wydra71 22.09.07, 16:08 Mój kochany małż siedzi przy tym cały czas.Kiedy nie wejdę do pokoju,on wysyła flotę,albo kogoś gania.Czy wasi też mają takie rozrywki?Z taką częstotliwością? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czajkax2 Re: ----OGAME-gra internetowa macie ten problem? 22.09.07, 16:15 Odpukac, mój mąz nie interesuje się takimi rzeczami. Wogóle anty internetowy i komputerowy jest. No chyba ze potrzebuje skorzystac w celach zawodowych lub samochody pooglądac Odpowiedz Link Zgłoś
peggy1 Re: ----OGAME-gra internetowa macie ten problem? 22.09.07, 16:30 JA bylam uzalezniona od ogame. Dobrze mi szlo, ale pochlanialo to mnostwo czasu (tez w pracy) ((( Ciezko mi bylo zrezygnowac i jeszcze dluuuugo myalalam o moich planetkach ((( A na ktorym universum gra ???? Ja teraz gram w plemiona ale bez przegiec. Z mezem takich problemow nie mam. raczej on ze mna Odpowiedz Link Zgłoś
redmiss Re: ----OGAME-gra internetowa macie ten problem? 22.09.07, 16:35 chłop nie gra, ja gram... ale w granicach rozsądku mam juz swoja pozycję, teraz tylko wchodzę ze 3 razy na dzień...boją się mnie, nie atakują mam spokój. jak mam nastrój to zawalam nockę i latam Odpowiedz Link Zgłoś
wydra71 Re: ----OGAME-gra internetowa macie ten problem? 24.09.07, 21:47 gra na jedynce.. Odpowiedz Link Zgłoś
deela nie 22.09.07, 16:52 to ja jestem uzalezniona od "plemiona" hahahahahah ide przejmowac cudza wioche Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: nie 22.09.07, 17:15 całe szczęcie jakos mi przeszło, ileż to czasu pochłaniały te gry. ogame, poźniej wampiry i wilkołaki Przestałam, jak się wybiłam wysoko..i oddałam konto. Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: ----OGAME-gra internetowa macie ten problem? 22.09.07, 17:23 To raczej ze mną mój ma problem, bo nastawiam budzik w środku nocy żeby wojska wysłać [Travian jak by co]. Odpowiedz Link Zgłoś
mamooschka Re: ----OGAME-gra internetowa macie ten problem? 22.09.07, 19:07 Oj, jak się w Traviana rozkręciłam, to zlikwidowałam konto, bo moje życie rodzinne podupadało... Myślałam że mam to z głowy, ale to nałóg już jest - gram na innym serwerze i niedługo znów się zacznie.. Odpowiedz Link Zgłoś
agniesia1973 Re: ----OGAME-gra internetowa macie ten problem? 22.09.07, 20:08 Mój mąż gra w ogame ponad rok. Jednak ostatnio chyba euforia trochę już minęła. Nie siedzi do nocy, tylko po to, żeby zawrócic flotę. Stary a głupi ))) Jakieś pół roku temu myślałam, że go wyślę razem z jego planetkami w kosmos. Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: ----OGAME-gra internetowa macie ten problem? 22.09.07, 22:15 Mój nie, ja w Plemionach za to siedzę. Jakby co to świat 6, kontynent 76 No i Traviana znowu zaczęłam, już raz zrezygnowałam, bo za bardzo mnie wciągnęło, ale znowu się rozwijam. Ale kretynka ze mnie Odpowiedz Link Zgłoś
kuka9 Re: ----OGAME-gra internetowa macie ten problem? 24.09.07, 00:17 własnie po raz kolejny mojego chłopa dopadło. kiedyś było ogame a teraz plemiona. szlag mnie trafia - non stop przy kompie. i te teksty - jak wyśle wojska to będę miał ileś tam czasu do następnego ataku. pewnie skończy sie wielką aferą, jak z ogame i sie skończy. ______________________________________ Odpowiedz Link Zgłoś
wydra71 Re: ----OGAME-gra internetowa macie ten problem? 24.09.07, 21:52 Mój poczytał,porechotał pod nosem i wlazł "tylko sprawdzić" te Plemiona..To sobie polepszyłam.. Odpowiedz Link Zgłoś
mamooschka Re: ----OGAME-gra internetowa macie ten problem? 24.09.07, 22:04 W ogame weszłam, ale mi nie pasi Zaraz zobaczę plemiona, ale póki co siedzę w travianie. Odpowiedz Link Zgłoś
ally Re: ----OGAME-gra internetowa macie ten problem? 24.09.07, 22:13 grałam kiedyś w kozaków, ale krótko. potrafiłam nad tym siedzieć do drugiej w nocy. dałam sobie spokój, bo moje życie seksualne w tym czasie zamierało Odpowiedz Link Zgłoś
lotos.flower Re: ----OGAME-gra internetowa macie ten problem? 25.09.07, 12:15 mój gra na pierwszym uni czasem przeginał, muszę go pilnowac zeby nie siedział za dużo, ale nie zabraniam mu. Byłam z nim nawet na zlocie sojuszu Odpowiedz Link Zgłoś