czajkax2 11.10.07, 20:49 Tak wieć po konsultacji i przemyśleniach uznajemy że każdy wulgaryzm będzie rozpatrywany indywidualnie. O ile nie jest próbą obrażenia kogoś( bo takie wylatują) tylko przecinkiem czy podkreslnikiem emocji. tak wiec dziewczyny - do dzieła Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_p Re: Można uzywac wulgaryzmów na forum 11.10.07, 20:50 Racja jest jak dupa - każdy ma swoją. Ładnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Można uzywac wulgaryzmów na forum 11.10.07, 20:51 Bardzo ładnie Miko Ale mysle ze stac cie na wiecej hehe Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Można uzywac wulgaryzmów na forum 11.10.07, 20:56 Dupa mieści się między nogami a plecami, z tyłu osobnika (dlatego też bywa nazywana zadem lub tyłkiem) i podzielona jest na dwa półdupki. O półdupkach powstają poezje, na przykład: "Siedziała na słupku na prawym półdupku a lewy półdupek wystawał za słupek". O całych dupkach nie powstają poezje, mimo że stosowane są w otoczeniu tego słowa poetyckie środki stylistyczne, na przykład epitety, na przykład "dupek żołędny". Dupkiem niekiedy bywa nazywany walet, wówczas dupek żołędny ejst waletem trefle. Wykazałam się? Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Można uzywac wulgaryzmów na forum 11.10.07, 21:00 Mika! jestem pod o.g.r.o.m.n.y.m wrażeniem No zatkało mnie. maksymalnie Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Glosa 11.10.07, 22:08 Niestety, nie mojego autorstwa, chlip, chlip... Ściągnięte z Portalu Literackiego "Jedna z teorii twierdzi, iż dupę wynalazł uczony radziecki Wołow. Dlatego mówimy: "dupa Wołowa". Inni twierdzą, że dupę wynalazła Marynia. Ci z kolei rozmawiają o dupie Maryni. Dupy bywają różne. Niektóre są bardzo ostre, o których kant można wszystko potłuc. Niektóre dookreślają nasze poczu-cie estetyki: „co za dupa!”. Wiadomo też, gdzie można się schronić przed światłem, szczególnie jeżeli owo miejsce należy do dorodnego murzyna. Dupa pełni ważną rolę w ruchu obrotowym. Wszystko krę-ci się wokół dupy. Dupa służy również do przekazywania zdecydowanych sygnałów niewerbalnych. Do-brze wymierzony, solidny kopniak w dupę jest wyrażeniem uczuć negatywnych wobec adresata takie-go gestu. Dupie można również przekazać emocje pozytywne, np. całując kogoś w dupę. Dupa może spełniać też rolę lizaka. Szczęśliwie nie wszyscy są dupolizami. Dupa ma również aspekt ekonomiczny: dorobić się na czyjejś dupie. Uniwersalność dupy nie kończy się na tym, jest ona bowiem zadziwiająco skutecznym pojemnikiem: w dupie można mieć całe osoby, a nawet społeczności. Wiele rzeczy jest do dupy, tym samym dupa spełnia rolę uniwersalnego wzorca porównawczego. W dupę (lub po dupie) można również dostać. Czynność ta umacnia więzi emocjonalne między rodzicami i dziećmi. Prócz te-go, dupa spełnia rolę siedziska, powiadamy bowiem: "siadaj na dupie", często z dodatkiem poleceń uzupełniających, jak np. "[...] i siedź cicho". Określenie "dawać (dać) dupy" funkcjonuje w dwóch zna-czeniach: erotycznym i wartościującym, jednak "ściągnąć kogoś z dupy" tylko w tym pierwszym. Można również chronić swoją (lub czyjąś) dupę, co kolejny raz potwierdza ważność dupy w otaczają-cym nas świecie. "Zabrać się do czegoś od dupy strony" oznacza podejście niewłaściwe, od końca; dupa funkcjonuje tu jako synonim odwrotności. Dupa pełni również rolę uchwytu, można bowiem trzymać się czyjejś dupy. Określenie to nie oznacza braku równowagi, ale samodzielności. Wyrażam jednakowoż swoją nadzieję, że po przeczytaniu powyższego tekstu nie czujesz się do dupy. PS – Dupa ma także motyw farmakologiczny czyli też zastosowanie w kryminologii, gdyż moż-na komuś truć dupę… jak to miało miejsce w niniejszym." Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Glosa 11.10.07, 22:11 no pacz, jaka ważna dupa jest! Może se nik zmienię?)) Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Glosa 11.10.07, 22:12 cudowny wyklad o dupie szczerze przyznam, ze kal dla mnie sa slowa ktore w pelni oddają tresc tylko w tej mniej grzecznej odmianie jeden z niewielu cytatow ktory pamietam to slowa mojego ukochanego dowlatowa "nigdy nie nazwe mojego ch..a faryzejskim slowem penis ch.. to ch.. i bede go pisal z wielkiej litery jak slowo Ojczyzna" ale chyba i tak sie wykropkuje ) Odpowiedz Link Zgłoś
mor_lena Mika:) 11.10.07, 21:42 Ja dodam tylko, że wynalazcą dupy był radziecki uczony Wołow, dlatego na jego cześć mówimy "dupa Wołowa". Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Mika:) 11.10.07, 21:45 Ja tyż podziwiam. Morlenko, a nie wiesz może, kim był Blad? Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Mika:) 11.10.07, 21:48 dlania napisała: > Ja tyż podziwiam. > Morlenko, a nie wiesz może, kim był Blad? Ja wiem! Bratem Zbita Odpowiedz Link Zgłoś
mor_lena Re: Mika:) 11.10.07, 21:50 No nie wiem kim był Blad - może zagranicznym stypendystą współpracującym z Wołowem? Źródła historyczne milczą, niestety. Co do pytania Iwles - jakoś tam sobie radzili, ale taki Wołow musiał dokonać swego odkrycia wcześniej czy później, w końcu POTRZEBA matką wynalazku;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Mika:) 11.10.07, 21:46 > Ja dodam tylko, że wynalazcą dupy był radziecki uczony Wołow, a czym ludzie srali przed Wołowem ? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Można uzywac wulgaryzmów na forum 11.10.07, 20:51 Oto glos rozsadku. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Można uzywac wulgaryzmów na forum 11.10.07, 20:54 I racja, a jak mawiał śp ksiadz Tischner jest "moja racja twoja racja i gó.. racja" Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Można uzywac wulgaryzmów na forum 11.10.07, 21:50 A nie o prawdzie ten Tischner czasem gadał? Chodziłam do niego na wykłady, może nieuważnie słuchałam, ale wydaje mi sie, że było tak (uwaga cytat, nie ingerować!) "Są w życiu tylko trzy prawdy: święta prawda, tysz prawda i gó.. prawda". Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Można uzywac wulgaryzmów na forum 11.10.07, 22:06 A wiesz...masz rację, prawde gadasz...mea culpa)))) Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Można uzywac wulgaryzmów na forum 11.10.07, 22:08 nie. z moich danych wynika, że o PROWDZIE )))) Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Można uzywac wulgaryzmów na forum 11.10.07, 21:00 ups pomyliłam się nie tu miało być Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: Można uzywac wulgaryzmów na forum 11.10.07, 20:59 heh "każdy wulgaryzm będzie rozpatrywany indywidualnie" chyba se wyhaftuję makatkę z tą sentencją na ścianę w kuchni w pytę, że tak się wyrażę Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Dodam 11.10.07, 21:07 ze uzywajmy ich baaaaaaardzo oszczednie i rzadko, o ile wogóle ktos musi. Nadmierne epatowanie wyrazami powszechnie uznawanymi za obraxliwe będzie jednak kasowane. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawakornelia Dodam-Elektrodam 11.10.07, 22:36 i juz Wam sie robi watek elekroniczny. Elektryzujace! Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Można uzywac wulgaryzmów na forum 11.10.07, 21:51 Dziołchy, patrzę i oczom nie wierzę! Rewolucję na forum tymi ręcami zrobiłam! Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: Można uzywac wulgaryzmów na forum 11.10.07, 21:54 uszykuj się pięknie, medal ci się jak nic należy Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Można uzywac wulgaryzmów na forum 11.10.07, 21:54 To ja se bluzgnę klasyką mojej babci: "Naser mater! "Naser kiciu!" "Nasypalipiasku!" Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Można uzywac wulgaryzmów na forum 11.10.07, 21:57 morgen_stern napisała: > Dziołchy, patrzę i oczom nie wierzę! Rewolucję na forum tymi ręcami > zrobiłam! fochem morgen, fochem nie ręcami moderatorki koffane swietne jestescie dziewczyny ;* Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Można uzywac wulgaryzmów na forum 12.10.07, 09:02 > fochem morgen, fochem nie ręcami Dobry foch tynfa wart! :0 Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Można uzywac wulgaryzmów na forum 11.10.07, 21:52 morgen a medala chcesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Można uzywac wulgaryzmów na forum 11.10.07, 21:54 Chcę! Na cycka! Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Można uzywac wulgaryzmów na forum 11.10.07, 21:56 prawego lewego? chyba ,że masz jeszcze jakiegoś w zapasie Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Można uzywac wulgaryzmów na forum 11.10.07, 21:58 edycia274 napisała: > prawego lewego? chyba ,że masz jeszcze jakiegoś w zapasie calkiem serio znam jedna kobite co ma trzecia piers Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: moofka 11.10.07, 22:02 ja Cię tak uwielbiam a Ty ,że ja złośliwiec a kto to powiedz Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: moofka 11.10.07, 22:04 znajoma mowi ze gdzies w okolicach pachy jej sie taka szczatkowa uchowala slyszalam o kilku takich przypadkach tez ciekawe nie? Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: moofka 11.10.07, 22:13 jej moofka myślałam,że prawdziwego ptaka ma Odpowiedz Link Zgłoś
krwawakornelia Można uzywac (uzywasz, przegrywasz) 11.10.07, 22:10 ( bo takie wylatują) Dyskryminacja mezczyzn! A co z wolnoscia slowa? Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Nie dajcie się nabrać! 11.10.07, 22:15 To nieoficjalna wiadomość, pisana przez użytkowniczkę czajkax2 a nie przez moderatora! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Nie dajcie się nabrać! 11.10.07, 22:17 Czajka, szybko włączaj ptaszka! Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Nie dajcie się nabrać! 11.10.07, 22:17 ale z drugiej strony, nie ma sie co rozkreca w tym bluzganiu bo sie jeszcze rozmyslą ) Odpowiedz Link Zgłoś
gardeniaa Re: Nie dajcie się nabrać! 11.10.07, 22:20 i wyszło szydło z wora)) emamusie dziś jak dzieci, cieszą się jak "głupi z bateryjki"(bez obrazy) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawakornelia a co to glupi? 11.10.07, 22:23 no mysle ze taki(a) to by sie bardziej z rozumu ucieszyl(a). Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: a co to glupi? 11.10.07, 22:28 ekhem, bo nie zaczailam z bateryjki to w tym watku? Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: a co to glupi? 11.10.07, 22:30 no błyskotliwe z tymi bateryjkami nie ma co, oczywiście nie do Ciebie moofka Odpowiedz Link Zgłoś
gardeniaa Re: a co to glupi? 11.10.07, 22:33 a co ty możesz wiedzieć o błyskotliwości skoro sama szyfrem gadasz Odpowiedz Link Zgłoś
krwawakornelia ale o co chodzi? 11.10.07, 22:40 a kto mi odpisze? To moj text o glupku. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: ale o co chodzi? 11.10.07, 22:41 ja ci odpisze, chcesz? o glupku fajny Odpowiedz Link Zgłoś
krwawakornelia Edmund? 11.10.07, 22:44 Edmund? moofka napisała: > ja ci odpisze, chcesz? > o glupku fajny Odpowiedz Link Zgłoś
krwawakornelia Roman 11.10.07, 22:47 Znaci ich? A moze to zaszyfrowane wolanie o pomoc? Odpowiedz Link Zgłoś
krwawakornelia elektronicznym. 11.10.07, 22:32 E mama o imieniu MC,Giver aliaz Ruskaczaja2, zaprojektowala e forum dla poczatkujaczych elektrorodzicieli. Jak to na poczatku u poczatkujaczych bywa trzeba sobie troche poprzeklinac. bateria twoja mac (MaC) Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Nie dajcie się nabrać! 12.10.07, 14:19 Aaaaaaa, czyżbym nie napisała ze to nie jest oficjalne stanowisko moderatora?P No to przepraszam dziewczynyD p.s Kompromis jest taki. Wy nie uzywacie wulgaryzmów a my(moderatorki) nie będziemy fanatycznie restrykcyjne. pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola A ja protestuję!! 11.10.07, 22:55 Ja już zdążyłam pogodzić się z takim stanem rzeczy i nawet w tym godzeniu się doszłam do konsensusu z ciemną stroną mojego ja: otóż obydwie stwierdziłyśmy, że teraz stanę się nową, lepszą osobą. Nie bedę używała wulgaryzmów ani na forum ani poza nim. I już tak pięknie nauczyłam się zastępować złe wyrazy dobrymi, w dodatku tak, by post nie stracił na znaczeniu Nie zgadzam się więc i będę trwała przy swoim, w dupę jeża Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: A ja protestuję!! 11.10.07, 22:58 Mathiola, 23 dochodzi, a Ty sie spod małżeńskiej kołdry wyrwałas i nam kontrrewolucje chcesz czynić!!! Jest dobrze, jak jest, więc nie dokazuj, mała. (ok, wiem, że "mała" nie jest najlepszym okresleniem w stosunku do Twojej osoby) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawakornelia a ja nie. 11.10.07, 23:01 a kto ma kontrrewolucje w lozku? nic nie rozumie. A moze Zbyszek? Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: a ja nie. 11.10.07, 23:03 krwawakornelio, ty coś mi marysieńką 110 zalatujesz dawno jej tu nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: a ja nie. 11.10.07, 23:04 Ja już dawno stwierdziłam, że Kormelia musi być Marysieńką, inaczej być nie może, nie da się ) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawakornelia ja to nie Ty ale ja 11.10.07, 23:07 No jasne, bo zaborczo-despotyczna Czajka mnie wydalila i musialam sie jakos zbunkrowac! Fajnie nie? renia1807 napisała: > krwawakornelio, ty coś mi marysieńką 110 zalatujesz > dawno jej tu nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: ja to nie Ty ale ja 11.10.07, 23:28 krwawakornelia napisał: > No jasne, bo zaborczo-despotyczna Czajka mnie wydalila i musialam sie > jakos zbunkrowac! Fajnie nie? po coś tak szybko cnotę straciła, trzeba było potrzymać trochę w niepewności Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: A ja protestuję!! 11.10.07, 23:02 Kołdry moja osoba jeszcze na oczy dzisiaj nie widziała Ani małżeńskiej ani z lewego łoża Odpowiedz Link Zgłoś
krwawakornelia Schlebiacie mi 11.10.07, 23:09 nie spodziewalam sie ze naprawde tak cieplo o mnie myslicie. I nie mozecie mnie zapomniec. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Schlebiacie mi 11.10.07, 23:10 ciepło jak ciepło... ale co - jednak??? Odpowiedz Link Zgłoś
krwawakornelia Jedynak? 11.10.07, 23:12 nie mam rodzenstwo. I kota w dziurawych butach Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Jedynak? 11.10.07, 23:15 do wniosku, że to jednak ty skłonił mnie fakt, że nagle pojawiła sie na forum kolejna osoba, której wpisów kompletnie nie czaje Odpowiedz Link Zgłoś
krwawakornelia spac przez was nie bede mogla 11.10.07, 23:18 Tak mi sie cieplo na serduchu robi. Pewnie i tak sie okaze ze same tu jestesmy. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawakornelia kochana nie tylko 11.10.07, 23:24 a teraz na powaznie ja to nie ja. Moze Ty? to ja? Wystaw rogi... a dostaniesz ogorkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: kochana nie tylko 11.10.07, 23:27 Kto dogoni psa kto dogoni psa może ty może ty może jednak ja! Dobranoc pchły na noc karaluchi pod poduchi a szczypawki pod zabawki Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: A ja protestuję!! 11.10.07, 23:02 w tej sytuacji nie przychodzi mi do głowy nic innego, jak zacytować gombrowicza: "huzia, huzia, na cimcirimci!" PPP Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: A ja protestuję!! 11.10.07, 23:03 Demarta nie pij tyle I się Gombrowiczem nie zasłaniaj Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: A ja protestuję!! 11.10.07, 23:07 no w tej sytuacji mathiola, mogę powiedzieć tylko jedno: "morrrrrdo ty moja!" Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: A ja protestuję!! 11.10.07, 23:08 Jaka mordo, jaka mordo, że mi goleń doskwiera i malarii dostałam to od razu mordo... Z szacunkiem proszę ) Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: A ja protestuję!! 11.10.07, 23:23 myślałam, ze ci się ciepło i sympatycznie skojarzy...... z czarną mordą i rogami..... bo odkąd ja znam TE twoje skojarzenia nabrały optymistycznego wymiaru )) Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Ja protestuje przeciwko protestowaniu 11.10.07, 23:27 nie cierpię protestowania przeciwko protestowaniu Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 strajk !! 11.10.07, 23:28 rozpoczynamy ja jako służba zdrowia przecinam wstęgę Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: hie hie.... n/t 12.10.07, 09:50 no proszę, mały kompromis i od razu weselej na forum. Humor mi sie poprawił.. nie mozna tak zawsze??? Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: hie hie.... n/t 12.10.07, 14:03 To teraz nawet na głupim forum niespełnione kosmetyczki dyktują co wolno, a czego nie i czy "do diaska" jest korrekt? Jużci, rządy PISu przewróciły w głowie klasie robotniczej Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: hie hie.... n/t 12.10.07, 14:26 ledzeppelin3 napisała: > To teraz nawet na głupim forum niespełnione kosmetyczki dyktują co > wolno, a czego nie i czy "do diaska" jest korrekt? O ile sobie przypominam, to Joanna nie brała udziału w tej dyskusji, bo zdaje się do niej pijesz Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: hie hie.... n/t 12.10.07, 14:29 > O ile sobie przypominam, to Joanna nie brała udziału w tej dyskusji, > bo zdaje się do niej pijesz > Nie ona jedna ma kosmetyczne aspiracje, a nie znać hobbi modelatora Ulubionego Swojego Forum to już jest fo pa Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: hie hie.... n/t 12.10.07, 14:32 Tak myślisz? A kosmetyczne aspiracje to twoim zdaniem jakoś określają człowieka? Wyczuwam utajoną pogardę, jakieś niezaleczone kompleksy? Odpowiedz Link Zgłoś
ojejkuniu Re: hie hie.... n/t 12.10.07, 15:52 chyba każde aspiracje jakoś określają, prawda?! Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: hie hie.... n/t 12.10.07, 15:53 A możesz uściślić? W tym kokretnym przypadku? Odpowiedz Link Zgłoś
ojejkuniu Re: hie hie.... n/t 12.10.07, 16:27 no czy nie uważasz, że ambicje i aspiracje poniekąd świadczą o człowieku? Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: hie hie.... n/t 12.10.07, 15:59 ledzeppelin3 napisała: Nie ona jedna ma kosmetyczne aspiracje, a nie znać hobbi modelatora > Ulubionego Swojego Forum to już jest fo pa led ale mozesz mi napisac jakiez to ja kosmetyczne aspiracje posiadam?A nawet jezli posiadam to w czym one ci przeszkadzają? No chyba ze ci chodzi o to ze 10 lat temu skonczyłam studium kosmetyczne? No owszem skonczylam. I co w związku z tym? Nie miałam potem problemu zeby z powodzeniem skonczyc informatyke czy pedagogike. Ale zes mi zasuneła tekstem o aspiracjach, buchacha. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: hie hie.... n/t 12.10.07, 16:06 Ledzeppelin usilnie próbuje być złośliwa, ale niestety często przedabrza i generalnie robi to dość żałosne wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: hie hie.... n/t 12.10.07, 16:23 Mała, pragnąca akceptacji morgen, którą Czaja wyróżniła Osobistym Meilem, a niedobra led nie chciałą na forum N, njn. powiem ci, że nazwanie mnie przez ciebie żałosną to zaszczyt i cnota. Jeszcze winnaś współczuć moim dzieciĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: hie hie.... n/t 12.10.07, 16:30 A to ciekawe, bo o ile fakt, że zostałam wyrzucona za pierwszym razem (ośmieliłam się zczepić bodajże z tobą właśnie, no przykro mi, tyłków nie lizuję), to kiedy za drugim razem oxy mnie zaprosiła, sama sobie poszłam, bo tam nudą wieje i zawiewa, nie wspomniając już o tyłków lizaniu ("och, oxy, jaka ty jesteś extra!"). Tak więc jad wciągnij nazad do gardła, bo na mnie to wrażenia nie robi ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ojejkuniu Re: hie hie.... n/t 12.10.07, 16:38 morgen bo my przy przyjęciu pdopisujemy takie zobowiązanie że każdego dnia przez minimum pięć minut dziennie będziemy Oxy lizać nie mów, że o tym nie widziałaś?! Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: hie hie.... n/t 12.10.07, 16:47 ojejkuniu napisała: > morgen > bo my przy przyjęciu pdopisujemy takie zobowiązanie > że każdego dnia > przez minimum pięć minut dziennie > będziemy Oxy lizać > nie mów, że o tym nie widziałaś?! > Zieeeew. Czasem mam wrażenie, że to pisze jedna i ta sama osoba Wy chyba tam jakieś przeszkolenie przechodzicie. Takie same farmazony wypisujecie, typu "jaka-jestem-super-mega-złośliwa-i- zajebista". Odpowiedz Link Zgłoś
ojejkuniu Re: hie hie.... n/t 12.10.07, 16:51 no najpierw zobowiązanie potem przeszkolenie my jak betanki za Matkom Założycielkom do końca Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: hie hie.... n/t 12.10.07, 17:09 ojejkuniu napisała: > no najpierw zobowiązanie > potem przeszkolenie No i własnie dlatego takie przewidywalne jestescie ołjejeee, zabrzmiało tak jak lubię i aż głupio się poczułam, że tylko jednom szkołę pokończyłam... zabrzmiało tak jak miało zabrzmiec. Wiedziałam ze któras rybka połknie haczyk Juz pisalam chyna ze przewidywalne jestecie? Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: hie hie.... n/t 12.10.07, 17:22 Wiesz Ojejkuniu, nie chce mi sie juz wami dyskutowac. I tak wiem w jakim kierunku zmierza ta dyskusja, bo to sie nie zmienia od miesiecy. tak wiec wybacz, ale podziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ojejkuniu Re: hie hie.... n/t 12.10.07, 17:25 no możemy nie dysktuować i tak niczego się nie nauczę w trakcie tej dyskusji ale ku ścisłości napiszę tylko, że ja jestem jedna a czasów "Wy" to nawet nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: hie hie.... n/t 12.10.07, 17:11 morgen_stern napisała: Zieeeew. Czasem mam wrażenie, że to pisze jedna i ta sama osoba > Wy chyba tam jakieś przeszkolenie przechodzicie. Takie same > farmazony wypisujecie, typu "jaka-jestem-super-mega-złośliwa-i- > zajebista". Zgadzam sie w 10000%. Bo pannom z N,njn wydaje sie ze sa takie mega zjabiście wyjątkowe i złośliwe hehe, a sa po prostu mega nudne. Z ta sama od lat powtarzana spiewką. Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: hie hie.... n/t 12.10.07, 17:46 > A to ciekawe, bo o ile fakt, że zostałam wyrzucona za pierwszym > razem (ośmieliłam się zczepić bodajże z tobą właśnie, no przykro mi, > tyłków nie lizuję), to kiedy za drugim razem oxy mnie zaprosiła, > sama sobie poszłam, bo tam nudą wieje i zawiewa, nie wspomniając już > o tyłków lizaniu ("och, oxy, jaka ty jesteś extra!"). Gratuluję! Za ten tekst masz u Absolwentki Studium Kosmetycznego dożywotnie woskowanie sromu. Jad i bycie żałosnym- no myślałam (wiem, jestem naiwna), że stać Cię na więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
corkaswejmamy Re: hie hie.... n/t 12.10.07, 16:38 morgen, ona nazwała cię "mała"! uuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: hie hie.... n/t 12.10.07, 16:22 Jakiś czas temu, kiedy nie byłas jeszcze Ambitną Modelatorką, za to skamląc wkupiałaś się w łaski emam, zwierzyłaś się byłaś, że mimo posiadania w ręku fachu kosmetyczki pozostajesz bezrobotną, a Twój małżonek ciężko łopatą zarabia na chleb Wtedy informatyke i pedagogike jakoś pominęłaś byłaś. Jesli Twoje wykształcenie ograniczałoby się do studium kosmetycznego, to mogłabym zrozumieć tą dziką ambicję do rządzenia, choćby w kurniku jakim jest forum wyborczej. Ale osoba co to informatyke i pedagogike ukończyła? No słowo honoru, wolałabym już ambitną klasę robotnicza Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: hie hie.... n/t 12.10.07, 16:25 Oooo, widzę jakieś zadawnione urazy i kompleksiki, zatem się nie wtrącam i wycofuję Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: hie hie.... n/t 12.10.07, 16:29 ledzeppelin3 napisała: No słowo honoru, wolałabym już > ambitną klasę robotnicza jakby ci to led napisac mam w głebokim powazaniu co ty bys wolała To jakie szkoły pokonczyłam to jest moja sprawa i nie potrzebuje trabic o tym na forum. Skoro na forum wspomnialam o szkole kosmetycznej to widocznie bylo to istotne dla konkretnej dyskusji. Twoje wyobrazenie o mnie czy o sposobie zarabiania przez mojego męża jest mocno przesadzone i nieprawdziwe. Ale mozesz sobie tego wizerunku nie zmieniac, mnie jakos nie wzrusza co ty sobie o mnie myslisz Odpowiedz Link Zgłoś
ojejkuniu Re: hie hie.... n/t 12.10.07, 16:33 czajkax2 napisała: > > To jakie szkoły pokonczyłam ołjejeee, zabrzmiało tak jak lubię i aż głupio się poczułam, że tylko jednom szkołę pokończyłam... Odpowiedz Link Zgłoś
ojejkuniu Led 12.10.07, 16:36 a ty tesz tylko jednom, nie?! to napewno dlatego taka złośliwa jesteś wobec Czajki! z zazdrości! o jaaa! ale Cię rozgryzłam! Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola żal czytać 12.10.07, 16:38 Weżcie na wyhamowanie, bo to jest żałosne, przepychanki niczym na korytarzu gimnazjalnym, dorosłe dziewczyny jesteście czy kto? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: żal czytać 12.10.07, 16:42 > Weżcie na wyhamowanie, bo to jest żałosne, Ja to pierwsza napisałam Odpowiedz Link Zgłoś
ojejkuniu Re: żal czytać 12.10.07, 16:43 nie przepychaj się jak na korytarzu w szkole! Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: żal czytać 12.10.07, 17:20 Bo widzisz mathiola panny z N,njn uwielbiają wpadac na ematkę zeby mi podokuczac ot taka niewinna rozrywka osób na poziomie. to jakos ze 2 lata juz będzie, nie? ze tez wam sie nie znudziło jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
ojejkuniu Re: żal czytać 12.10.07, 17:21 no skoro widzisz, że nie to po co pytasz?! myślałam, że po pokończeniu tylu szkół to proste wnioski umie się wyciągać... Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: żal czytać 12.10.07, 20:29 panny z N,njn uwielbiają wpadac na ematkę zeby > mi podokuczac ot taka niewinna rozrywka osób na poziomie na poziomie mułu chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: żal czytać 12.10.07, 21:29 rita75 napisała: > na poziomie mułu chyba. Nie wypada mi sie z Tobą nie zgodzićD Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: żal czytać 12.10.07, 21:40 > Nie wypada mi sie z Tobą nie zgodzićD tak juz jest, gdy ma byc cieta riposta a wychodzi nieudolnie urodzona kupa Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: żal czytać 12.10.07, 21:54 rita75 napisała: > tak juz jest, gdy ma byc cieta riposta a wychodzi nieudolnie > urodzona kupa a teraz juz przyanma ze nie rozumiem czy piszesz do mnie czy o mnie tak czy siak zapewne masz racje. Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: żal czytać 12.10.07, 21:59 > a teraz juz przyanma ze nie rozumiem czy piszesz do mnie czy o > mnie caly czas pisze na temat do ktorego sie odnioslam, bron boze o tobie Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: żal czytać 12.10.07, 23:18 > tak juz jest, gdy ma byc cieta riposta a wychodzi nieudolnie > urodzona kupa Nie przejmuj się, jutro wysmażysz ładniejszą tylko wypij na czczo szklankę wody Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: żal czytać 13.10.07, 08:50 > Nie przejmuj się, jutro wysmażysz ładniejszą tylko wypij na czczo > szklankę wody i znowu kupa Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: żal czytać 13.10.07, 09:19 Jak widać, wulgaryzm językowy jest niczym w porównaniu do wulgaryzmu mentalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
mysza.82 Re: jak dzieci 12.10.07, 16:09 i w tym ustepie masz kupe racji! (jak brat dziadka mawial) a tak mi sie za ta 'dupa' z poczatku watku skojarzylo Odpowiedz Link Zgłoś
reteczu Re: jak dzieci 12.10.07, 17:17 podobno tyle w nas człowieka,ile w nas dziecka a postów w tym wątku nie czytałam Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: test 12.10.07, 18:12 Super, tylko kolejność powinna być odwrotna. Najpierw dupa, potem pipka Odwrotnie lekarze odradzają, bakteriów się można dorobić czy cóś Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: Można uzywac wulgaryzmów na forum 12.10.07, 22:15 Panie pozwolą, że sprostuję, bo widzę, zaszło nieporozumienie. Nie można używać wulgaryzmów i przecinków. Istnieją czasami okoliczności łagodzące, które sprawiają, że możemy przymknąć oko: cały post jest sensowny, merytoryczny, komuś się wymsknęło w emocjach, inaczej sie naprawdę nie dało. Stwierdzenie, że nie kasujemy wulgaryzmów będących "podkreślnikiem" emocji to naprawdę duże nadużycie. Prawdą jest, że wyrzucanie powinno być za każdym razem rozpatrywane indywidualnie i dotyczy to nie tylko wulgaryzmów. Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Można uzywac wulgaryzmów na forum 12.10.07, 22:40 Ale użytkowniczki sa tego świadome. Wiedzą ze ten watek jest swoistym zartem Odpowiedz Link Zgłoś