tereska121 15.06.03, 16:33 Jestem mamą 3-letniej Michalinki chętnie poznam mamy które mają swoje pocieszki w podobnym wieku czekam i pozdrawiam wszystkie mamusie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lula11 Re: poznam mamy 15.06.03, 21:30 Witam, jestem mamą prawie trzy-letniej Oli. Straszny z niej rozrabiaka, ale muszę przyznać, że od kiedy została starszą siostrą trochę spoważniała. Pozdrawiam, Agata. Odpowiedz Link Zgłoś
tereska121 Re: poznam mamy 16.06.03, 19:03 Dziękuję ci bardzo za odpowiedz moja córcia jest jeszcze jedynaczką narazie nie planujemy drugiego dziecka ale nie narzekam bo michasia jest bardzo spokojnym dzieckiem byc moze kiedyś sprawimy sobie 2 maluszka narazie jeszcze czas poki co serdeczne pozdrowienia od michalinki oraz od mamy michasi buziaczki dla twoich dzieciaczków pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
suziiza Re: poznam mamy 15.06.03, 21:36 Cześć jestem mamą niespełna 3 letniej Klaudii (lipiec 2000). Niedługo przednosimy się ze żłobka do przedszkola, dla nas to wielkie wydarzenie. Jeśli chcesz się podzielić radosnymi wiadomościami lub pożalić na życie, pisz chętnie odpowiem. IZA Odpowiedz Link Zgłoś
aniah.mamakrzysia Re: poznam mamy 15.06.03, 21:57 Cześć! Jestem Mamą Krzysia(3 latka skończy w sierpniu) Jest kochanym chłopakiem i na dniach zostanie starszym bratem. Jesteśmy ze Szczecina a Wy? Pozdrawiam,Ania Odpowiedz Link Zgłoś
suziiza Re: poznam mamy 19.06.03, 13:30 My też jesteśmy ze Szczecina. Pozdrawiemy Iza i Klaudia Odpowiedz Link Zgłoś
iwcia30 Re: poznam mamy 18.06.03, 23:08 czesc ! jestem mamą 4 miesięcznego Michałka i 8-letnie Joasi, mieszkam w gliwicach i chętnie poznam mamy z tego miasta, a ty z jakiego miasta jesteś? może umówimy się na kawkę? bardzo chętnie wymienię z tobą doświadczenia o dzieciach, pozdrawiam serdecznie p.s. w niedzielę bywam u rodziców na obiedzie , mieszkają przy ul. witkiewicza, czy mieszkasz gdzieś w pobliżu? pa Odpowiedz Link Zgłoś
tereska121 Re: poznam mamy 20.06.03, 13:45 do iwcia 30 mieszkam na ulicy witkiewicza to chyba tam gdzie ty, ja rowniez bywam u rodzicow na obiedzie zapraszam cie (beda krupnioki) dzieki za odpowiedz jak przyjdziesz na dol to (dostaniesz bomby ) PS do wszystkich czytajacych mam to tylko moja siostra Odpowiedz Link Zgłoś
tereska121 Re: poznam mamy 21.06.03, 16:18 dziekuje wszystkim mamusiom za odpowiedzi i kazdej z osobna milo mi ze odpisalyscie i podaje nr gg to poklachamy 4325672 czekam mama michasi Odpowiedz Link Zgłoś