dorcia1234 26.07.07, 21:03 no ja już teraz wiem kogo mam winić za to że ptzytyłam.... wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=18032&wid=9059288&rfbawp=1185476137.517&ticaid=142bc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elza78 Re: dlaczego tyjemy 26.07.07, 21:09 taaa bo krewni i znajomi pewnie jedza w tych samych fastfoodach to samo zarcie co otyli przyczyna otylosci jest zla dieta ktora czesto stosuje takze najblizsze otoczenie grubaska - sa poprostu ludzie ktorzy kochaja jesc zycie kreci sie wokol jedzenia i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: dlaczego tyjemy 26.07.07, 21:12 bzdura- jak dla mnie. osobiście mam tak, że w towarzystwie osób otyłych odbiera mi apetyt. Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: dlaczego tyjemy 26.07.07, 21:24 Tyjemy bo za dużo żremy.Ja mam w rodzinie same szczupłe osoby(oprócz taty),mąż szczupły,córcia też,znajomi wszyscy bardzo dbają o dietę,a roztyłam sie jak wieloryb.Na szczęście wzięłam się za siebie,ale ten artykuł to dla mnie gó...prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re: dlaczego tyjemy 26.07.07, 21:24 tyjemy gdy zbyt duzo jemy, malo sie ruszamy, chorujemy na jakas chorobe, ktora powoduje u nas szybsze tycie, itp, itd. u mnie w rodzinie uwaza sie, ze czlowiek pulchniejszy jest zdrowszy i silniejszy. malo tego, moja mama powiedziala mi kiedys, ze kobieta, ktora jest matka nie musi, wrecz nie powinna byc szczupla. ale sie usmialam... za miesiac jade do domu rodzinnego, znow sie naslucham od mamy i ciotek ze mam jesc bo cos licho wygladam. mieszkamy z mezem zagranica, maz duzo pracuje, ja swojego czasu tez. jestesmy w miare szczupli, a ze w mojej rodzinie wiekszosc ma nadwage wieksza lub mniejsza, to po rodzinie poszla fala, ze nam to tak ciezko idzie, ze oszczedzamy pewnie i nie jemy..ha,ha,ha... Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1234 Re: dlaczego tyjemy 26.07.07, 21:48 ech, ja to wszystko wiem. Ale jak miło byłoby zwalić winę na kogoś innego. A ja czy utyłam?? Wg wagi sprzed iluś tam lat to tak, ale jak mówią wszystkie tabelki to jestem jak najbardziej w normie... Odpowiedz Link Zgłoś