Dodaj do ulubionych

oglądacie rozmowy w toku i wypowiedź Pani Giertych

11.04.07, 18:09
temat kontrowersyjny - aborcja.
widze tą babe drugi raz w tv i bebechy mi sie przewracają.
im wiecej wypowiedzi przeciwników aborcji takich jak pani ministrowa tym
bardziej sie przekonuje ,że ci ludzie nie wiedzą o czym mówią.
Obserwuj wątek
    • magdulichaa Re: oglądacie rozmowy w toku i wypowiedź Pani Gie 11.04.07, 18:17
      powiem tak, aż mną rzuciło, nie mam słów by określić głupotę tej
      kobiety.....matko jak ja slyszę o aborcji to mam serdecznie dość, temat na
      wieki wieków............
      a pani ministrowa, chyba naprawdę nie wie o czym mówi
      • mamamonika Re: oglądacie rozmowy w toku i wypowiedź Pani Gie 11.04.07, 18:19
        To powiedzcie ludowi pracującemu co mówi
        • sowa_hu_hu Re: oglądacie rozmowy w toku i wypowiedź Pani Gie 11.04.07, 18:22
          mówi to co przecwinicy aborcji zagorzali.
          w ten swój cudownie rozlazły sposób... i te jej usmieszki... i to jej "TAK...?"
          ze znakiem zapytania...
          pasują do siebie z romkiem ,nie da sie ukryć!
          • mamamonika Re: oglądacie rozmowy w toku i wypowiedź Pani Gie 11.04.07, 18:23
            Szkoda że nie oglądam... Przydałoby mi się trochę adrenaliny, bo usypiam sad(
            • sowa_hu_hu Re: oglądacie rozmowy w toku i wypowiedź Pani Gie 11.04.07, 18:26
              nooo w studio było dośc gorąco ,krzyczeli na siebie smile
              byli moi ulubieńcy z LPR-u ,ta kręcona nawiedzona i jej koleszka z monopolem na
              wiedze...
      • syriana Re: oglądacie rozmowy w toku i wypowiedź Pani Gie 11.04.07, 18:21
        nie

widziałam ją w DD TVN i dostałam ch..ozy mózgu

mam nadzieję, że jest jakaś sprawiedliwość na tym świecie i pani G. będzie miała
        okazję wykazać się kiedyś świętością na porodówce
        • sowa_hu_hu syriana 11.04.07, 18:25
          to sie uśmiałam! chu...a mózgu bueheeee
          też ją widziałam w DD TVN i po kilu sekundach jej wypowiedzi wiedziałam ,że nic
          z tego nie będzie...

a co do takich gadek na temat aborcji jakie puszcza ona i jej podobni
          porównując aborcje do zagłady żydów w czasie II wojny... normalnie sie
          scyzoryk otwiera...
        • berecik7 Re: oglądacie rozmowy w toku i wypowiedź Pani Gie 11.04.07, 18:26
          Widziałam, właśnie miałam sama ochotę założyć ten wąteksmile))
          Naprawdę, mówię to bez uprzedzeń, baba jest bezdennie głupia i nie chodzi mi o
          jej poglądy, ale o sposób wypowiadania się - infantylny do granic...i ta minka,
          ło Matko!
          • sowa_hu_hu Re: oglądacie rozmowy w toku i wypowiedź Pani Gie 11.04.07, 18:29
            no własnie o tym mówie... jak ona gada... masakra...
            znam przeciwników aborcji z którymi da sie jednak w inteligentny sposób
            porozmawiac... ale to??? tragedia!

poza tym nigdy cholera nie zrozumiem jak ktoś może mieć takie poglądy! jak ktoś
            może nakazac mi urodzić dziecko bez rąk ,bez nóg ,uposledzone umysłowo ,z
            rozszczepionym kręgosłupem... no po prostu nie pojme tego!
    • smx Re: oglądacie rozmowy w toku i wypowiedź Pani Gie 11.04.07, 18:27
      A mnie sie ta jej(p.Giertych) delikatnosc bardzo podoba , przeciwienstwie do
      p.Tysiąc.
      • sowa_hu_hu Re: oglądacie rozmowy w toku i wypowiedź Pani Gie 11.04.07, 18:30
        P. tysiąc miała konkretne argumenty.
        P. Giertych żadnych.
        • smx Re: oglądacie rozmowy w toku i wypowiedź Pani Gie 11.04.07, 18:34
          Jako swiadoma kobieta i matka bardziej przemawia do mnie p.Giertych.
          I zeby nie było nie jestem zwolenniczka LPR.
          • sowa_hu_hu Re: oglądacie rozmowy w toku i wypowiedź Pani Gie 11.04.07, 18:35
            dla mnie Pani Giertych jest z lekka durna ,a przynajmniej sprawia takie
            wrażnie... koszmar baba!
          • samaela Re: oglądacie rozmowy w toku i wypowiedź Pani Gie 11.04.07, 20:19
            smx napisała:

> Jako swiadoma kobieta i matka bardziej przemawia do mnie p.Giertych.
            > I zeby nie było nie jestem zwolenniczka LPR.

Czy jako świadoma kobieta i matka zgodzisz się umrzeć, przy pozaustrojowej
            ciąży, która wedle poglądów pani G. również jest aborcją? Wiedząc, że ani Ty ani
            Twoje dziecko nie macie żadnych szans na przeżycie?
            • mamamonika Re: oglądacie rozmowy w toku i wypowiedź Pani Gie 11.04.07, 20:20
              Ciąża pozaustrojowa????
              Ja też tak bym kciała smile))
              • samaela Re: oglądacie rozmowy w toku i wypowiedź Pani Gie 11.04.07, 20:38
                ech mój błąd. Tak to jest jak się o jednym pisze a o drugim myśli: chodziło mi o
                ciąże pozamaciczną.
                • mamamonika Re: oglądacie rozmowy w toku i wypowiedź Pani Gie 11.04.07, 22:16
                  Moment, ale ciąży pozamacicznej to nawet pani G by nie potrafiła donosić...
                  Coś mi się nie zgadza wink))
                  • triss_merigold6 Re: oglądacie rozmowy w toku i wypowiedź Pani Gie 11.04.07, 22:21
                    Oj tam. Najwyżej bohatersko zeszłaby na zapalenie otrzewnej.
                    • mamamonika Re: oglądacie rozmowy w toku i wypowiedź Pani Gie 11.04.07, 22:37
                      Męczennicą by została i kartką w podręczniku zaaprobowanym przez mężusia do
                      użytku obowiązkowego wink)
                      • samaela Re: oglądacie rozmowy w toku i wypowiedź Pani Gie 12.04.07, 10:51
                        E tam męczennicą od razu święta, albo co najmniej błogosławioną. I dzieci
                        powiedzmy od gimnazjum miałyby dzień wolny w szkole na prokreacje, bo im
                        wcześniej zaczną tym lepiej dla społeczeństwa, nieprawdaż? Jak tak słucham tych
                        naszych polityków i ich "światłe" żony to marzy mi się wyjazd do Mongolii...
      • berecik7 Re: oglądacie rozmowy w toku i wypowiedź Pani Gie 11.04.07, 18:31
        Aby sprawiedliwości stało się zadość - pani Tysiąc też nie należy do moich
        idolek. JA nie wiem, po jaką cholerę ona ma zamiar powiedzień tej swojej
        najmłodszej córce, że chciała ją usunąć. Ja bym powiedziała, że chciałam po
        prostu wyciągnąć kasę ze Starsburga na naukę dla dzieci, a z tą aborcją to
        ściema. wolałabym oszukać wlasne dziecko niż narażać je na taki stres.
        • sowa_hu_hu Re: oglądacie rozmowy w toku i wypowiedź Pani Gie 11.04.07, 18:34
          cholera ją wie ,ja też bym tak dziecku nie powiedziała...
          ale uważam ,że laska powinna miec prawo do usunięcia wtedy tej ciąży.
      • syriana Re: oglądacie rozmowy w toku i wypowiedź Pani Gie 11.04.07, 18:32
        delikatność..?
        raczej faszyzm skrywany pod płaszczykiem uprzejmości i ucywilizowania
    • justi54 Re: oglądacie rozmowy w toku i wypowiedź Pani Gie 12.04.07, 09:11
      Nie rozumiem dlaczego pani Ewa rozmawiała akurat z panią Barbarą żoną pana
      Romana a nie z żoną np mojego szewca panią Irenką? Kim jest pani Barbara, czy
      to jakiś autorytet, bo przecież to nie głos anonimowej Matki Polki.
      • marysienka44 Re: oglądacie rozmowy w toku i wypowiedź Pani Gie 12.04.07, 09:19
        Mnie najbardziej w całej sprawie o aborcji oburza to, ze gdy spytano p.Tysiąc
        czy usuneła by kolejna ciąże, to odpowiedziała :tak.
        A chyba powinna idiotka powiedzieć że : Do kolejnej ciąży nie dopuszczę.
        Chyba wyjściem z sytuacji nie jest aborcja, tylko trzeba wcześniej pomyśleć, a
        niektórych chyba to boli.
        Oczywiście chodzi mi tu tylko i wyłącznie o jej przykład.
        • sir.vimes Pani Tysią w przeciwieństwie do ciebie 12.04.07, 09:44
          boleśnie się przekonała, że 100% antykoncepcja nie istnieje. Znaczy, istnieje,
          ale w naszym kraju jest NIELEGALNA. Pani Tysiąc odmówiono (i po 2 i po 3 ciąży)
          podwiązania jajowodów (jak pewnie wiesz nie może stosować antykoncepcji
          hormonalnej , spirali itp - zostają jej prezerwatywy).

Pani Tysiąc zakłada, że to co raz ją zawiodło - może zawieść. Wcale się jej nie
          dziwię. Też miałabym czarne myśli.
          Może , jeżeli Polska wypłaci jej zasądzone pieniądze, pani Tysiąc złamie prawo -
          i podwiąże sobie jajowody w prywatnym gabinecie. Będzie miała 100% antykoncepcję
          i świadomość złamania prawa.
          Bezdusznego prawa.
        • lola211 Re: oglądacie rozmowy w toku i wypowiedź Pani Gie 12.04.07, 15:39
          >Do kolejnej ciąży nie dopuszczę

Wlasnie wowczas bylaby idiotka.A tak ma kobieta swiadomosc(w przeciwienstwie do
          ciebie), ze nie mozna na 100 % NIE DOPUSCIC do ciazy, o ile jest sie w wieku
          rozrodczym i nie zyje w celibacie.
    • sara.24 Re: oglądacie rozmowy w toku i wypowiedź Pani Gie 12.04.07, 09:36
      > widze tą babe drugi raz w tv i bebechy mi sie przewracają.
      > im wiecej wypowiedzi przeciwników aborcji takich jak pani ministrowa tym
      > bardziej sie przekonuje ,że ci ludzie nie wiedzą o czym mówią.
      Też nie mogę strawić tych oszołomów którzy całemu społeczeństwu chcieliby
      nakazywać co dla niego najwłaściwsze.
      Kim jest w ogóle ta baba żeby zapraszać ją do tv? Nie jest żadnym autorytetem,
      nie jest nawet zakichanym politykiem, tylko żonką przywódcy niszowej partyjki
      której czas na szczęśćie niedługo się skończy.
      Nie ma sensu traktować serio wypowiedzi kogoś kto przez lata miał prany mózg,
      najpierw w rodzinie przez tatusia i braci z młodzieży wszechoszołomskiej a od
      16 roku życia przez przyszłego mężusia którego poznała na spędzie tej chorej
      organizacji. Taka osoba nie jest w stanie mieć własnych poglądów, co najwyżej
      może jak papuga powtarzać to co jej dyktują inni.
    • annaka Re: oglądacie rozmowy w toku i wypowiedź Pani Gie 13.04.07, 08:28
      nawiedzona kobieta z gębą pełną frazesów - tak najłatwiej, szczególnie jak ma
      się ustawionego męża, dochody i poklask
      Mnie najbardziej podobała się ta spokojna kobieta, co urodziła
      niepełnosprawnego syna (a polecano jej aborcję), jest szczęśliwą matką a
      zapytana, czy usunęła by teraz taką ciążę, odpowiedziała, że... tak. Że nikt,
      kto nie był i nie jest w podobnej sytuacji, nie może decydować i nakazywać, bo
      nie ma zielonego pojęcia, jak takie życie wygląda. Super mądry głos, pełen
      rozsądku i zrozumienia dla wszystkich stron. Wielkie dzięki i trzymam za Panią
      i syna kciuki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka