mila2712 16.05.07, 21:29 mój mąż ogląda film PIŁA III , jestem bliska zwymiotowania od tych wrzasków, nie wchodzę do drugirgo pokoju i mam zepsuty humor cy to jest film dla normalnych osób - mam wrażenie że nie!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
necessity Re: zepsuty wieczór 16.05.07, 21:35 Świetnie Cię rozumiem. Mój mąż właśnie skończył (na szczęście) oglądanie podobnego filmu. Co za ulga!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: zepsuty wieczór 16.05.07, 21:36 Też tak uważam. U mnie problem z TV rozwiązaliśmy bardzo prosto: są słuchawki, które zakłada ktoś, kto oglada film,, a inny nie ma ochoty na film. W życiu nie pozwoliłabym katować się tak dupackim filmem. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: zepsuty wieczór 16.05.07, 21:39 Oglądałam Piłę I i faktycznie - parę dni jeszcze czułam niesmak po tym filmie. Ale ja lubie sie katować i III tez bym obejrzała, jakby mąż oglądał Tylko najpierw musiałabym dwójkę zobaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: zepsuty wieczór 16.05.07, 21:45 Współczuję-podobne doświadczenia miałam gdy małż zaliczał 'Hostel"....okropieństwo od samego słuchania Odpowiedz Link Zgłoś
brak.polskich.liter Re: zepsuty wieczór 16.05.07, 21:53 mila2712 napisała: > cy to jest film dla normalnych osób - mam wrażenie że nie!!!!!!!!!!!!!!!! Coz, de gustibus. Zamiast kwekac proponuje zainwestowac w sluchawki. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: zepsuty wieczór 16.05.07, 21:56 nie wiem jak TY ale ja nie kwękam i mam w domu słuchawki chciałam raczej poznać opinie na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
haga78 Re: zepsuty wieczór 16.05.07, 22:19 Ale opinie na temat "Pily 3" czy Twoj maz jest normalny? Odpowiedz Link Zgłoś
tigra8 Re: zepsuty wieczór 16.05.07, 22:24 Mąż w delegacji więc obejrzałam sobie "Pręgi", pewnie jakby był to mecz by oglądał, a ja czytałabym sobie książkę w tym czasie lub siedziała na forum. Dla mnie to niech tam sobie ogląda co chce, pewnie jakby było za głośno to musiałby ściszyc. Odpowiedz Link Zgłoś
brak.polskich.liter Re: zepsuty wieczór 16.05.07, 23:08 No, to juz kompletnie nie rozumiem, o co Ci chodzi. Jestem w stanie zrozumiec, ze przeszkadzaja Ci odglosy filmu, ktory oglada maz. Ale tego, ze majac do dyspozycji sluchawki ich nie uzyjesz w takiej sytuacji, juz nie. Robisz samej sobie na zlosc, chcesz udowodnic, jaki maz jest okropny/nienormalny/obdarzony zlym gustem, czy po prostu lubisz narzekac ot tak, dla sportu? Odpowiedz Link Zgłoś
mamamonika Re: zepsuty wieczór 16.05.07, 22:46 Mój mąż na szczęście nie lubi horrorów. Na pewno by nie ogladał czegoś takiego w mojej obecności (zresztą wogóle by tego chłamu nie ogladał...) Dla mnie to chory film dla chorych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
agata00123 a ja lubie horrory!!! 16.05.07, 23:01 a ja tam ogladalam wszystkie trzy czesci pily, w sumie to spoko film, lubie takie a chora nie jestem. wlasciwie to ja namawialam nie-meza zeby obejrzec pile III bo on po pierwszej scenie nie chcial dalej ogladac czy ze mna jest cos nie tak bo lubie horrory itp. mamamonika a co ty lubisz ogladac? jakies historyjki z zycia wziete typu czwartkowe kino TVN-u??? Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: a ja lubie horrory!!! 16.05.07, 23:05 ja też lubię , tylko potem przez parę dni mi się wydaje, że ktoś za mną chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
agata00123 renia1807 16.05.07, 23:10 ja sie boje isc sama do lazienki ale rano to mija. Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: a ja lubie horrory!!! 17.05.07, 00:12 renia1807 napisała: > ja też lubię , tylko potem przez parę dni mi się wydaje, że ktoś za mną chodzi nie wydaje Ci się. to ja za Tobą chodzę ) Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: a ja lubie horrory!!! 16.05.07, 23:11 ja też lubię horrory. Tylko potem boję się jak cholera. Oglądamy z mężem namiętnie a potem przez kolejne kilka dni nie chodzę w nocy na siku Odpowiedz Link Zgłoś
agata00123 Re: a ja lubie horrory!!! 16.05.07, 23:14 my tez czesto ogladamy, najlepszy byl jakis azjatycki ( z tamtych rejonow, dokladnie nie pamietam) ale to byl taki ze ja co chwile chcialam go wylaczyc oczywiscie obejrzelismy do konca ale co chwile podskakiwalam. takie wlasnie najbardziej lubie... Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: a ja lubie horrory!!! 16.05.07, 23:17 najstraszniejszy był dla mnie" Duch", który oglądałam w kinie normalnie masakra trupów Odpowiedz Link Zgłoś
tigra8 Re: a ja lubie horrory!!! 16.05.07, 23:15 To niezdrowe na pęcherz. Ja lubiłam horrory ale dobre, jakieś tam "Noce żywych trupów" to beznadzieja, jak się bac to porządnie. Odpowiedz Link Zgłoś
agata00123 tigra8 16.05.07, 23:16 masz racje, dla mnie noc zywych trupow itp. to komedie... i to kiepskie. Odpowiedz Link Zgłoś
tigra8 Re: Dobry horror nie jest zły 16.05.07, 23:24 Egzorcysta jeszcze był dobry, a tak wogóle to dawno już nie oglądałam dobrego horroru, zresztą jak sama w domu siedzę to może lepiej nie... Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: a ja lubie horrory!!! 16.05.07, 23:23 Najbardziej do tej pory przeraził mnie Ring. Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: a ja lubie horrory!!! 16.05.07, 23:26 no ring byl fajny ) ja bylam na nocy kinomaniaka z 3 czesciami Pily plus teksanska masakra pila mechaniczna Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurna Re: a ja lubie horrory!!! 16.05.07, 23:37 ja wlasnie milutko spedzilam z mezem wieczor ogladajac Nexta z Nicolasem - polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: a ja lubie horrory!!! 17.05.07, 00:16 The Ring jest bardzo fajny, trzymający w napięciu, ale nieprawdziwy. natomiast Omen - ale ta pierwotna wersja - jest prawdopodobny. i dlatego bardziej mnie przerażał ) Odpowiedz Link Zgłoś
mamamonika Re: a ja lubie horrory!!! 17.05.07, 09:05 Rzadko oglądam TV wogóle )) Historyjek z życia nie znoszę. Jeśli chodzi o horrory, niektóre z duchami, potworami czy innymi tajemniczymi zdarzeniami w tle są do obejrzenia. Bardzo podobał mi się "W sieci zła" z Denzelem Washongtonem. Ale produkcje typu "Piła", "Wzgórza mają oczy" czy cykle o Lecterze są dla mnie niestrawne. Ogladanie wyczynów psychopatów to dla mnie nie rozrywka w żadnej mierze... Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: zepsuty wieczór 17.05.07, 00:06 ja też lubię, a nawet uwielbiam horrory. lubię się bać, ale za to mój Mąż nieszczególnie. nie sprawia mu przyjemności oglądanie horroru. dlatego szanuję to i straszne seanse urządzam sobie z Szesnastolatką, kiedy Mąż jest poza domem Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla_sky7 Re: zepsuty wieczór 17.05.07, 00:12 a ja też lubie horrory, ale nie te gdzie krew sie leje, tylko te gdzie są diabły, duchy itp. niezłe były "egzorcyzmy Emily Rose" ,mój mąż który nie wierzy w duchy zrywał sie w nocy i rozgladał przerażony na kazdy szmerDD Odpowiedz Link Zgłoś
peggy1 Re: Wieczna ;))) 17.05.07, 00:21 Wieczna napisala : "ja bylam na nocy kinomaniaka z 3 czesciami Pily plus teksanska masakra pila mechaniczna" Moze siem spotkalysmy bo ja tez bylam Ostatnio obejrzalam pod rzad obydwie "Klatwy". Do opuszczonych domow nie wchodze DD Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: Wieczna ;))) 17.05.07, 00:24 pierwsza Klątwa była fajna, ale druga - porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: zepsuty wieczór 17.05.07, 00:23 piłki oglądała z małżem, fakt,że przy większość scen to się chowałam pod kołdrę ) Odpowiedz Link Zgłoś
peggy1 Re: HEHE 17.05.07, 00:25 Jak ogladamy w domu to tez sie chowam po koldre)) Odpowiedz Link Zgłoś
peggy1 Re: HEHE 17.05.07, 00:47 W pierwszej czesci odcial soie stope (lekarz) W drugiej - tylko polamal (policjant ) DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: już ja wiem 17.05.07, 01:04 po co wy się pod tą kołdrę chowacie... ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
haga78 Re: już ja wiem 17.05.07, 10:23 Horrory lubie ogladac, zaczelo sie kiedy bylam w ciazy. Poza tym moj maz uwielbia ze mna ogladac,bo ja podobnie jak poprzedniczki siedze pod koldra, lypie jednym okiem,ktore jest ubrane w zaslonke z palcow. Nie potrafie ogladac ot tak siedzac przed telewizrem, bo dre sie niemilosiernie. Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: zepsuty wieczór 17.05.07, 10:55 Ja podobnie reaguję, na szczęście mój mąż wie jak ja reaguję na to i ogląda horrory jak mnie nie ma albo bardzo cichutko. Odpowiedz Link Zgłoś