ibulka 28.08.07, 14:53 lubicie? nie lubicie? dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
falka79 Re: Paweł Małaszyński 28.08.07, 14:55 osobiscie nie znam, aktor- średni na jeza, przystojny - słabo. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamikolaja22 Re: Paweł Małaszyński 28.08.07, 15:00 aktor? koleś robi 3 miny w trakcie "świadka koronnego", mój pies jest bardziej wyrazisty Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: Paweł Małaszyński 28.08.07, 15:07 hahaha, dobre podsumowanie ) aktor może z niego faktycznie niezbyt super, ale polubiłam go po roli w Magdzie M. miłą buzię ma, chociaż znam przystojniejszych. Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Paweł Małaszyński 28.08.07, 15:10 Nie znam. Ale z wyglądu absolutnie nie w moim typie, taki... cycek (?) Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Paweł Małaszyński 28.08.07, 15:10 Jako aktor- mniej niż średnio- nad mimika powinien popracować. Lepszy jako Grand( może właśnie z uwagi na to, że tam musiał byc taki poważny..niż Piotr Jako mężczyzna- przystojny facet i tyle. Ma w sobie duzo z chłopca, chyba musi podobac się typowi macierzyńskiemu wśród kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
cosmolinka Re: Paweł Małaszyński 28.08.07, 15:28 A ja go znam jest bardzo sympatycznym człowiekiem, nie taki co to pokazuje "o to ja aktor", po prostu skromny i ma podejście do dzieci Lubi je i wie jak z nimi rozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
mmu Re: Paweł Małaszyński 28.08.07, 15:35 a ja go spotkałam na wykładach w szkole rodzenia, bo jego żona miała podobny termin i byłam zażenowana jego zachowaniem, komentarze na poziomie szkoły podstawowej, cały czas gadał" po co tu przyszedłem" najlepsze jest to, że ja go w ogóle nie poznałam, (bo wyglądał, powiedzmy średnio, ale to było jeszcze w czasach M jak Miłość, zresztą na ekranie jest zdecydowanie przystojniejszy) i gdyby nie to, że położna powiedziała, kogo to gościmy, to bym w ogóle nie wiedziała Odpowiedz Link Zgłoś
broceliande Re: Paweł Małaszyński 28.08.07, 15:38 Mnie się podoba i w "Oficerach" był super. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Paweł Małaszyński 28.08.07, 15:38 Musiałam sobie go wklepać w gugla, bo nie kojarzyłam gościa. Hm, no cóż. Jeśli powiem, że facet nie jest w moim typie, to to będzie delikatnie powiedziane Nawet bym się z nim zakolegować nie chciała, wygląda na zarozumiałego, pustego jak bęben gościa. Ale to tylko takie subiektywne i nie poparte niczym wrażenie Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Paweł Małaszyński 28.08.07, 15:54 a w jaki sposób rozpoznajesz na podstawie zdjęcia czy ktoś jest pusty jak bęben, czy pełny jak grzechotka? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Paweł Małaszyński 28.08.07, 15:57 mathiola napisała: > a w jaki sposób rozpoznajesz na podstawie zdjęcia czy ktoś jest > pusty jak bęben, czy pełny jak grzechotka? Po spojrzeniu, wyrazie twarzy, "noszeniu się"? A bo ja wiem? Dlatego napisałam, że to bardzo subiektywne i dowodów na to nie mam żadnych Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Paweł Małaszyński 28.08.07, 16:30 taa, no, szczególnie spojrzenie i wyraz twarzy w sesjach fotograficznych gwiazd sa takie szczere i prawdziwe, że nic, tylko oceniać. Mi jako aktor spodobał się w oficerach, jako przydupas magdy m był raczej taki sobie. Jako mężczyzna i owszem - podobuje mi się Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: Paweł Małaszyński 28.08.07, 16:43 W "Białej sukience" to się mię nawet podobał. Taki sympatyczny księżulo z niego był i chłopak z sąsiedztwa. Poza tym nie mam zdania, bo jakoś nie oglądam tych różnych tam seriali. Przed kompem sterczę Odpowiedz Link Zgłoś
mama_adasia Re: Paweł Małaszyński 28.08.07, 18:40 zabójczo przystojny wg mnie. aktor średni na jeża ale przystojny to on jest..... Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Paweł Małaszyński 31.08.07, 17:08 Hmm, chyba nie widzialas przystojnych mezczyzn.. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_adasia Re: Paweł Małaszyński 31.08.07, 20:43 lola211 napisała: > Hmm, chyba nie widzialas przystojnych mezczyzn.. widziałam wielu i napisałam że według mnie jest przystojny według ciebie nie musi i tak najprzystojniejszy jest dla mnie mój mąż a ponieważ lubię popatrzeć na fajnych i seksownych facetów to ten też do nich należy, kazdy ma swój gust -subiektywny zresztą Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: Paweł Małaszyński 28.08.07, 18:44 osobiście nie znam dokonań również na wygląd średnio, za młody Odpowiedz Link Zgłoś
sebaga Re: Paweł Małaszyński 28.08.07, 18:54 nie lubię chłopięcego typu urody. Jako aktor- nic szczególnego. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.gr Re: Paweł Małaszyński 31.08.07, 16:44 A ja go widziałam.Przystojny średnio (za drobny),ale cos w sobie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
twojasasiadka Re: Paweł Małaszyński 31.08.07, 17:43 jak dla mnie jest mało męski-jest za chudy, jego twarz to...pyszczek taki gryzoniowaty Ogólnie jest ok (bo gusta są różne) ale dziwi mnie to,że media robią z niego na siłę sex bombę Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: Paweł Małaszyński 31.08.07, 17:45 Ma cos w sobie.Niby troche chudy,ale ma to cos.Zdecydowanie ma Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Paweł Małaszyński 31.08.07, 17:46 ani mnie ziębi ani grzeje .... jeszcze mi się nie śnił.... w przeciwieństwie do Mela Gibsona Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Mel Gibson to kurdupel :-) 31.08.07, 18:12 Tak mi sie kiedys podobał... ja się dowiedziałam ile ma wzrostu, mój świat runął ) Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Mel Gibson to kurdupel :-) 31.08.07, 18:15 łeeeeeeeee tam......... w moim śnie był super !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: Paweł Małaszyński 31.08.07, 20:03 No brzydki nie jest A na żywca jeszcze przystojniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
mama.igora Re: Paweł Małaszyński 31.08.07, 20:07 nie znam goscia, to nie wiem, czy lubie. Podoba mi sie coraz mniej. Kreci mnie jego nieskrywana, naturalna jak sie zdaje, milosc do zony. I lubie jego wade wymowy Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Paweł Małaszyński 31.08.07, 20:12 zupelnie nie jakby niebrzydki, ale cos ma w gebie odpychającego i aktor hm nieszczegolnie taka gwiazdka na trzy sezony do kolorowych gazetek mnie tam sie nic na jego widok nie dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
joasia1234 Re: Paweł Małaszyński 31.08.07, 21:14 W oficerach grał przyzwoicie. Podobał mi się też jako ksiądz w jakimś filmie - nie pamiętam tytułu. Rola w Magdzie M. i w świadku koronnym - porażka. Zobaczymy, jak potoczy się jego kariera, bo obwawiam się, że pójdzie w stronę gwiazdeczek z telenowel. Uroda - nie w moim typie. Odpowiedz Link Zgłoś
siasiunia1 Re: Paweł Małaszyński 31.08.07, 21:36 w oficerach - gra i uroda ok. Potem coraz mniej mi sie podobac zaczął.. jakas ta twarz taka... w sumie duża głowa .. żaróweczka taka Odpowiedz Link Zgłoś
luxure Re: Paweł Małaszyński 01.09.07, 11:50 Lubię/ nie lubię tych których znam osobiście. On jest mi obojętny. Może mi sie co najwyżej podobać))) Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: Paweł Małaszyński 01.09.07, 19:44 luxure napisała: > Lubię/ nie lubię tych których znam osobiście. On jest mi obojętny. Może mi sie > co najwyżej podobać))) jaka ty jesteś dosłowna i precyzyjna... Odpowiedz Link Zgłoś
werualta Re: Paweł Małaszyński 01.09.07, 16:23 a mi się podoba czy lubię czy nie? trrudno odpowiedzieć, bo go nie znam; podobał mi się w magdzie.m, czasem w niektórych garniturkach wyglądał.. super; śliczna twarz, błysk w oczach, fajna sylwetka; świetny w oficerach; chętnie na niego popatrzę znowu z ciekawości w kolejnych serialach, (jeśli pozwoli mi na to czas) i w katyniu - filmie kinowym. Młody aktor. Ma teraz może swoje 5 minut, niech wykorzysta to maksymalnie. A ja życzę mu powodzenia i nieustającej miłości do żony i synka. Odpowiedz Link Zgłoś
corkaswejmamy Wzbudza moją sympatię 01.09.07, 16:33 chociaż właściwie go nie znam. Oglądałam świadka koronnego-takie sobie, Magdy M. właściwie nie oglądam(parę odcinków zaliczyłam jednak). Mimo to jakoś zrobił na mnie miłe wrażenie. Tylko tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
marcysia51 Re: Paweł Małaszyński 01.09.07, 22:39 Podoba mi sie jako facet. Widziałam go w tamtym tygodniu u mojego męża w pracy,bo tam kręca niektóre sceny.Gdzieś wychodził z jakimś facetem i nawet popatrzył na mnie,ale może dlatego,że stałam na Poznańskiej niedaleko innych "pań" a jestem w 6 miesiącu ciąży.A ja poprostu czekałam na mężą,ale troszkę dziwnie to wygladało,hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś