zuzka.a1 16.10.07, 21:50 czy są tu mamy leczace sie na depresję lub inne zaburzenia nastroju? Jakimi jesteście matkami? Jak siebie oceniacie? Czy wasza choroba ma wpływ na wasze dziecko? Jak sobie radzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna35 Re: mamy w depresji 17.10.07, 08:06 Masz stwierdzoną tę depresję przez lekarza? Bierzesz leki, chodzisz na terapię? Może to "tylko" obniżenie nastroju spowodowane nadmiarem obowiązków i odpowiedzialności? Napisz coś więcej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: mamy w depresji 18.10.07, 14:04 Jestem. Dopóki do lekarza nie zawiozła mnie kolezanka, po kilku testach, badanich i wyniku nie wierzyłam,że to może spotkac mnie. Do dziś jestem świetna aktorka i w rodzinie nie wie nikt. Niestety nasilenie choroby w ubieglym roku uniemozliwiło mi pracę. teraz diźwigam się do góry i próbuję szukac czegoś nowego ale powiem,że się boję, bo nigdy nie wiem jak będzie jutro. Dziecko na pewno odczuło, bo często nie mam siły nawet wstac z łóżka a ,że jesteśmy sami to siłą rzeczy widzi,że z mamą coś się dzieje. A kiedyś było tak pięknie, ehh. 15 lat? nie sadziłam,że może trwać tak długo Iza Odpowiedz Link Zgłoś