sir.vimes 07.07.07, 12:58 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=46&w=65507353 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moofka Re: Ciekawy wątek - podwórko 07.07.07, 14:12 mnie bardziej zdziwil pomysl wypuszczania samego pieciolatka na podworko, gdyby ta banda byla sama w tym wieku po podworku latalam teraz nie wyobrazam sobie wypuscic przedszkolaka samego ale moze troche przesadzam Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes No właśnie 07.07.07, 14:14 Ja też nie wyobrażam sobie 5 latka ze swoją bandą bez opieki dorosłych. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: No właśnie 07.07.07, 14:15 ale dwadziescia lat temu to bylo naturalne przeciez Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes Re: No właśnie 07.07.07, 14:18 Mniej ludzi było Ale nie przypominam sobie bym w wieku 5 lat chodziła samopas. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: No właśnie 07.07.07, 14:20 a ja sama do pisakownicy latalam niedaleko i pod oknami, ale jednak sama i inne dzieciaki tez Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: No właśnie 07.07.07, 14:21 do piaskownicy oczywiscie, czy to sie leczy te literowki? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaigiiemilki Re: No właśnie 07.07.07, 14:58 u nas na osiedlu dzieci w tym wieku biegaja same(okolica spokojna, blisko las)i tez sie zastanawiam, czy to dobrze czy nie?i czy puscilabym swoje male(teraz dwa lata)?dodam, ze te dzieci sa bardzo mile, no i wiedza, ze nie wolno im odchodzic od domu, np. na inna uliczke; moga przebywa w siebie na podworkach, na ulicy(piaszczysta)i w tym lasku ale tylko na poczatku nie wchodza w głab...wiec chyba krzywda im sie nie dzieje/nie stanie, a ucza sie samodzielnosci...sama nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś