majmajka 10.09.07, 15:53 Wlasnie zrobilam kluski na parze(buchty).Pychota!Zjadam wlasnie piata,2 z maselkiem i cukrem,reszta z tlusta smietana i duzo cukru.Mniam...Smakuja Wam?Lubicie czasem tak podjesc nie baczac na kalorie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lola211 Re: Ale sie najadlam:) 10.09.07, 15:57 Kluski lubie z sosem truskawkowo jogurtowym. W ogole kluchy lubie, ale malo kiedy jadam, bo nie chce mi sie gotowac, a te kupne to takie sobie.Ostatnio zajadam sie baklazanami zapiekanymi w pomidorach z mozarella, do tego grzanki i maslo czosnkowe, tez kalorii po zboju, ale co mi tam.Grunt ze pyszne i szybko sie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: Ale sie najadlam:) 10.09.07, 15:58 A wiesz,ze mi ochota przyszla na te baklazany,jak to napisalasAle to juz jutro,dzis nie dam rady Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Ale sie najadlam:) 10.09.07, 16:00 a co tam takie kaloryczne w tej zapiekance jest? kawaleczek mozareli? Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Ale sie najadlam:) 10.09.07, 17:06 Litr oliwy, ktory baklazany wchlona jak gabka. Odpowiedz Link Zgłoś