l.e.a 05.04.07, 23:05 Właśnie sobie rozmawiam z kumpelą na GG, zapytała mnie o to czy wiem może gdzie może kupić ładne lusterka do torebki. No i zgodnie z prawdą odpowiedziałam,że nie wiem, bo lusterek w torebce nie noszę. Była zdziwiona Nosicie lusterka w torebce ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
figrut Re: bardzo luźny wątek :) lusterka w torebce :) 05.04.07, 23:10 Nie noszę torebki Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: bardzo luźny wątek :) lusterka w torebce :) 05.04.07, 23:11 nie. Po co sobie psuć nastrój? Odpowiedz Link Zgłoś
ania_kudlacik Re: bardzo luźny wątek :) lusterka w torebce :) 05.04.07, 23:12 nie nosze,ale m M zawsze sie kłóci,że powinnam mieć bo kazda kobieta ma,to ja niby facet jestem chyba.... Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: bardzo luźny wątek :) lusterka w torebce :) 05.04.07, 23:18 nie nosze. Mam w samochodze Odpowiedz Link Zgłoś
black_currant Re: bardzo luźny wątek :) lusterka w torebce :) 05.04.07, 23:19 Noszę puder, a w nim jest lusterko. Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: bardzo luźny wątek :) lusterka w torebce :) 05.04.07, 23:21 noszę i czasem w nie kukam jakam piękna Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: bardzo luźny wątek :) lusterka w torebce :) 06.04.07, 00:26 mam lusterko w torebce. małe, mieści się w dłoni, zamykane jak komórka. kupiłam za 17zł w zwykłej drogerii zanim wypatrzyłam sobie to lustereczko, nosiłam zestaw błyszczyków z lusterkiem oraz puder. dwa w jednym, jak Zygmunt Chajzer bardzo lubię lusterka i takie bibeloty w torebce. lubię torebki, i nie znoszę kiedy moja jest pusta albo walają się po niej jedynie klucze, dokumenty i chusteczki higieniczne Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: bardzo luźny wątek :) lusterka w torebce :) 06.04.07, 07:33 nosilam al egdzies zgubilam Takie male byleco z drogerii za kilka PLN. BTW. lea udalo sie wykrecic ten korektor?? Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a oxygen :) 06.04.07, 09:07 Udało ale kurde z pół godziny kręciłam uff się spociłam normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: oxygen :) 06.04.07, 09:44 to bdb) swoja droga zabilabym za takie wyglupy. Korektora 2 ml a pakuja do opakowania ktory pomiescilby z 10ml. Zgroza normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna56 Re: bardzo luźny wątek :) lusterka w torebce :) 06.04.07, 09:15 nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
jagaa Re: bardzo luźny wątek :) lusterka w torebce :) 06.04.07, 11:48 Mam jedno lusterko z przeznaczeniem torebkowym, ale ponieważ często zmieniam torebki to lusterko z reguły jest nie w tej, którą akurat mam na ramieniu. Zwykle sobie o tym przypominam, kiedy jakiś paproch mi wpadnie do oka, a zdarza sie to bardzo często. Do innych celow lusterko mi potrzebne nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: bardzo luźny wątek :) lusterka w torebce :) 06.04.07, 12:24 Nosze, ale z niego nie korzystam Odpowiedz Link Zgłoś
magnollka_1 Re: bardzo luźny wątek :) lusterka w torebce :) 06.04.07, 12:43 Mam.Można często kupić takie małe za grosze w kiosku ruchu Odpowiedz Link Zgłoś
wiotka_trzpiotka Re: bardzo luźny wątek :) lusterka w torebce :) 06.04.07, 12:42 noszę, odkad zmokłam i przez pół godziny jazdy kolejką zastanawiałam sie, czy nie jestem malowniczo rozmazana Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a Re: bardzo luźny wątek :) lusterka w torebce :) 06.04.07, 13:14 noo jest chyba 50 na 50 nie jestem więc odosobniona ja mam w torebce straszny bałagan ale lusterka brak Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: bardzo luźny wątek :) lusterka w torebce :) 06.04.07, 13:18 tylko takie od pudru... Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: bardzo luźny wątek :) lusterka w torebce :) 06.04.07, 13:29 Mam dwa, takie małe do torebki akurat, ale i tak zapominam je włożyc do torebki czy plecaka Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: bardzo luźny wątek :) lusterka w torebce :) 06.04.07, 18:05 Noszę.... kupiłam ostatnio śliczne,malutkie lustereczko w kształcie serduszka,w kolorze srebrnym Odpowiedz Link Zgłoś
pesteczka5 Re: bardzo luźny wątek :) lusterka w torebce :) 06.04.07, 20:59 Nie, nie mam lusterka. Po co? Żeby idiotkę z siebie robić? A tak, to dyskretnie sobie zerkam we wsteczne Bywało, że miesiącami malowałam się na światłach, teraz żyję trochę spokojniej, to W pracy też wszędzie jakieś lustro wisi. W domu mam 3, w tym dwa duże. Po co mam sobie w biegu psuć humor Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: bardzo luźny wątek :) lusterka w torebce :) 06.04.07, 21:26 mam, od dawna, jakoś tak noszę z przyzwyczajenia Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett74 Re: bardzo luźny wątek :) lusterka w torebce :) 11.04.07, 09:55 Mam pamiątkę po Babci, Jej srebrną puderniczkę ,prezent zaręczynowy od Dziadka. Jest ona dla mnie jak talizman, ilekroć w nie spojrzę , myśli kieruję do Niej i tak jakoś mi od razu lepiej na duszy. Ale to już zupełnie inny temat. Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: bardzo luźny wątek :) lusterka w torebce :) 11.04.07, 16:27 nie noszę, mam w samochodzie (wsteczne znaczy) Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: bardzo luźny wątek :) lusterka w torebce :) 11.04.07, 19:04 Miałam kiedyś, dostałam od ginekologa ) Reklamówka jakiegoś środka antykoncepcyjnego... Się połamało i teraz już nie mam. Może sobie kupię, chyba dobrze mieć, żeby skontrolować od czasu do czasu czy nic z twarzy nie zwisa Odpowiedz Link Zgłoś
cappucino3 Re: bardzo luźny wątek :) lusterka w torebce :) 11.04.07, 19:08 zawsze mam w torebce Odpowiedz Link Zgłoś
ala67 Re: bardzo luźny wątek :) lusterka w torebce :) 11.04.07, 19:20 Mam. Noszę soczewki kontaktowe i zdarza sie, że mi soczewka nagle ucieknie do kącika oka albo pod powiekę. Z lusterkiem łatwiej sobie poradzić z problemem Odpowiedz Link Zgłoś