barbamama Re: Kochana Redakcjo....... 26.05.03, 11:33 przepraszam ostatnio jestem ekspertem w wysyłaniu pustych postów CZY BEDZIE MAJÓWKO - CZERWCÓWKA ? ? ? Wiem że nie tylko ja czekam Pozdrawiam Barba Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.widlak Re: Kochana Redakcjo czyli czerwcówka z DZIECKIEM 27.05.03, 14:03 Owszem, owszem, przewidujemy w tym roku czerwcówkę. Już zapraszamy wszystkie mamy (a emamy szczególnie zapraszamy ) na sobotę 14 czerwca na Czerską 8/10. Będzie dużo atrakcji. Szczegóły podamy na początku czerwca. Do zobaczenia w realu! Wojciech Widłak w imieniu redakcji "Dziecka" oraz Pana Kuleczki Odpowiedz Link Zgłoś
barbamama Re: Kochana Redakcjo czyli czerwcówka z DZIECKIEM 29.05.03, 19:19 Dziękujemy!!!!!!!! Do zobaczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
silije.amj Re: Kochana Redakcjo czyli czerwcówka z DZIECKIEM 29.05.03, 20:09 Buuuuu piszcie sobie o tym gdzieś na forum mazowieckim żebym nie widziała i żeby mi nie było przykro chlip chlip... Odpowiedz Link Zgłoś
gruszka_edziecko Re: Kochana Redakcjo czyli czerwcówka z DZIECKIEM 07.06.03, 18:45 Wyciągam na wierzch z nieśmiałym pytaniem: czy będzie też jakieś specjalne spotkanie dla e-mam? Byłoby fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
gruszka_edziecko Re: Kochana Redakcjo czyli czerwcówka z DZIECKIEM 10.06.03, 13:31 Chyba pozostaje nam szukać się w tłumie... Odpowiedz Link Zgłoś
agata_edziecko Re: Kochana Redakcjo....... 07.06.03, 22:27 No to mnie załatwiliście! Ja właśnie 14 jadę nad morze. Buuuu, a tak czekałam! Ale trudno, może następnym razem. Wasza strata, nie zobaczycie na żywo słynnej gwiazdy z okładki czerwcowego dziecka mojej córeczki Jagódki ))) Pozdrawiam i żałuję Agata Odpowiedz Link Zgłoś
gruszka_edziecko Re: Kochana Redakcjo.......do Agaty 08.06.03, 19:01 Agato! Ranisz mi serce... Czerwcówka bez Was? Okropność ale jednocześnie życzę Wam udanego urlopu. I zazdroszczę, bo jeszcze nie wiem, kiedy uda nam się wyrwać z miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
julia03 Re: Kochana Redakcjo....... 10.06.03, 13:40 co to jest za spotkanie? i czy mogą przyjść wszystkie mamy? serdecznie pozdrawiam i czekam na informację aga mama juli Odpowiedz Link Zgłoś
eldad Re: Kochana Redakcjo....... 10.06.03, 14:50 Wszystkie informacje pod słoneczkiem na stronie głównej www.eDziecko.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agata_edziecko Re: Kochana Redakcjo....... 11.06.03, 09:31 Przeczytałam uważnie program imprezy i mam w związku z nim pytanie. Czy poza tym piknikiem można gdzieś kupić obrazki pani Wasiuczyńskiej? Już miałam wycinać z Dziecka i oprawiać, teraz żałuję, że nie będę mogła ich kupić. Proszę o informację Pozdrawiam Agata Odpowiedz Link Zgłoś