turkusova 01.06.07, 13:32 JAK spedzacie, swietujecie dzisiejsze swięto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ninkaw Re: dzien dziecka 01.06.07, 13:38 niestety w domu bo za oknem paskudnie a nasz Lilianka ma dopiero 7 miesięcy więc nie rozumie jeszcze że dzisiaj ma święto ale Po południu przyjadą dziadkowie z prezentami Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: dzien dziecka 01.06.07, 13:42 Zaczęliśmy wczoraj (prezentem, bo inaczej bysmy dzisiaj z domu nie wyszli ), a po południu rodzinny festym w przedszkolu. W weekend mnóstwo atrakcji, w tym oglądanie bolidu formuły 1 i kino. Generalnie - rodzinnie i aktywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
74l Re: dzien dziecka 01.06.07, 19:11 Erin to może spotkamy się na tym moście, bo my też sie wybieramy.A na co do kina idziecie? Moje dziecię marzy o Piratach z Karaibów, ale przeciez to totalna porazka, tyle przemocy.Tylko pytanie dlaczego reklamują to w gazetach dla 8latków? Dzisiaj u nas było milutko,dużo słodyczy, ulubione bajki, festyn w szkole, Tatus w domku,zdany egzamin z judo i żółty pas.Tak zwyczajnie, a zarazem tak wyjątkowo DDDDD Wiecorem mam zamiar czytac im tyle ile tylko zapragna.Zazwyczaj jestem juz zbyt zmęczona na długą lekturę. Odpowiedz Link Zgłoś
erka235 Re: dzien dziecka 01.06.07, 19:56 rano prezenty , póżniej byliśmy na placu zabaw potem były słodycze a zaraz bedzie pizza frytki i lody Odpowiedz Link Zgłoś
annasi23 Re: dzien dziecka 01.06.07, 21:28 Wzięłam moją roczną córkę na fajowy plac zabaw (park Żeromskiego w W-wie), strasznie jej się podobało. Bez prezentów, bo tydzień temu miała urodziny, które wyprawialiśmy w niedzielę, więc na razie starczy. Odpowiedz Link Zgłoś
dorecha Re: dzien dziecka 01.06.07, 21:52 A u nas najpierw prezenty na rozbudzenie, potem występowałam w przedstawieniu przygotowanym przez rodziców z pomocą pań z przeszkola (ale Pyza była w szoku hahaha). Po przedstawienu zabawa z dziećmi w przedszkolnym ogródku. Po powrocie do domu zabawa nowymi zabawkami i czytanie książek. Wieczorem pizza i dalsze czytanie. I tyle. pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: dzien dziecka 01.06.07, 22:50 po prostu spędziłam dzień z moimi dziećmi, starszy dostał takie tam drobiazgi, w przedszkolu miał pokaz węży i tylko tym żyje właściwie Odpowiedz Link Zgłoś