maja2 06.05.07, 13:16 Proszę o porade. Czy alkohol ma negatywny wpływ na ewentualne dziecko, które pocznie się wówczas,gdy ojciec jest pod wpływem alkoholu. Zaznaczam:ojciec. Macie "takie" dzidzie w domu. Zdrowe. Jakiej płci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorianne.gray Re: Poimprezowe dziecko-ma ktoś z Was? 06.05.07, 13:49 Moja droga! Na tym forum na pewno jest cała kupa mam zdrowych dzieci, zaznaczam: mam, które już będąc w ciąży, a o tym jeszcze nie wiedząc, były nie raz pod wpływem alkoholu DD Moja "dzidzia" była poczęta w czasie długiego weekendu, kiedy to oboje, zaznaczam: oboje, byliśmy pod wpływem alkoholu I zdrowe chłopicho jak dąb! )) Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: Poimprezowe dziecko-ma ktoś z Was? 06.05.07, 14:00 Spokojnie DD Nasze dziecko jest urlopowe, piwka, a i mocniejszych trunków, żeśmy sobie nie żałowali ) A i potem piłam piwo, raz nawet próbowałam bimbru nie wiedząc, że jestem w ciąży. Lekarka mnie uspokajała. Dziecko zdrowe. Odpowiedz Link Zgłoś
arioso1 Re: Poimprezowe dziecko-ma ktoś z Was? 06.05.07, 15:22 no ładnie- Polskie matki mają w końcu niezły temat. Która piła , ile ,króra więcej. Wstyd . publicznie sie przyznawać jeszcze że się dzieci po pijaku robi. bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka_84 Re: Poimprezowe dziecko-ma ktoś z Was? 06.05.07, 15:36 nie wszyscy tacy są... moje maleństwo było obliczone co do dnia))) Odpowiedz Link Zgłoś
gadzik Re: Poimprezowe dziecko-ma ktoś z Was? 06.05.07, 15:55 Jak widać wypowiedział się chodzący ideał: nowy mąż, ale już nie taki nowy tata. Ej, ty święty, a ładnie to tak dziecko przed ślubem robić? I innych poucza. Trzymajcie się dziewczyny, nie da się wiedzieć, że jest się w ciąży od sekundy w której nastąpiło poczęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
pacsirta Re: Poimprezowe dziecko-ma ktoś z Was? 06.05.07, 20:54 Ale dobrze wiedzieć, co się robi. Odpowiedz Link Zgłoś
draugdur Re: Poimprezowe dziecko-ma ktoś z Was? 06.05.07, 21:11 no tak albo rybki albo akwarium albo wypijesz piwko albo sexic sie bedziesz albo albo a potem takie wychuchane wypolerowane dzidzi dostaje danonka w 2 miechy po urodzeniu;P Odpowiedz Link Zgłoś
julka261 Re: Poimprezowe dziecko-ma ktoś z Was? 06.05.07, 21:35 dzidzie robilam na trzezwo ))od grudnia 2005 - planowalam ..... ale .... zaszlam w lutym a w marcu nie wiedzialam ze jestem w ciazy i "poplynelam" na imprezie firmowej i moich urodzinach ..... balam sie ze cos bedzie z malym nie tak ... ze bedzie male ... tym bardziej ze popalalam .... ale maly ma obecnie 5 miesiecy (urodzil sie 59 cm i 4 kg) jest zdrow jak ryba .... dodam ze narazie bo pewnie zaraz ktos na mnie skoczy ze skutki beda widoczne pózniej ....)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasna_olera ja mam 06.05.07, 21:40 wielki mi wstyd bzyknąć się na rauszu, a co to? wszystko dla ludzi. Ale pewnie podczas dokonania aktu zapłodnienia na ołtarzu miłości jakim jest małżeńskie łoże, nalezy nie tylko być bezwględnie trzeźwym, ale też całkowicie poważnym, bo w końcu dzieje się tu cud, a z cudów sie nie kpi... My dokonaliśmy tego aktu po dwóch butelkach wina,w urodziny wtedy niemęża, mając nadzieje, że się uda dziecko zrobić i że będzie to fantastyczny prezent urodzinowy. No i się powiodło,a córka zdrowa, pomimo że i moja komórka jajowa i plemniki męża były pod wpływem alkoholu. Pozdrawiam ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
leneczka28 Re: ja mam 06.05.07, 21:49 Roześmiałam się do rozpuku!!! Wyobrażam sobie, jak ten plemnik się zataczał! Odpowiedz Link Zgłoś
aghatta1 Re: :)) 06.05.07, 22:34 takie trafiają lepiej. Jest im wszystko jedno.. Ze świat zły, że mieszkanie małe, pensja licha Byle do celu! I dzięki temu i Bogu mamy dzieci (np.my) Odpowiedz Link Zgłoś
royalmail Re: ja mam 06.05.07, 23:06 jasna_olera napisała: > Ale pewnie > podczas dokonania aktu zapłodnienia na ołtarzu miłości jakim jest małżeńskie > łoże, nalezy nie tylko być bezwględnie trzeźwym, ale też całkowicie poważnym, Boskie )))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
joan2705 Re: Poimprezowe dziecko-ma ktoś z Was? 07.05.07, 12:10 Ja tez mam poimprezowiaka - zdrowego, silnego chlopaka. I zanim dowiedzialam sie, ze jestem w ciazy piwa sobie nie odmawialam. Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Poimprezowe dziecko-ma ktoś z Was? 07.05.07, 12:31 Wprawdzie dzieko poczęło się tak jak należy, bez udziału trunków, ale cóż, zanim się dowiedziałam, że jest, było parę faaaajnych imprez Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Poimprezowe dziecko-ma ktoś z Was? 07.05.07, 12:32 acha! Chłopisko zdrowe, oczywiście! Odpowiedz Link Zgłoś
tereska1986 Re: Poimprezowe dziecko-ma ktoś z Was? 07.05.07, 12:40 Dzidzie stworzyliśmy na trzeźwo, ale już jak byłam w ciąży i miałam ochote na wino to se nie odmawiałam czasami kilka łyków piwa se wypiłam, malego drinka. Oczywiście nie piłam codziennie i nie upijałam sie do nieprzytomności tylko tak po kilka łyczków np Lekarka powiedziała ze mam sie niczym nie martwic bo kobiecie w ciazy niczego sie nie odmawia nawet jak ma ochote na kieliszek wodki to trzeba jej dac Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: Poimprezowe dziecko-ma ktoś z Was? 07.05.07, 12:54 Jedno z moich z sylwestrowej nocy. IQ 142. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna56 Re: Poimprezowe dziecko-ma ktoś z Was? 07.05.07, 13:36 Nie. Dokładnie zaplanowane jedno i drugie. W ciąży miałam czasami ochotę na piwo, dziwne bo normalnie za piwem nie przepadam. Wypiłam parę łyków. I co z tego? Pierwsze wychuchane, ja zdrowo się odżywiałam, brałam witaminy itd. a syn niestety miał problemy zdrowotne. Nie mówię, że nie należy na siebie uważać, ale jak widać różnie w życiu bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
falka79 Re: Poimprezowe dziecko-ma ktoś z Was? 07.05.07, 13:41 mam córkę z pijackiego bzykania, powiem więcej, przez 6 tygodni nie wiedziałam , ze jestem w ciązy , jarałam i piłam sporo - bo lubię bobo zdorwe i wiecznie usmiechnięte ( to chyba przez to palenie )) Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Poimprezowe dziecko-ma ktoś z Was? 07.05.07, 14:34 My dziecko robiliśmy na trzeźwo, ale kiedy zaczęłam krwawić (wzięłam to za miesiączkę) uznałam, że znów nie udało mi się zajść w ciążę, więc skorzystałam z okazji i jak nigdy dotąd nachlałam się ze znajomymi. Potem okazało się, że podczas tej libacji mała już była w brzuszku . Wszystko z nią w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś