beatafo 04.02.07, 17:05 Wiem, że większość z Was w tym momencie mnie potępia ale muszę się z kimś tym podzielić. Jestem mężatką od 4,5 roku. Mam 2,5 letniego synka. W pracy poznałam fajnego faceta i zrobiłam to z nim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_kotula Re: zrobiłam to - zdradziłam 04.02.07, 17:07 beatafo napisała: > Wiem, że większość z Was w tym momencie mnie potępia ale muszę się z kimś tym > podzielić. Jestem mężatką od 4,5 roku. Mam 2,5 letniego synka. W pracy > poznałam fajnego faceta i zrobiłam to z nim. Łaaaaaał, jestem pod wrażeniem!!! I jak było? PPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
kleo1 Re: zrobiłam to - zdradziłam 04.02.07, 17:09 Mąż zaniedbuje czy co? Współczuję wurzutów sumienia. Zagryzą Cię. Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: zrobiłam to - zdradziłam 04.02.07, 17:12 i co? do komputera bliżej niż do konfesjonału i odpuszczenia grzechów oczekujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
0golone_jajka Re: zrobiłam to - zdradziłam 04.02.07, 17:12 Mnie się wydaje, że jeśli nie ma żadnych konsekwencji zdrady, poza chwilową przyjemnością, to nie ma co sobie włosów z głowy rwać. Gorzej, gdy po takiej zdradzie partner już nie pociąga albo że chce się co drugi dzień zdradzać. Albo że w ogóle małżeństwo się sypie. Jeśli jednak nic z tych rzeczy, to najlepiej cicho siedzieć i nic nikomu nie mówić, a facetowi z pracy powiedzieć, że to było raz i się nie powtórzy. Bo jak on zacznie naciskać to kłopot gotowy. Poza tym, od czasu do czasu, jakiś niewinny tete-a-tete nikomu nie zaszkodzi. Byle NIKT o tym nie wiedział. Nawet najbliższa kumpela. Bo może być źle. No i na choróbska trzeba uważać! Głupio by było się czymś zarazić. No ale jak tu zrobic loda w gumie? W sumie to taka zdrada to nie lada problem. Dlatego tego nie robię, choć kiedyś dawno mi się przydarzyło, ale nie utrzymuję już kontaktu z tymi paniami Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: zrobiłam to - zdradziłam 04.02.07, 17:25 No i co?bo nie bardzo rozumiem... szukasz usprawiedliwienia?czy podziwu?a moze zrozumienia? po cholere to piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: zrobiłam to - zdradziłam 04.02.07, 18:51 napisz do bravo girl i pochwal sie)) Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: zrobiłam to - zdradziłam 04.02.07, 18:56 Ja też poznałam fajnego faceta i zobiłam to z nim. No, ale moje dziecko jest starsze. ROTFL Nie sądziłam, że coś mnie dzisiaj rozbawi, a tu proszę, żeby tak cudzy orgazm (miałaś, prawda?) mnie uhahał, kto by pomyślał, LOL Odpowiedz Link Zgłoś
mbwj88 Re: zrobiłam to - zdradziłam 04.02.07, 19:01 a to coś poważnego uczuciowo czy taki se jednorazowy sex? co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
lotos2004 Re: zrobiłam to - zdradziłam 04.02.07, 19:26 Jezu dziewczyny,co z Wami!?Kobieta ma problem,napisala a kolejna odpowiedz co czytam to same wysmiewania z sytuacji,glupie docinki itp.Nikt nie wie co go czeka za 10,15 lat,moze Wam to sie przydarzy i co do BRAVO bedziecie pisac? "Traktuj kazdego napotkanego czlowieka,tak jak sam chcialbys byl traktowany" Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: zrobiłam to - zdradziłam 04.02.07, 20:04 Ale gdzie ona pisze ze ma problem?bo moze ja nie doczytalam? Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: zrobiłam to - zdradziłam 04.02.07, 20:03 i bdb. Widocznie bylo ci to potrzebne. Relaksacyjnie lub emocjonalnie. Co za roznica Odpowiedz Link Zgłoś
aniahrabi Re: zrobiłam to - zdradziłam 04.02.07, 20:04 Szkoda.... Nie umocni to Waszego małżeństwa a takie rany długo się goją. Pomyśl tylko jak czułabyś się gdyby to Twój mąż "zrobił to" z fajną koleżanką z pracy? Bo są takie wątki tutaj i dużo można poczytać co czuje osoba zdradzona. Nie zazdroszczę. Odpowiedz Link Zgłoś
0golone_jajka Re: zrobiłam to - zdradziłam 04.02.07, 20:12 > Bo są takie wątki tutaj i dużo można poczytać co czuje osoba zdradzona. Nie > zazdroszczę. Dlatego planując i realizując zdradę należy zrobic wszystko by nikt się o niej nie dowiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
leokadia206 Re: zrobiłam to - zdradziłam 04.02.07, 20:25 bardzo dobrze, faceci to gnojki . dlaczego my mamy byc w porzadku??? trzymaj sie i precz z wyrzutami sumienia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wobbler Re: zrobiłam to - zdradziłam 04.02.07, 20:40 Twoj facet to gnojek.Nie generalizuj. A w porzadku mamy byc,bo mamy swoja godnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
99agata Re: zrobiłam to - zdradziłam 04.02.07, 21:02 Nie Ty pierwsza, nie Ty ostatnia. Mam nadzieję, że był lepszy w łóżku od Twojego męża. Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: zrobiłam to - zdradziłam 04.02.07, 21:31 brzydka ty ale jak było fajnie to dobrze. trzymaj się, i nie słuchaj pierdół o zżerających wyrzutach sumienia - po to mamy świadomość, żeby nad nią panować, nieprawdaż. Odpowiedz Link Zgłoś
bernadetka23 Re: zrobiłam to - zdradziłam 04.02.07, 21:56 Musisz zadać sobie pytanie czemu to zrobiłaś,wydaje mi się że gdybyś kochała męża nie doszło by do tego. Ale trudno, stało się teraz musisz się zastanowić co dalej,albo w tą albo w tą. PAMIĘTAJ że masz dziecko. Pozdrawiam i życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-pia Re: zrobiłam to - zdradziłam 05.02.07, 13:29 "to" to znaczy co? e tam jak było ci miło, to tym lepiej dla ciebie ;ppp Odpowiedz Link Zgłoś
camilcia Re: zrobiłam to - zdradziłam 05.02.07, 13:43 każdy ma swoje życie, jedni robią to drudzy coś innego ale pisanie o tym wydaje mi się trochę jak próba zrzucenia odpowiedzialności Odpowiedz Link Zgłoś
ankab29 Re: zrobiłam to - zdradziłam 05.02.07, 18:46 Skoro się na to zdecydowałaś, to na pewno miałaś jakieś powody...Ale lepiej nie dziel sie tą info nawet z najlepsza przjaciółką- cholera wie, zawsze może sie kiedyś niechcący wypaplać...Wiesz, cudze sekrety łatwo sypnąć.Jak było miło, to masz miły sekretZamierzasz to ciągnąć na dłuższą metę, czy tak jednorazowo i finito? Do dłuższych romansów trzeba mieć żelazne nerwy i rozciągliwe sumienie... Jeżeli masz z tego powodu wyrzuty sumienia, to musisz je przetrawić a potem...trochę zgrzecznieć i zakopać głęboko w pamięci. Niech nie dręczy bo już tego nie cofniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
soemi Re: zrobiłam to - zdradziłam 06.02.07, 09:05 To zachowaj to dla siebie! Jeśli chcesz utrzymać Wasz związek z mężem proponuję zapomnieć o "tym" i nie łudź się, że mąż zrozumie i wybaczy. Zdrada zawsze boli. Odpowiedz Link Zgłoś
luxure Re: zrobiłam to - zdradziłam 06.02.07, 12:54 No i jak było?? Więcej szczegółów bo umieramy z ciekawości Odpowiedz Link Zgłoś
redmiss Re: zrobiłam to - zdradziłam 06.02.07, 13:38 i to jest takie fascynujące? normalnie dupy dałaś i jeszcze się chwalisz. nie będę pisać kim jesteś, bo mi post skasują. i tak, potępiam cię. a dziewczyny jakie miłe! ciekawe co by mówiły, gdyby to zrobiła z ich mężami. Odpowiedz Link Zgłoś
mamanka Re: zrobiłam to - zdradziłam 06.02.07, 13:54 Jesli żałujesz i zależy Ci na męu, to więcej tego nie rób, zerwij z kochankiem, nawet kosztem zmiany pracy i szoruj najpierw do spowiedzi jesli jestes wierząca i wzięliście slub kościelnyu, a potem do terapeuty, żeby dowiedzieć się co i jak możesz naprawić w swoim malżeństwie. 4,5 roku......w pierwszych ;atach malżeństwa każdy związek przechodzi kryzys, to normalne, wpadki się zdarzają, ale najważniejsze, żeby sie nie poddawać. Ja Cię nie potepiam. I zastanów się, czy powiedziec o tym męzowi, czy raczej zostawić to dla siebie.Jeśli go kochasz, może nie warto go w to wciągac. Załatw to szybko.Szkoda i związku i dziecka. Może powinnieście pójść na terapię malżeńską. Służe adresami. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: zrobiłam to - zdradziłam 06.02.07, 14:14 redmiss napisała: > ciekawe co by mówiły, gdyby to zrobiła z ich mężami. Z wszystkimi??? <rotfl> Odpowiedz Link Zgłoś
redmiss Re: zrobiłam to - zdradziłam 06.02.07, 14:27 mama_kotula napisała: > redmiss napisała: > > ciekawe co by mówiły, gdyby to zrobiła z ich mężami. > > Z wszystkimi??? <rotfl> > jasne! a jak! jak się z jednym potrafi, to czemu nie jakiś gangbang? to by dopiero było fascynujące i może nawet bym podziwiała! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: zrobiłam to - zdradziłam 06.02.07, 17:14 a dziewczyny jakie miłe! ciekawe co by mówiły, gdyby to zrobiła z ich mężami. jak co?? shit happens Odpowiedz Link Zgłoś
zojkaojka Re: zrobiłam to - zdradziłam 06.02.07, 14:06 ciekawe czemu "musisz się podzielić"? Chwalisz się czy co? Podziwiać cię za to nie będę, ani ci nie zazdroszczę.Rozgrzeszenie? To nie u nas tylko w konfesjonale, albo od męża. A w ogóle to trochę jakbyś napisała"zrobiłam komuś wielkie świństwo, ale on o tym nie wie, a kolega co mi pomagał to taki fajny jest". Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re:podzieliłaś/eś się kure..em i co dalej 06.02.07, 14:27 ...dalej kombinuj sama/sam jak na mój gust to podpucha ..!!! facet napisał i tyle go widzieli Odpowiedz Link Zgłoś
mimarika czemu ludzie tak łatwo szastają swym ciałem...??? 06.02.07, 14:16 wiesz, już nawet nie chodzi o potępinaie czy ocenianie. nie moja to sprawa. każdy sam decyduje, jaki kierunek obrać... Odpowiedz Link Zgłoś
joasia1234 Re: zrobiłam to - zdradziłam 06.02.07, 14:19 Rozbawił mnie ten post, bo jest taki... bezdennie głupi i taki bezsensowny. Miałaś nadzieję, że jaką burze wywołasz? Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: zrobiłam to - zdradziłam 06.02.07, 14:30 1. Czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal 2. Uczucia na bok i będzie ok 3. 70% romansów ma miejsce w pracy 4. Zabezpieczaj się dobrze 5. Zrobisz to jeszcze raz? Bo wiesz, pierwszy raz zawsze jest do bani właściwie. Potem dopiero jest fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
redmiss Re: zrobiłam to - zdradziłam 06.02.07, 14:43 > 5. Zrobisz to jeszcze raz? Bo wiesz, pierwszy raz zawsze jest do bani > właściwie. Potem dopiero jest fajnie to musi być fajne! bycie cichodajką, o której wszyscy wiedzą (np. w pracy)... czyli bycie po prostu ^&^%^*&%$ i najlepiej jeszcze to ogłosić. jesuuu, kobiety! Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: zrobiłam to - zdradziłam 06.02.07, 14:55 Redmiss, czy ja powiedziałam, że zdradziłam/zdradzam męża? Napisałam jedynie, że pierwszy raz z facetem jest średni. Nie dopowiadaj sobie, tym bardziej, jeśli cytujesz i nazywasz kogoś k... . Odpowiedz Link Zgłoś
redmiss Re: zrobiłam to - zdradziłam 06.02.07, 15:04 oczywiście... napisałaś, co napisałaś, a ja tak to zrozumiałam, bo pewnie tak miałam zrozumieć. teraz żałujesz i mówisz, ze sobie dopowiadam. próbujesz odwrócić sytuację, lub wręcz wmówić mi, ze tego nie napisałas. gdybyś nie chciała, to byś tego nie napisała. nieważne. próbujesz sprowokować? czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
g0sik Re: zrobiłam to - zdradziłam 06.02.07, 20:32 Nie sra się tam gdzie się je (czy jakoś tam)....dawanie d.py koledze z pracy to raczej kiepski pomysł....Jak się sprawa rypnie to biurowe koleżanki utopią Cię w szklance wody..... Odpowiedz Link Zgłoś
agmar3 Re: zrobiłam to - zdradziłam 07.02.07, 10:00 współczuję, chciałaś się dowartościować? Jak dobrze umiesz kłamać i lubisz to ok, ale jak nie to Cię zeżre. Jeszcze w pracy - matko, nie pomyślałaś, że uzyskasz niezłą etykietkę, jak się wyda? To nieprofesjonalne. Odpowiedz Link Zgłoś