dlania Re: Gdzie chciałybyście mieszkać 12.11.07, 14:40 pl.youtube.com/watch?v=intF8jSKEMU ja chyba w Kurojadkach Odpowiedz Link Zgłoś
justi54 Re: Gdzie chciałybyście mieszkać 12.11.07, 15:03 W Barcelonie w Casa Batlo albo Casa Mila. Odpowiedz Link Zgłoś
reteczu Re: Gdzie chciałybyście mieszkać 12.11.07, 16:47 Tam gdzie nie ma ZUS-u i Urzędu Skarbowego )) Odpowiedz Link Zgłoś
reteczu Na Mazowszu są 12.11.07, 16:50 Kobylaki Czarzaste-dla mnie nazwa the beściak! Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Na Mazowszu są 12.11.07, 16:54 Ja jeszcze taki zestaw znalazłam: dolnosląskie Kozie Doły Biały Kał kujawsko-pomorskie Ćiućmanija Swornegacie Złe Mięso Dolne Wymiary Tupadły Rzym Krzywe Kolano Koniec Lenie Wielkie lubelskie Puchowa Góra Kukuryki Cyców Zagłoba Zawitała lubuskie Nietoperek Kłopot Podła Góra łódzkie Wągry Bujny Książe Niebo małopolskie Gacki Zagacie Szwaby Wieprz mazowieckie Nowe Rumunki Koziebrody Spaliny Wielkie Twarogi Ruskie Żebrak Piekiełko Potworów Włochy opolskie Ameryka Węgry Zimna Wódka podkarpackie Korea Królik Polski Wielkie Oczy Babule podlaskie Hultajewo Geniusze Konowały Stare Niemyje Kłopoty Stanisławy pomorskie Zdrada Piekło Nicponia Pomyje Mała Przyjaźń śląskie Sieroty Niezdara Niepiekło świętokrzyskie Koniemłoty Donosy warmińsko-mazurskie Kwiatuszki Wielkie Zgon Suczki Stare Juchy Babki Oleckie Rusek Mały Pupki Zgniłocha wielkopolskie Szczury Zajączki Mrówki Genowefa Niebo zachodnipomorskie Nowe Laski Kocury Jęczydół Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Na Mazowszu są 12.11.07, 17:04 >Swornegacie bylam kiedys na wczasach, super bylo Odpowiedz Link Zgłoś
deja-vu Re: Na Mazowszu są 12.11.07, 23:03 A calkiem niedaleko Sfornych Gaci w Borach Tucholskich jest Męcikał. Obydwa miejsca wspominam milo. Odpowiedz Link Zgłoś
jagniatko Re: Gdzie chciałybyście mieszkać 12.11.07, 17:11 Chciałabym przetestować, jak się mieszka w Japonii Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Gdzie chciałybyście mieszkać 12.11.07, 17:12 agniatko napisała: > Chciałabym przetestować, jak się mieszka w Japonii Oj, ciasno... Odpowiedz Link Zgłoś
jagniatko Re: Gdzie chciałybyście mieszkać 13.11.07, 18:08 Spoko, ciasny akademik przeżyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Gdzie chciałybyście mieszkać 12.11.07, 17:44 hehe... ja mieszkam w jednej z pokazanych tam miejscowości A chciałabym mieszkać gdzieś w Prowansji Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Gdzie chciałybyście mieszkać 12.11.07, 18:12 Hexella, mój natychmiast w której!!! Jesli nie zauwazyłaś, to w mojej sygnaturce jest piosenka m.in. dla Ciebie jak Ci sie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Gdzie chciałybyście mieszkać 12.11.07, 18:27 wczoraj Ci miałam napiać, że kocham Twoje sygnaturki, ale dzieciak mi zaczął rzygać Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Gdzie chciałybyście mieszkać 12.11.07, 19:16 hexella napisała: > wczoraj Ci miałam napiać, że kocham Twoje sygnaturki, ale dzieciak > mi zaczął rzygać A to żartowniś! Ale nic powaznego, tak dla zasady rzygnął? Mialo być: móW natychmiast z której miejscowości!)) Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Gdzie chciałybyście mieszkać 12.11.07, 19:41 dlania napisała: > > A to żartowniś! Ale nic powaznego, tak dla zasady rzygnął? No złosliwie rzygnął, zeby mnie od kompa odciągnać, ale dziś w ramach odwetu nie dałam mu śniadania > Mialo być: móW natychmiast z której miejscowości!)) Kiedy się wstydzę... Ale, że nie w Raju-to pewne Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Gdzie chciałybyście mieszkać 12.11.07, 18:10 Rzym ten prawdziwy chaotyczny, hałaśliwy i brudny takie mam gusta, a co Odpowiedz Link Zgłoś
gardeniaa Re: Gdzie chciałybyście mieszkać 12.11.07, 18:32 narazie tu gdzie mieszkam, dobrze mi tu... Odpowiedz Link Zgłoś
aska2000 Re: Gdzie chciałybyście mieszkać 12.11.07, 18:33 Na tak postawione pytanie odpowiedź moja będzie krótka- w Portugalii ..a jeśli miałabym się 'dookreślić', to w Lizbonie najchętniej, aczkolwiek niewielkim domkiem w okolicach Przyl. św. Wincentego (z basenem, naturalmente nie pogardziłabym! No to w końcu trzeba będzie ten los na loterię kupić, heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
alfama_1 Re: Gdzie chciałybyście mieszkać 13.11.07, 12:11 W Warszawie albo w Lizbonie naturalmente Ewentualnie coś w stronę Sintry, na południu Portugalii i w Barcelonie. Odpowiedz Link Zgłoś
aska2000 Alfama ..:) 13.11.07, 14:21 Miło by było teraz jakąś 'bicę' np. w okolicy Rossio wypić prawda? Najlepiej wraz z ginginhą do kompletu ) ..ehhhh, rozmarzyłam się a tu robota czeka ;P P.S. Ładny nick - to Twoja ulubiona lokalizacja w LX ? Ja jeszcze Bairro Alto b.lubię, ale i w okolicach np. castelo chętnie bym jakieś poddasze zasiedliła Pozdrawiam Koleżankę ) Odpowiedz Link Zgłoś
alfama_1 Re: Alfama ..:) 13.11.07, 16:29 No i też się rozmarzyłam. Bicę jak najbardziej, posnułabym się po Bairro Alto w górę i w dół. Właśnie zajadam tremocos (łubin znaczy?), który z Lizbony przyleciał Oj, lubię Alfamę - pomieszkiwałam tam chwilę. Bezpiecznie nie było ale za to jak swojsko Też pozdrawiam ) Odpowiedz Link Zgłoś
big__mama Re: Gdzie chciałybyście mieszkać 12.11.07, 23:06 Jakaś mała wioska na Kefalonii lub Hvarze. Oczywiście z wiokiem na piękną, mała zatoczkę. Kamienny dom z tarasem na którym postawię duży, dębowy stół. I będę w czasie jedzenia patrzeć na morze. A jak zrobi się zbyt ciepło to pójdę do znajdującego się po drugiej stronie domu gaju oliwnego. Taaak, ma ktoś kilkaset tysięcy złotych na zbyciu? Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Gdzie chciałybyście mieszkać 13.11.07, 14:02 Owszem pieknie, ale na miesiac, dwa.Dluzej- z nudow mozna by pasc.Co bys tam calymi dniami robila? Odpowiedz Link Zgłoś
reszka2 Re: Gdzie chciałybyście mieszkać 12.11.07, 23:20 Bretania. Konkretnie - L'Ile Tudy. Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Gdzie chciałybyście mieszkać 12.11.07, 23:50 w "świętego dygdy", co nie bywa nigdy....... Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: Gdzie chciałybyście mieszkać 13.11.07, 11:49 nad jeziorem, albo na barce. Odpowiedz Link Zgłoś
nataliak9 Re: Gdzie chciałybyście mieszkać 13.11.07, 11:51 nie przeczytałam wszystkich wypowiedzi i zamieniam chorwacje na nicponie, bo pies moich rodziców ma na imie Nicpoń Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb tam gdzie słonce i ciepło... 13.11.07, 13:55 południe Europy się znaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
dzika.orchidea Re:Lazurowe Wybrzeze,Cannes,Monako 13.11.07, 14:35 Na Lazurowym Wybrzezu.W Cannes a moze nawet w Monako.Po prostu pieknie. Nigdy w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
sebaga Re: Gdzie chciałybyście mieszkać 13.11.07, 15:00 krakow, bretania, prowansja bądz włochy Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Gdzie chciałybyście mieszkać 13.11.07, 15:53 > bądz włochy te Włochy to pd Warszawą?... Odpowiedz Link Zgłoś
sebaga Re: Gdzie chciałybyście mieszkać 13.11.07, 16:20 jeszcze nie wiem, i te i te kuszą Odpowiedz Link Zgłoś
zebra12 Na pewno we własnym M, w ciepłym miesjscu Ziemii 13.11.07, 16:17 Ale, żeby nie było wielkich pająków... brrrr Więc gdyby nie było to w Izraelu. Najlepiej w Hajfie. wogóle lubię morza, jeziora. Cieplutka woda... Odpowiedz Link Zgłoś
d.bitch na Ibizie... 13.11.07, 17:24 byłam na wakacjach, polecam to raj ) A jacy hiszpani.........mmmm Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Gdzie chciałybyście mieszkać 13.11.07, 18:25 Urzekła mnie Charcibałda )) Odpowiedz Link Zgłoś
exotic.girl Re: Gdzie chciałybyście mieszkać 13.11.07, 20:19 Hiszpania nie zachwycila mnie tak jak Francja lub ewentualnie Sycylia.Tam bym sie odnalazla. Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Gdzie chciałybyście mieszkać 13.11.07, 21:09 jest jeszcze Parchowo na kaszubach Odpowiedz Link Zgłoś
renka14 Re: Gdzie chciałybyście mieszkać 14.11.07, 08:09 na starość w Wiedniu ale z porządną emeryturą Odpowiedz Link Zgłoś