dorcia72 16.04.07, 22:14 Jednym uchem słucham jak mąż ogląda Kod da Vinci, więc muzy teraz nie mam włączonej Wcześniej słuchałam starych kawałków typu Modern Talking (sic!) na YouTube, hehe Ola i Kuba Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathiola Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 16.04.07, 22:23 W tej chwili jednym uchem słucham czy mąż odbierze telefon, a drugim uchem słucham czy nie trzasnęły drzwi na klatkę schodową... na pewno dzisiaj popełnię morderstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia72 Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 16.04.07, 22:27 >na pewno dzisiaj popełnię > morderstwo. Jeśli dziś jest pełnia (a czy jest nie chce mi się sprawdzac...) to masz faktyczne szansę )) Ola i Kuba Odpowiedz Link Zgłoś
olas2 Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 16.04.07, 22:23 nasłuchuję, jak mój Mały śpi, bo ma straszny katar i chrapie!! Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: Czego słuchacie w tej chwili ? 16.04.07, 22:28 Ja się relaksuję i słucham w danej chwili Amorphis "Alone". Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia72 Aa zapomniałam napisać.. 16.04.07, 22:31 strasznie hałasują koszatniczki, gryzą do znudzenia szczeble klatki myśląc naiwnie, że da się przegryźć metal i zbiec Ola i Kuba Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola no dobra 16.04.07, 22:39 Do dzwoniłam się do męża, nie zabiję go i teraz słucham Metallicy - enter sandman Odpowiedz Link Zgłoś