bartmam 03.10.07, 21:03 Cześć dziewczyny! Kiedy pracowałam piłam 1 - 2 kawy dziennie, teraz gdy jestem w domu z dzickiem piję 2 - 3 chociaz nie powinnam bo karmię piersią ale inaczej padłabym na twarz ( Wy pewnie pijecie zieloną herbatę i wodę mineralną ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bozenka12 Re: kawa 03.10.07, 21:55 pije zielona herbate i wode ale tez i duuuuuzo kawy. nie karmie jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawakornelia ja pije ze 3-4 kubki kawy 04.10.07, 08:50 i ze 2 litry wody (kawa odwadnia ) Odpowiedz Link Zgłoś
de.nicol Re: ja pije ze 3-4 kubki kawy 04.10.07, 11:04 a ja słyszałam,że kawa zatrzymuje w organiźmie wodę (info od instruktorki z siłowni)... Odpowiedz Link Zgłoś
yazmine Kawa to mój nałóg 04.10.07, 09:09 ... więc sporo jej piję (niestety) Jak w ciąży byłam, to nie piłam, ale to było 7 lat temu..... Ps. Lubię też piwo ( na szczęscie nie codziennie )) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cora73 Re: kawa 04.10.07, 09:21 Tez mimo karmienia piersia wypijam 3 kawy dziennie wode mineralna niegazowana lubie i pije, zielonej herbaty nie znosze. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.macieja filiżanka zawsze rano:) 04.10.07, 09:40 jak wypije wieczorem to noc mam z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
weronikarb Re: kawa 04.10.07, 10:25 teraz juz mnieij, ale kilka lat temu do 8 sztuk dochodzilo. Mam niskie cisnienie i aby przezyc musialam wadro jej wypic, teraz po ciazy mam ciut wyzsze (100/60) i kawa mniej smakuje. Jednak licze ze w koncu znajdzie sie cos (jakis lek) na podniesienie choc troszke Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: kawa 04.10.07, 10:40 piłam przez całą ciążę i karmienie, ale ta moja kawa to nawet wysokociśnieniowcowi by nie zaszkodziła, bo piję bardzo słabą, rozpuszczajną i z dużą ilością mleka w ilości jakiś literek dziennie, co się przekłada na trzy kubki a bezkofeinowa stawia mnie na nogi tak samo jak zwykła, więc najwyraźniej mam klasyczny efekt placebo Odpowiedz Link Zgłoś