morgen_stern 29.10.07, 22:13 Rzuciłam okiem i włosy mi dęba stanęły. Czy to jakaś zmasowana akcja? Powyciągane moje chyba wszystkie ostatnie wątki. Chyba ktoś mi usiłuje dać do zrozumienia, że powinnam trochę odstawić emamę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morgen_stern Re: Jezu, cała strona moich wątków ;-)))))) 29.10.07, 22:15 Tak, i marzyłam, żebys właśnie ty mi pierwsza odpowiedziała Zaczynam podejrzewać, że po prostu jesteś moją cichą wielbicielką! Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Jezu, cała strona moich wątków ;-)))))) 29.10.07, 22:16 myślę, że krwawakornelia i owszem, twoją wielbicielką jest, ale... cichą???? nawet jak szepcze tu na forum to już jest zbyt głośna )) Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Widzisz? 29.10.07, 22:18 Jeśli o mnie chodzi, to preferowałabym wielbicielkę Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaa22 Re: Jezu, cała strona moich wątków ;-)))))) 29.10.07, 22:18 Twoje wątki są bardzo ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
krwawakornelia ale lizesz.... 29.10.07, 22:20 morgen-stern, jestes tej innej orientacji? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: a tobie? 29.10.07, 22:30 Sama ją zaczęłaś, więc musi być błyskotliwa ;P Mnie ona tez niespecjalnie bawi. Ale skoro jestes tak zainteresowana moim życiem seksualnym, to zapraszam do wyszukiwarki, wypowiadałam się kilka razy na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
fajka7 Re: Jezu, cała strona moich wątków ;-)))))) 29.10.07, 23:09 To prawda, jestes niebywale plodna Odpowiedz Link Zgłoś
iwo387 Re: Jezu, cała strona moich wątków ;-)))))) 30.10.07, 02:15 To po jaką cholerę zakładasz te wątki skoro uważasz że ich za dużo. Najwyrazniej widać Kobieto że się nudzisz i zadajesz głupie pytania!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Jezu, cała strona moich wątków ;-)))))) 30.10.07, 08:06 A ty kobieto chyba masz problemy ze wzrokiem, skoro nie zauważyłaś, że są one, że tak powiem, z szerszego zakresu czasowego i zostały naraz "powyciągane" wpisami głównie jedenj forumowiczki o niku nie do zapamiętania A ty może jakąs meliskę, czy coś? Poczucia humoru też by ci się przydało, ale tego niestety na receptę nie dają. Odpowiedz Link Zgłoś
gardeniaa Re: Jezu, cała strona moich wątków ;-)))))) 30.10.07, 08:16 co by było, gdyby cię nie było? Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Re: to ja:) 30.10.07, 08:30 myślę, że to o niebo lepsze niż na przykład cała strona moich wątków Odpowiedz Link Zgłoś
gardeniaa Re: to ja:) 30.10.07, 08:32 mma_ramotswe napisała: > myślę, że to o niebo lepsze niż na przykład cała strona moich wątków dlaczego tak nisko się cenisz? Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Re: to ja:) 30.10.07, 08:33 gardenio, staram się być obiektywna, nic ponad to Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Morgen 30.10.07, 09:12 Nie zadzieraj kiecy, bo sie znowu co poniektóre podniecą niepotrzebnie. Przyzwoicie sie poruszaj Odpowiedz Link Zgłoś
demarta madziaaaaaaaa 30.10.07, 13:25 dziękuję za twoja interwencję, mi już ręce opadły i nadzieja poszła się paść )) Odpowiedz Link Zgłoś