marta_mamamaciunia 03.04.07, 15:26 czy są jakieś "domowe sposoby" na planowanie płci pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buidka Re: chcę mieć córkę :-) 03.04.07, 15:37 ofkors Trzeba w dzień dostania miesiączki schować pod poduszkę ususzone ziele pietruszki, trzeba na tym spac przez tydzień, a potem zakopać w ziemi, tylko nie o północy (bo wtedy rodza się chłopcy), najlepiej koło południa i nie w deszczowy dzień. Potem przez trzy dni myć się wodą o temperaturze max. 25 stopni. A potem hulaj dusza Powinno się udać Mam nadzieje, że nikogo nie uraziłam Tak poważnie - podobno plemniki z chromosomami "dziewczyńskimi" żyją dłużej, ale za to są mniej ruchliwe, więc jeśli jajeczko siedzi sobie w macicy i nastąpi, że tak powiem ejakulacja nasienia, to plemnkiki skubańce męskie doleca do jajeczka (samce zawsze wiedzą, jak sobie poradzić : ) ), a jak ten biedny dziewczyński plemnik dojdzie sobie powoli, to jajeczko już zaklepane... Więc trzeba robic tak : albo kochać się na dzień/dwa przed jajeczkowaniem, bo wtedy jest szansa, że nasze wolne panienki jeszcze tam czekają na jajeczko, które do nich przyjdzie. Mam nadzieje, że jakoś się uda, trzymam kciuki. ps. Wiecie jaki z tego morał ? Te, ktore mają synów, zawyżają statystyki o współżyciu Odpowiedz Link Zgłoś
ankawt Re: chcę mieć córkę :-) 03.04.07, 15:44 w mojej rodzinie krąży pogląd, że trzeba TO robić przez sitko i mieć siekierkę pod łóżkiem. )) Odpowiedz Link Zgłoś
marta_mamamaciunia Re: chcę mieć córkę :-) 03.04.07, 15:50 hehehehehe fajne jesteście a to sitko to z małymi dziurkami?? Odpowiedz Link Zgłoś
ankawt Re: chcę mieć córkę :-) 03.04.07, 15:58 nie wiem z jakimi)) A wogóle to nic się samej nie zdziała, bo to od faceta zależy. "Kombinując, dolewając można tylko siusiaka dolać, a trzeba mieć niezwykły talent, zeby za pierwszym razem zrobić dziurę w dziurze"- by mój Dziadek- senior rodu, w którym same córki przez 3 pokolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
martynka1210 Re: chcę mieć córkę :-) 03.04.07, 15:52 witaj. mam trzy córki i nie mam pojęcia jak się "zrobiły" Odpowiedz Link Zgłoś
gania76 Re: chcę mieć córkę :-) 03.04.07, 16:08 Ja chciałam mieć córkę i udało się, mam. Trzeba kochać się na 2-3 dni przed spodziewaną owulacją, potem nic i powinno się udać. Powodzenia )) Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: chcę mieć córkę :-) 03.04.07, 16:23 Ja bym uważała z tym planowaniem płci. Bo jak ja chciałam córkę, to dostałam... razem z synem. Zachciało mi się córki ) Odpowiedz Link Zgłoś
forget-me-not4 Re: chcę mieć córkę :-) 03.04.07, 16:49 Przed owulacja, bo ja mialam na wyjezdzie, urodzil sie z fujarka ;0), teraz podobnie, licze na chlopca, ale co wyjdzie, kto wie? Dobrych domowych sposobow nie ma, sa medyczne, zaplodnienie pozaustrojowe, przedimplantacyjna diagnostyka embrionow i wybieranie tych o porzadanej plci. W Polsce i tak Ci tego nikt nie zrobi, wiec nie nastawiaj sie, i tak pokochasz co bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
melka_x Re: chcę mieć córkę :-) 03.04.07, 17:16 Oczywiście. Jest pełno domowych, amatorskich sposóbów w stylu seks przed owulacją, dieta węglowodanowa (na dziewczynkę) lub wysokobiałkowa (na chłopaka) itp, tyle że efekty też są amatorskie)), skuteczność jakieś 50% Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: chcę mieć córkę :-) 03.04.07, 19:13 Na pewno są, ale ja za nic nie poręczę. Strzelaliśmy dziewczynkę a jest chłopak ) Odpowiedz Link Zgłoś
donkaczka ee nie znacie sie ;) 03.04.07, 21:25 żona musi mieć przyjemność pierwsza Odpowiedz Link Zgłoś