salezja 27.06.07, 11:52 Witajcie emamy! W jakich stronach mieszkacie? Ja obecnie niedaleko Zakopanego. Ciekawa jestem czy jest tutaj jeszcze jakaś emama z tych okolic. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathiola Re: Gdzie mieszkają emamy? 27.06.07, 11:54 W fajnym miejscu mieszkasz. A ja na takim nudnym, banalnym Mazowszu.. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiek19 Re: Gdzie mieszkają emamy? 27.06.07, 11:55 ja jeszcze przez 3 dni w Krakowie .potem wyprowadzam sie do Trzebini Odpowiedz Link Zgłoś
salezja Re: Gdzie mieszkają emamy? 27.06.07, 11:57 Ja się właśnie rok temu przeprowadziłam, też jestem z Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Gdzie mieszkają emamy? 27.06.07, 12:01 moje ulubione miejsca, w których mieszkałam, to: toruń poznań kraków i lubię je dokładnie w takiej kolejności. a aktualnie, no cóż........... raz na wozie, raz pod wozem )) Odpowiedz Link Zgłoś
mahalia1 Re: Gdzie mieszkają emamy? 27.06.07, 12:17 Trójmiasto dokladnie Rumia ) Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea ale sie okolica zmówiła..:) 27.06.07, 12:56 a u mnie wieje jakby sie sto kaszubów powiesiło.. Odpowiedz Link Zgłoś
mahalia1 Re: ale sie okolica zmówiła..:) 27.06.07, 13:06 bea.bea napisała: > a u mnie wieje jakby sie sto kaszubów powiesiło.. Jak nie dwustu... Uroki mieszkania na wybrzeżu. Na moim osiedlu jest taki przeciąg że głowę urywa. Odpowiedz Link Zgłoś
alakart Re: ale sie okolica zmówiła..:) 27.06.07, 14:11 U mnie też wieje, a ja z Kartuz Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna56 Re: ale sie okolica zmówiła..:) 27.06.07, 15:55 Ja też jestem z Trójmiasta. Odpowiedz Link Zgłoś
ginny_wolf Re: dobry Stary warszawski Żoliborz 27.06.07, 13:24 wołami mnie stąd nie wyciągną-chociaż autorce wątku zazdraszczam bardzo-Tatry kocham-jest to dla mnie jedyny atrakcyjny turystycznie region w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
ginny_wolf Re: Pozdrawiam sąsiadkę 27.06.07, 13:38 Tak -ta część Warszawy jest super,jeszcze jak nam teraz metro zbudowali..bajka. Jak muszę do centrum skoczyć to samochód pod domem zostawiam i w parę minut jestem u celu.Troche tylko pustynia handlowo-gastronomiczna w porównaniu z innymi dzielnicami ale to się pewnie niedługo zmieni dzieki linii metra. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotamakota1 Re: tak, tak 27.06.07, 14:16 Metro to dla nas duża ulga. Tzlko czekam kiedy tam do mnie dotrą z tymi torami pod ziemią... A że pustynia to fakt, ale nie wiem czy chciałabym to zmieniać? Może dzięki temu te okolice mają taki klimat? Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: dobry Stary warszawski Żoliborz 27.06.07, 14:26 ginny_wolf napisała: Tatry > kocham-jest to dla mnie jedyny atrakcyjny turystycznie region w Polsce. Nie żartuj. A gdzie bylaś?? Odpowiedz Link Zgłoś
airebea Re: driadea -nie żartuję :) 27.06.07, 16:16 Właśnie dlatego,że byłam w bardzo wielu miejscach w kraju i zagranicą pokusiłam się o taką refleksję.Niepewna polska aura ,brak zaplecza turystycznego i zerowe atrakcje skutecznie wypłaszają mnie z nad polskiego morza i wypędzają w ciepłe kraje.Za jeziorami nie przepadam,kwestia pogody j.w. więc jeżdzimy tylko na weekendy.A Tatry są piękne o każdej porze roku,jest tam co robić nawet w niepogodę a zimą są tak "klimatyczne " ,że nawet nie zerknę na alpejskie lodowce.Oczywiście są piekne miejsca w Polsce,warte zobaczenia ale to raczej załatwiamy krótkimi okołoweekendowymi wyjazdami na głowny letni urlop ,jesli nie zagraniće pojechałabym tylko w Tatry.Ale to jest oczywiście moja prywatna opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
ginny_wolf Re: post powyżej jest mojego autorstwa 27.06.07, 16:28 Nieoczekiwanie udało mi się zalogować na moim starym niku ,którego nie mogłam uaktywnić od ponad miesiąca.Rzadko na nim pisałam ,więc chyba zostawię sobie nowy. Odpowiedz Link Zgłoś
jktasp Re: Gdzie mieszkają emamy? 27.06.07, 14:15 Pochodzę z Tczewa a teraz(od15 lat) Kraków. Odpowiedz Link Zgłoś
malgra Re: w górach 27.06.07, 14:29 jak w wizytówce.Pięknie i spokojnie ale co z tego,skoro od tygodnia leje. Uuuu potrzebuję słońca. Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: Gdzie mieszkają emamy? 27.06.07, 17:47 Ja obecnie niedaleko Czestochowy.Ale za szczesliwa to tu nie jestem-brak znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
mamulinka2 ja też, obecnie w Częstochowie 28.06.07, 09:47 a gdzie konkretnie? może będę wiedziała? Odpowiedz Link Zgłoś
twix8 Re: daleko 27.06.07, 17:58 ja mieszkam b. daleko od Was wszystkich(jakiś wyrzutek jestem) i króliczki hoduje Odpowiedz Link Zgłoś
ammam Re: Katowice!!! 27.06.07, 21:40 Tychy piękne miasto nazywane kiedyś sypialną Katowic Odpowiedz Link Zgłoś
tinkey Re: Gdzie mieszkają emamy? 27.06.07, 22:03 My z Amelka jestesmy z Poznania. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynka55 Re: Gdzie mieszkają emamy? 27.06.07, 23:24 Jarosław-małe miasteczko w płd-wsch Polsce.Pozdrowionka z zadupia Odpowiedz Link Zgłoś
echna Niestety Sosnowiec 28.06.07, 06:38 j.w. Mieszkam tu od urodzenia, i jakoś tak się tu trzymam, chociaż nie lubię tego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
lidkakn Re: Gdzie mieszkają emamy? 28.06.07, 09:27 Podkarpacie - ni to góry, ni doliny Odpowiedz Link Zgłoś
twix8 Re: Gdzie mieszkają emamy? 28.06.07, 09:48 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=61774074&a=61774074 Odpowiedz Link Zgłoś