demarta 07.08.07, 20:18 widziałyście? pani pitoli jak to lepiej zarabia i jej mąż też i córa w kocu na wakacje w tym roku pojechać mogła...... teraz taką kasę na reklamę wydają? czyżby jednak groźba wcześniejszych wyborów miała powrócić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hexella Re: ogłoszenie płatne pis 07.08.07, 20:25 właśnie przed chwilą leciała, nie? Rzyg! Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: ogłoszenie płatne pis 07.08.07, 20:28 no ja swoich wrażeń tu nie zwerbalizuję, pozwól, bo słownik poprawnej polszczyzny nie wystarcza na oddanie rzeczywistości, a użycia słownika wulgaryzmów netykieta mi zabrania. Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: ogłoszenie płatne pis 07.08.07, 20:31 ale widzisz, mądremu oczu nie zamydlą, ale są tacy co to jak im powiesz, że jest lepiej, to wezmą i uwierzą)) Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: ogłoszenie płatne pis 07.08.07, 20:33 ja zaraz sprzedam nerkę i płuco i wykupię indywidualnie takie płatne ogłoszenie. i im wtedy od siebie powiem co o nich myślę.... jak mogę, czy tam też netykieta sięga? )) Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: ogłoszenie płatne pis 07.08.07, 20:37 Demarta a kto Twoje płuco kupi?)) Ja bym się bała)) Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: ogłoszenie płatne pis 07.08.07, 20:39 no dlatego tobie nie oferuję, maupo )) zresztą trzy kilo rtęci nikomu nie zaszkodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: ogłoszenie płatne pis 07.08.07, 20:49 Spoko sama noszę to i owo w płucach ponoć mają zdolność regeneracji i wciągu kilku lat się oczyszczają, ale u mnie jest tak, że co się oczyszczą, ta ja im znowu daję popalić)) Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: ogłoszenie płatne pis 07.08.07, 20:59 ja dlatego nie oczyszczam, szkoda czasu i co je tak będę z ekstremy w ekstremę przerzucać, w końcu kocham moje płuca, to dbam o nie tak jak umiem najlepiej )))) Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Nerki lepiej nie sprzedawaj 07.08.07, 20:56 Bo jedna może ci nie starczyc do filtrowania tego wszystkiego Ja tam przynajmniej bym się głęboko zastanowiła Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Nerki lepiej nie sprzedawaj 07.08.07, 20:58 po głębokim zastanowieniu stwierdzam, że....... tylko taki ruch skłoniłby mnie do "okrojenia porcji" )) nadal jestem chętna (na sprzedaż nerki) ) Odpowiedz Link Zgłoś
big__mama Re: ogłoszenie płatne pis 07.08.07, 20:57 Jak zabiorą im dotacje to jedynym wyjściem są wcześniejsze wybory bo kara dotyczy tylko danej kadencji Sejmu. Masz odpowiedż nt kiedy będą pójdziemy do urn Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: ogłoszenie płatne pis 07.08.07, 21:00 czyli że ogon pod siebie i "to nie my, to oni!")) Odpowiedz Link Zgłoś
big__mama Re: ogłoszenie płatne pis 07.08.07, 21:05 Ja się jeszcze dziwię, ze nie ogłosili, że PKW należy do "UKŁADU" Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: ogłoszenie płatne pis 07.08.07, 21:02 niech ściepę co miesiąc robią, albo bardziej umiejętnie rydzyka po rękach cmokają. Odpowiedz Link Zgłoś
big__mama Re: ogłoszenie płatne pis 07.08.07, 21:06 Tadziu tylko bierze. Daje już mnie chętnie Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: ogłoszenie płatne pis 07.08.07, 21:16 dawałby a i owszem, jakby i za to sowite stawki wynegocjował. Odpowiedz Link Zgłoś
gosika78 Re: ogłoszenie płatne pis 07.08.07, 21:01 No fuj faktycznie. Ale wybory idą jak nic! Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: ogłoszenie płatne pis 07.08.07, 21:02 Kuźwa!!!! A mnie nadal nie stać na wakacje!!!!!! Ble, ble, ble!!!! Naprawde wierzycie, że ktoś sie na taką ściemę nabierze??? Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: ogłoszenie płatne pis 07.08.07, 21:04 w to akurat wierzę. dlania, a wierzysz, ze sa babcie, ktore pół emerytury rydzykowi ślą? to one właśnie pierwsze i w to uwierzą. Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: ogłoszenie płatne pis 07.08.07, 21:08 a babcie to niestety bardzo zdyscyplinowany elektorat, one na pewno pobiegna głosować. A cała reszta inteligencji, która codziennie biadoli, że ma ch...wy rząd, nie znajdzie czasu by wpaść na 10minut do lokalu wybarczego. Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: ogłoszenie płatne pis 07.08.07, 21:09 Ale Rydzyk im chociaz daje nadzieje na zbawienie wieczne, na zycie w raju bez żydów i masonów. A kaczorro co? Inna sparwa, że jeszcze chyba nie spotkłam wśród swoich znajomych zwolenników PISu, no, może kilka starszych osób. To kto na nich głosuje? Odpowiedz Link Zgłoś
big__mama Re: ogłoszenie płatne pis 07.08.07, 21:10 Tego nie wiedzą nawet najstarsi górale Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: ogłoszenie płatne pis 07.08.07, 21:20 im bardziej energicznie ktoś kręci głową w odpowiedzi na pytanie "czy głosowałeś na pis", tym bardziej jest podejrzany.wstydzą się, że głosowali i dalej głosować bedą. kto jak kto ale zwierzyniec ma elektorat w równych mieszkańcom zoo. a ci mówiąc "to nie ja" myślą, że po nich tego nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
ankab29 Re: ogłoszenie płatne pis 07.08.07, 21:39 wśród moich znajomych jest paru propisowców. Będą głosować na pis bo jedyny defekt jaki widzą w tej partii to bliźniacy. Cała reszta jest cacyD A tak ode mnie - Szkoda, że ich nikt "nie umoczy"! Odpowiedz Link Zgłoś
big__mama Re: ogłoszenie płatne pis 07.08.07, 21:06 No niestety są. "Ciemny naród" jak to określił kiedyś pan Kurski. Odpowiedz Link Zgłoś