost bo sie nienawidzi golic Odpowiedz Link Zgłoś
agatelek2 Re: Podoba ci się mężczyzna z 3 dniowym zarostem? 26.01.07, 14:15 Zależy który,niektórym to pasuje innym w ogóle nie dodaje uroku... Odpowiedz Link Zgłoś
aluniaaa Re: Podoba ci się mężczyzna z 3 dniowym zarostem? 26.01.07, 14:18 góra z 2-dniowym Odpowiedz Link Zgłoś
aniazm Re: Podoba ci się mężczyzna z 3 dniowym zarostem? 26.01.07, 14:23 nie mój mąż, ale inny - czemu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
magi104 Re: Podoba ci się mężczyzna z 3 dniowym zarostem? 26.01.07, 14:28 Mój jest brunetem z mocnym zarostem i już po trzech godzinach od golenia jego zarost wygląda na trzydniowy Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: Podoba ci się mężczyzna z 3 dniowym zarostem? 26.01.07, 14:30 Zalezy, ktory...jezeli jest to zarost gesty i ciemny, a sam facet to typ np. testosteronowy to oki,ale w przypadku zarostu tzw kolejarskiego- calkowicie odpada- chlopina za bardzo przypomina wtedy zaniedbanego kloszarda. Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: Podoba ci się mężczyzna z 3 dniowym zarostem? 26.01.07, 14:36 Mój mąż mi sie podoba...jest brunetem, ma gęsty zarost i seksownie wygląda z taką bródką Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: Podoba ci się mężczyzna z 3 dniowym zarostem? 26.01.07, 14:57 mój tez brunet z mocnym zarostem Odpowiedz Link Zgłoś
mamakajtka Re: Podoba ci się mężczyzna z 3 dniowym zarostem? 26.01.07, 14:44 Bardzo! Mój mąz najbardziej podoba mi się z takim zarostem ) Niestey do pracy musi sie często golić. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia Re: Podoba ci się mężczyzna z 3 dniowym zarostem? 26.01.07, 14:50 z trzydniowym to nie bardzo, bo kaleczy mi twarz przy calowaniu, ale siedmiodniowy jest juz fajnie mieciutki. i nadaje mu urok bezdomnego kurta cobaina podoba mi sie, ale nie na stałe. teraz np tak wlasnie ma, bo nie ma czasu nawet sie ogolic taki jest zalatany Odpowiedz Link Zgłoś
buzka25 bleee 26.01.07, 15:34 niepodobaja mi sie brodacze, ja męża brałam sobie ogolonego i takim ma pozostac, przewaznie goli sie w soboty wiec ma zarost 7 dniowy i wyglada wtedy jak buszmen, wkurza mnie to, nawet glowe mu gole na łyso, bo lepiej wyglada, zreszta jemu sie łysina podobakiedys miła zarost a głowa łysa, (po naszym weselu) załozył ciemne okulary i wygladał jak Skawiński , superowo, ale całowac nie mógł bo drapał, wiec musiał sie ogolic Odpowiedz Link Zgłoś
shady27 obrzydlistwo 26.01.07, 18:07 moj kiedys chcial mi zrobic na zlosc i zapuscil brode, wygladal jak kloszard. Dla mnie kazdy facet z zarostem tak wyglada, dla mnie obrzydliwe. To tak jakbym miala wlosy pod pachami albo na nogach....b;leeee Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: obrzydlistwo 26.01.07, 18:36 Shady Absolutnie nie chce Cię nawracać, ale wiele zalezy od dbania o estetykę zarostu ( te okruchy chleba na długiej brodzie u kolegów moejgo dziadka-brrrrr.....), i kondycji zarostu u faceta. Broda wyglądająca jakby w g...no nawkładać zapałek nie jest apetyczna, tak samo te zwisające strąki ala koziołek tez mnie nie kręcą..... Mój mąż nosi "małą bródkę"- wyglada interesująco... Odpowiedz Link Zgłoś
shady27 Re: obrzydlistwo 26.01.07, 21:24 Monia ale chyba nie ma rudo czarnej brody? bo moj mial taka i wygladal jak albanski terrorysta ))) ja ogolnie nie trawie rudego odcienia wlosow gdziekolwiek a juz u facetow to mowy nie ma. Mial gesta, rudo czarna. Ale lubie go gladko ogolonego z krociutkimi wlosami na glowie oczywiscie )) Odpowiedz Link Zgłoś
aluc zależy który 26.01.07, 18:39 co do zasady mi się podoba ale koszmarnie kłuje Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha9991 Re: Podoba ci się mężczyzna z 3 dniowym zarostem? 26.01.07, 21:11 tak, wasy jak dla mnie odpadaja sa aseksualne Odpowiedz Link Zgłoś
kamisiaolisia Re: Jestem na tak:) 26.01.07, 23:03 Mój mąż jest brunetem,jak ma zarost wygląda niesamowicie,prześlicznie,natomiast jak się ogoli(czasem trzeba)wygląda okropnie,jak nie mój małż.Ale nie znoszę wszelkich wąsów i bródek,przynajmniej nie u niego. Odpowiedz Link Zgłoś