Dodaj do ulubionych

on mnie zdradził

08.04.07, 23:52
Mam doła giganta,właśnie doszłam do wniosku że moje małżeństwo dobiega
końca.Jest 00:30 a mój szanowny nie wrócił do domu i ma wyłączoną kom.Wyszedł
z
domu ok 14, zadzwoniłam do niego ok 18 a on mi mówi że jest w pabie i ogląda
mecz(nigdy go to nie interesowało),nie układało nam sie ostatnio ale po
dzisiejszym chyba powinna mu wystawić rzeczy za drzwi.(to nic że jest Wielka
Sobota)
------------------------------------------------------------------------------
--
Wrócił o 10 rano-pijany.Moja rodzinka przyjechała a on spał w 2 pokoju,po
czym
znów wrócił do kolegów.Ok 18 chciał sie godzić ale o czym ja mam z nim
rozmawiać jak jest pijany,nie wiem co sie z nim dzieje ale ja mam już tego
powoli dosyć,nawet nie podzieliliśmy sie jajkiem.Jak mały go zobaczył to aż
piał...serce mi sie kraja.Nie wiem co do niego czuje jesteśmy razem 7 lat i
nie
wiem czy to nie przyzwyczajenie,ale dlaczego ja mam tak żyć.Inaczej
wyobrażałam
sobie moje małżeństwo.I znowu go nie ma...

Właśnie przetrzepałam jego telefon-wiem że to obrzydliwe ale nie mogłam
inaczej-
i znalazłam,dwa sms jedem od jakiejś rury,a drugi wysłał sam:"miłej nocki
dziecino"Boże co ja mam robić,wszystko stanęło na głowie,chyba potrzebuje
prawnika POMOCY

------------------------------------------------------------------------------
--
Jestem uzależniona finansowo bo jestem na wychowawczym z naszym synkiem,ale
na
szczęście mam rodziców.CHOLERA jestem wściekła,czuje bezradność,niemoc,to
jest
okropne
Obserwuj wątek
    • kattkak Re: on mnie zdradził 09.04.07, 00:58
      kinga spokojnie, to że znalazłaś taki sms to jeszcze nie świadczy że Cię
      zdradził.
      Gorzej że zostawia Cię w Święta i tu musisz sama odpowiedzieć sobie gdzie jest
      Twój mąż.
      Dziwne że ma wyłączoną komórkę.
      Czeka Cię chyba poważna rozmowa.
      Wiem że to trudne ale idź spać, abyś mogła jutro spokojnie porozmawiać z mężem.
      To czy zdradza czy nie jest mniej ważne dlaczego tak się zachowuje.
      • bozenka12 Re: on mnie zdradził 09.04.07, 03:43
        Tez uwazam, ze te sms nie swiadcza jeszcze o zdradzie. Wiesz ponoc po 7 latach
        przychodzi kryzys. Moze on sie jakos zagubil. Moze potrzebuje Twojej pomocy,
        Ciebie... Nie usprawiedliwiam tego co robi, ale dlaczegos tam to robi. Cos sie
        z nim dzieje, z czym sobie poradzic nie moze. Ucieczka w alkohol...Ucieczka w
        romans...
        Porozmawiaj z nim. Sprobuj. Jest szansa ba ratowanie malzenstwa to ratuj. Jak
        po rozmowie dojdziesz do wniosku, ze nie ma sensu tego ciagnac wtedy podejmij
        decyzje o zakonczeniu. Jednak mi sie wydaje, ze on nadal moze Cie kochac tylko
        cos sie z nim dzieje dziwnego. Cos sie facet zakrecil w zyciu.
      • kinga25b Re: on mnie zdradził 09.04.07, 10:26
        witaj, to przykre, co Cię spotkało, tym bardziej, że są święta. Ja uważam, że
        zachowanie Twojego męża świadczy o tym,że On bardzo potrzebuje Twojej pomocy.
        Urządza takie przedstawienia w święta, bo wie, że wtedy zwróci tym bardziej na
        siebie uwagę. Chce Ci coś przekazać, ale wiesz, że facetom trudno jest się
        otworzyć i dlatego robią różne podchody, czasem bardzo prymitywne... A sms...,
        cóż z doświadczenia wiem, że mężczyzna jeśli kogoś ma na boku, to świetnie to
        kamufluje. Ten sms może być zwyczajną prowokacją. Pomyśl, przeanalizuj ostatnie
        wydarzenia, może jest coś, o czym należy porozmawiać.Może robi Ci na złość,
        może chce wzbudzicobie zazdrość, a może chodzi o coś więcej.
        Mój mąż, jak coś do mnie ma, to milczy jak grób, wydzwania gdzieś po nocach,
        sms'uje,wypija hektolitry piwa, a ja wiem, że to wszystko po to, żeby mnie
        wkurzyć. Nie daj się sprowokować do kłótni, poczekaj na rozwój sytuacji. A jak
        zapytasz o sms'a to i tak się nie przyzna, jak jest naprawdę.
        3maj się cieplutko. Kinia.
    • magdulichaa Re: on mnie zdradził 09.04.07, 09:33
      po pierwsz Nie panikuj, ten sms naprawde o niczym nie świadczy, ale jeśli cie
      to niepokoi a widzę, że na tej podstawie snujesz wniosek , że cię zdradził, to
      konieczna jest rozmaowa na temat tego sms-a,
      po drugie- KONIECZNA jest rozmowa, dlaczego nie był z Wami przez te święta, co
      sie dzieje, inaczej nieczego nie załatwisz, bo co? na podstawie jednego sms-a
      chcesz "wyrzucić" go z domu.........., musisz z nim porozmawiać, szczerze, o
      tym co tobie się niepodoba, czym sie martwisz, on musi cię wysłuchać i
      odpowiedzieć na nurtyjące cię pytania, ale to musi być spokojna rozmowa, a nie
      obrzucanie się zarzutami....
      po trzecie przykro mi, że znalazłaś się w takiej sytuacji
      po czwarte mam wrażenie, że tu nie chodzi tylko o ostatnie "zajścia", ale o coś
      znacznie poważniejszego, co ciagnie sie już jakiś czas
      • satyna81 Re: on mnie zdradził 10.04.07, 12:12
        Jak możecie pisać że sms o niczym nie
        świadczy???????????????!!!!!!!!!!!!!Świadczy bo od tego sie zaczyna.Gdyby kochał
        żonę to tylko do niej słałby takie teksty a nie do innych lafirynd.Nawet nie
        powinno przyjść mu na myśl by szukać innych panienek a co dopiero znikać na noce
        i olewać rodzinę w święta.Jakby znalazła w telefonie smsa zamiast "Dobrej nocy
        dziecino"np "było mi dobrze"albo"dobranoc kochanie"to tez nie świadczy że
        zdradził żonę???????????????Jeśli zdecydował się kłamać,ukrywać prawdę,szlajać
        się byle gdzie, to chyba ma powody i naiwnym jest myślenie że rozmowa coś da lub
        sprowokuje go do powiedzenia prawdy i przyznania się że sypia z inną.Lub że z
        kimś innym się spotyka.Tacy faceci to frajerzy.Kobieta jest zoną,rodzi mu
        dzieci,prowadzi dom czaka ze świętami na niego,nie śpi po nocach czeka aż
        wróci,a on wypisuje smsy do innych lasek???I to ma nie świadczyć o
        zdradzie???????Sory ale to naiwne myślenie na co dziewczyna ma czakać aż nie
        zmieści się z porożem we własne drzwi????????Czy ma czekac az ten przyjdzie i
        powie jej ze tamta jest w ciąży?????????????????????Zapisz dziwczyno numer
        tel.tej laski i sama sprawdz kto to taki i czy ona wogole wie ze facet ma żonę i
        małe dziecko.
        • lola211 Re: on mnie zdradził 10.04.07, 15:13
          > Jak możecie pisać że sms o niczym nie
          > świadczy???????????????!!!!!!!!!!!!!Świadczy bo od tego sie zaczyna.Gdyby
          kocha
          > ł
          > żonę to tylko do niej słałby takie teksty a nie do innych lafirynd.Nawet nie
          > powinno przyjść mu na myśl by szukać innych panienek a co dopiero znikać na
          noc
          > e
          > i olewać rodzinę w święta.Jakby znalazła w telefonie smsa zamiast "Dobrej nocy
          > dziecino"np "było mi dobrze"albo"dobranoc kochanie"to tez nie świadczy że
          > zdradził żonę???????????????

Ja bym nie byla taka jednoznaczna w osadach.
          Kiedys dane mi bylo przeczytac smsa w kom. mojego faceta "Kochanie , glowa go
          góry" czy cos w ten desen.Idac twoim tokiem rozumowania zdrada na 100%.A to
          nieprawda.SMS byl od naszej wspolnej znajomej, wyslany z innego numeru.Zwracaja
          sie oboje do siebie w ten sposob, to zadna tajemnica.
          A, i zdarza sie mu na noc nie wracac- najwazniejsze, by mnie o tym
          poinformowal.Takie mamy uklady i wierz mi, ze nie chodzi tu zadne zdrady i
          ekscesy erotyczne.
          Czy naprawde zycie musi sie toczyc wedlug utartych schematow?

• bri Re: on mnie zdradził 10.04.07, 15:19
      Pije tak częściej?
      • olcia029 Re: on mnie zdradził 11.04.07, 10:49
        Nie wiem, jak można sądzić, że facet, potrzebuje pomocy żony, skoro w święta
        łazi gdzieś. A właściwie znika bez wieści. Wyłącza telefon, a wie, że są
        obowiązki, że dziecko potrzebuje opieki, bo mama szykuje święta, A PRZEDE
        WSZYSTKIM, żE BęDZIE SIę MARTWIć.... Jak chce się wyjść to trzeba to wcześniej
        uzgodnić, dlaczego ona ma sama martwić się o święta i o niego? To brak
        odpowiedzialności.
        Wiadomo, że będzie rodzina na święta a on to olewa, dla mnie chce ją poniżyć.
        Szkoda, że jak kobiety mówią o swoich problemach to są ZRZęDAMI, GDERAMI I
        MARUDAMI. A facet znika i od razu jakie biedactwo, szkoda, że nie umiał
        wcześniej powiedzieć, że oleje święta. a może on lubi wypić? Tylko dziwna ta
        wymówka o meczu... to ile ten mecz trwał???? Zdrada, nie zdrada, ale sam fakt
        takiego durnego zachowania, czy jeżeli nie było nawet zdrady to coś go
        usprawiedliwia?
    • jopowa Re: on mnie zdradził 11.04.07, 10:59
      tak sie zdarza, zdrada okropnie smutna rzecz, nie wiem jak potem zaufanie
      • olcia029 mąż nie jest lojalny 11.04.07, 11:14
        Ja mam małe dziecko i nie wyobrażam sobie, że mój chłop znika gdzieś a ja nie
        wiem co z nim. Gdyby tak raz zrobił , to miałabym dyskomfort przy każdym jego
        następnym wyjściu... Oczywiście wychodzimy osobno, ale wiemy gdzie jest to
        drugie i jesteśmy pod telefonem, znamy czas ewentualnego powrotu....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka