sowa_hu_hu 11.05.07, 18:33 ja po zdefraudowaniu dzisiaj sporej sumki pieniędzy ,spędzniu miłych chwil na wyżerce ,kawce i lodach wieczorem wybywam sięęę rozerwać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buggi21 Re: jakie plany na dziś...........? 11.05.07, 18:36 ale Ci zazdroszcze!Jestem przeziebiona i moje dziecko niestety tez,poza tym padalo,wiec siedzimy w domu caly dzien,wieczor tez nieciekawie sie zapowiada... Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: jakie plany na dziś...........? 11.05.07, 18:39 ja tez ostatnimi czasy nigdzie nie wychodziłam ,dziecko cały czas chore było i jakoś tak nie miałam mozliwosci... a teraz sie zbuntowałam usypiam małego i wybywam! Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: jakie plany na dziś...........? 11.05.07, 18:41 a ja marze zrobic sobie pachnaca kapiel, owinac sie w szlafrok i napic koniaczku okna szczelnie zamkne, nie chce slyszec jak wyje to wietrzysko wstretne telefon wylaczam i nikogo nie wpuszczam Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: jakie plany na dziś...........? 11.05.07, 18:42 Może mąż dzisiaj wcześnie wróci... jak jeszcze nie będę spała... to razem posiedzimy, coś wypijemy, coś tam jeszcze innego razem zrobimy... Może. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: jakie plany na dziś...........? 11.05.07, 18:46 zrobicie LM? hiehie Odpowiedz Link Zgłoś
mahalia1 Re: jakie plany na dziś...........? 11.05.07, 18:50 Zazdroszczę... Właśnie mąż zadzwonił że jutro na 6 musi być w pracy i nici z wspolnego wieczoru. Ja za godzinke zabieram dziewczynki do babci na noc, żebym mogła rano iść na uczelnie a one miały opiekę. Może we wtorek sobie odbije - Lady Punk w Operze Leśnej ))) Odpowiedz Link Zgłoś
mahalia1 Re: jakie plany na dziś...........? 11.05.07, 18:51 Lady Pank oczywiście ) Odpowiedz Link Zgłoś
martynka1210 Re: jakie plany na dziś...........? 11.05.07, 18:52 dzieci dzieci dzieci - to moje plany na dzis Odpowiedz Link Zgłoś
buggi21 Re: jakie plany na dziś...........? 11.05.07, 18:55 ja sobie nawet nie wypije przy piatku-ciaza.Mamy imprezowiczki,nie dolujcie mnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rybkaisia Re: jakie plany na dziś...........? 11.05.07, 18:56 emama, emama, emama ..... Odpowiedz Link Zgłoś
kasja78 Re: jakie plany na dziś...........? 11.05.07, 19:21 winko,truskawki,aromatyczna kąpiel i małzonek Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola winko i truskawki... hmmm... 11.05.07, 19:28 niestety po winku i truskawkach mnie strasznie wzdyma co automatycznie eliminuje z całego wieczoru opcję "mąż", hie hie hie, więc pozostanę przy winku bez truskawek albo przy piwku - też bez truskawek ) Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: jakie plany na dziś...........? 11.05.07, 19:27 Nie robimy LM od dłuższego już czasu. Jeśli o TE LM chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: jakie plany na dziś...........? 11.05.07, 19:35 nooo te joasikowe LM z wczorajszego watku heh Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: jakie plany na dziś...........? 11.05.07, 19:37 no właśnie tak do końca nie zajarzyłam czy to L$M czy np. jakaś wyrafinowana pozycja seksualna o której nie słyszałam nigdy )) nie wiem jak się stawia znaczek end więc postawiłam dolara ) Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: jakie plany na dziś...........? 11.05.07, 19:40 z tego co pisały laski to "loda mężowi" bueheeee Odpowiedz Link Zgłoś
sfajczala Re: jakie plany na dziś...........? 11.05.07, 19:50 O rany, ja na loda sie pisze. a ty sowa co sie tak chwalisz? moze inne nie mamy takich okazi? Aj. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: jakie plany na dziś...........? 11.05.07, 19:52 ja? no ja własnie żadnych lodów ostatnio... tzn dziś ,ale takie w pucharku Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: jakie plany na dziś...........? 11.05.07, 19:56 sowa to zakrawa na nekrofilię, do pucharka i loda? PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: jakie plany na dziś...........? 11.05.07, 20:17 nekrofilia bueheee dobre ale tak źle to jeszcze ze mną nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: jakie plany na dziś...........? 11.05.07, 19:49 mathiola, jakbyś potrzebowała kiedyś &, to sobie skopiuj ode mnie )))) L&M, ha! )))) Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Demarta :-)) 11.05.07, 20:14 Dzięki, cholera, nigdy nie wiem gdzie tyn znaczek się znajduje Zapisze sobie wątek do ulubionych i jak będę potrzebowała... no wiesz... to end, to skopiuję od ciebie ) Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola :-) 11.05.07, 20:37 & sprawdzałam tylko no jest! A czemu kiedyś nie wychodziło???? Dziwne Dzięki Ponikowska (jak już z tobą gadam to ci powiem, że masz nazwisko jak moja dyrektorka ze szkoły średniej... ale postaram się o tym nie pamiętać ) Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: jakie plany na dziś...........? 11.05.07, 19:57 sowa - w dziob chcesz? siedze dzisiaj w domu, erik ma wychodne... bede ogladac moje ukochane seriale, ktore nielegalnie sciagam z netu :o) Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu mijaczek 11.05.07, 20:09 jakie? bo ja jestem fanką greys anatomy i desperate housewives Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola [...] 11.05.07, 20:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: nielagalne!!!! 11.05.07, 20:29 i tyle- nie boicie sie? a ty sowa sluchasz muSykę? mussss to mussss i na l&m zazdrosnice Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: nielagalne!!!! 11.05.07, 20:35 joasik no i gdzieżeś sie przyplątała juz.....? Odpowiedz Link Zgłoś
jponikowska Re: nielagalne!!!! 11.05.07, 20:37 Ej daj jej dzisiaj... Niech się nakręci.. moze ortodoksyja katoliczka i w piątek jej tylko śledzik do LM przysługuje... ))) Odpowiedz Link Zgłoś
jponikowska Dziewczynyyyyy... 11.05.07, 20:33 Jak ja się dzisiaj nie wyspałam po tych późnych dyskusjach wczorajszych.... Ale warto było... już dawo się tak nie uśmiałam... A my już z małzem po piweczku mniumnim strzeliliśmy, pizza, no i nowa swiecka tradycja: ODWRÓCENI!!!!!!!!!! Polscy aktorzy są mistrzami swiata... Odpowiedz Link Zgłoś
jponikowska Re: Dziewczynyyyyy... 11.05.07, 20:35 A ja cholera nie mogę tego mojego małża od tych głupich śmierdzących (a szczęście ie śledziem LM odzwyczaić... Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Dziewczynyyyyy... 11.05.07, 20:39 Mój się odzwyczaił bo sie przestraszył że ja po ciąży się znowu przyzwyczaję jak on się nie odzwyczai No i się odzwyczaił, a ja się nie przyzwyczaiłam i jesteśmy zdrowi pachnący i niepalący Odpowiedz Link Zgłoś
jponikowska Re: Dziewczynyyyyy... 11.05.07, 20:41 No zesz tak mi śmierdza te faje... Zobacz, nie moze palić w domu, musi zchodzić na dół na klatke i jak wraca to obowiązkowe mycie łap i moje dzimganie... I dalej nie działa... no cham sie uprze i mu daj Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Dziewczynyyyyy... 11.05.07, 20:42 bo papieroski są pycha... czasem mi szkoda że już nie palę... no, ale żeby jeszcze były zdrowe i za darmo, to bym na pewno nie rzuciła Odpowiedz Link Zgłoś
jponikowska Re: Dziewczynyyyyy... 11.05.07, 20:45 Coś Ci powiem tylko się ie wygadaj ok? (a jak gdzieś brakuje "n" to się ie przejmuj bo mi się zacina..) No więc: ja też paliłam przed ciążą... a jak mnie w ciąży odrzuciło to do tej poru mnie trzyma.. i śmieeeerdziiii... o ormalnie rzygać mi się chce... Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Dziewczynyyyyy... 11.05.07, 20:49 no widzisz, a mnie wcale nie odrzuciło, walczyć musiałam sama ze sobą... ale teraz już mi się nie chce, czasem tylko mam odruch taki jeszcze, jak do knajpy wchodzę np, albo jak pracuję i chcę sobie przerwę zrobić... Ale fakt, śmierdzące są że hej! Odpowiedz Link Zgłoś
jponikowska Re: jakie plany na dziś...........? 11.05.07, 20:39 Q...va!! "N" mi się blokuuuujeeee...... Odpowiedz Link Zgłoś
martynka1210 Re: jakie plany na dziś...........? 11.05.07, 21:03 >sikam z was jesteście zajefajne Odpowiedz Link Zgłoś
mbwj88 Re: jakie plany na dziś...........? 11.05.07, 21:03 to jesteś super rozrywkowa a to tak zawsze czy tylko dzisiaj? Odpowiedz Link Zgłoś
martynka1210 Re: jakie plany na dziś...........? 11.05.07, 21:05 ja??? tylko dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
jponikowska Re: jakie plany na dziś...........? 11.05.07, 21:06 Ja tam jestem tu nowa... ale jak byłam wczoraj to też tak było... więc jak dla mnie to zawsze tak... Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: jakie plany na dziś...........? 11.05.07, 21:08 jeszcze dostaniesz po uszach , tu sielanka nie trwa wiecznie Odpowiedz Link Zgłoś
jponikowska Re: jakie plany na dziś...........? 11.05.07, 21:12 Wiem wiem... dostawałam nie raz bo ja sie intensywnie udzielam... Ale spływa po mnie bo ja jak Giaur: "Zna swoją wartość" Odpowiedz Link Zgłoś
mbwj88 Re: jakie plany na dziś...........? 11.05.07, 21:15 nie nie ty pytam autorke wątku twojego koemntarza nie będę komentować Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: jakie plany na dziś...........? 11.05.07, 21:16 czy ja jestem super rozrywkowa? myśle ,że w normie. ale jak widać nigdzie nie poszłam Odpowiedz Link Zgłoś
mbwj88 Re: jakie plany na dziś...........? 11.05.07, 21:17 a ja byłam na recitalu Anny Szałapak i jestem szczęśliwa i jeszcze byłam z koleżanką którą bardzo lubię a dzieci z chłopami zostały Odpowiedz Link Zgłoś
jponikowska Re: jakie plany na dziś...........? 11.05.07, 21:18 No to teraz wszystko dla Ciebie będzie zabawne... Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: jakie plany na dziś...........? 11.05.07, 21:20 kurka wodna! no i poszła moja PRZYJACIÓŁKA o serca ech smutno mi Odpowiedz Link Zgłoś
jponikowska Re: jakie plany na dziś...........? 11.05.07, 21:22 A Tobie bewnie "D" nie działa Pojszła... A ja tak zatrzymywałam... Ale pewnie się boi, ze jak ona tu będzie to jej mąż zacznie latać i nie upilnuje... Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: jakie plany na dziś...........? 11.05.07, 21:22 a jak nam... po co ja po to piwo skakałam... I w dodatku mój mąż nie wróci tak wcześnie jakbym sobie tego życzyła... Wszystkie plany w łeb wzięły. Odpowiedz Link Zgłoś
jponikowska Re: jakie plany na dziś...........? 11.05.07, 21:24 Nooo... smutno nam bo Joasik pojszła była... Teraz to trzeba na smutno chlusnąć.,.. Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: jakie plany na dziś...........? 11.05.07, 21:21 mbwj88 napisała: > a ja byłam na recitalu Anny Szałapak i jestem szczęśliwa i jeszcze byłam z > koleżanką którą bardzo lubię > a dzieci z chłopami zostały jak to z chłopami? to ilu ty masz chłopów? Odpowiedz Link Zgłoś
sfajczala Re: jakie plany na dziś...........? 11.05.07, 21:21 No to widzem ze sie watek niezle rozbudowal byl Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: jakie plany na dziś...........? 11.05.07, 21:12 i co, nosi ją po chałpie? Odpowiedz Link Zgłoś
jponikowska Re: jakie plany na dziś...........? 11.05.07, 21:13 Tak bo jej mąż sobie lata... Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: jakie plany na dziś...........? 11.05.07, 21:14 grunt, to dobrze trzymać własną chorągiewke Odpowiedz Link Zgłoś
jponikowska Re: jakie plany na dziś...........? 11.05.07, 21:25 No!! To ja już sobie "n" naprawiłam... nnnnnnnnnaa nana nana nana na na na na... Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: jakie plany na dziś...........? 11.05.07, 21:43 nnnnnnnnnnnnnnnnnno to nnnnnnnnnnnnnnnnie ma dziś bzykannnnnnnnnnnnnka Odpowiedz Link Zgłoś
jponikowska Re: jakie plany na dziś...........? 11.05.07, 21:58 U Joaśka? U niej nie ale wiadomo gdzie tam mąż jej dzisiaj poleci??? Szkoda, ze jej nie ma... by się do tgo o zdradach dołączyła i powymądrzała Odpowiedz Link Zgłoś