bombastycznie 13.11.07, 17:10 czy któraś z was miała jakieś przeczucie że zaszła w ciążę, zanim pojawił się, a w zasadzie nie pojawił się oczekiwany okres?czułyście się jakoś inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jodi20l Re: przeczucie 13.11.07, 17:19 oczywiscie ze czulam sie inaczej!!!! od samego poczatku i tu przepraszam za okreslenie rzygalam dalej niz widzialam. Odpowiedz Link Zgłoś
bombastycznie Re: przeczucie 13.11.07, 17:25 no tak wiadomo że organizm sprawia różne niespodzianki podczas ciąży ale mnie bardziej chodzilo czy czułyście coś mentalnie a nie fizycznie, jakaś podświadoma radość że stało się, że się udało Odpowiedz Link Zgłoś
d.bitch Re: przeczucie 13.11.07, 17:36 mnie się wydaje ze każda kobitka to czuje...jeśli taki Ci się wydaje..to napewno jesteś w ciązy gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
ik_ecc Re: przeczucie 13.11.07, 17:42 Nie. Natomiast podloga mi smierdziala brudnymi skarpetkami. Oraz koniecznie chcialam jesc wit. B. Dwie kreski na tescie byly zdecydowanym zaskoczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
adrianka00 Re: przeczucie 13.11.07, 18:03 ja dlugo walczylam o ciaze i co miesiac czulam, ze zaszlam... gdy juz w koncu zaszlam to nic specjalnego nie czulam i strasznie sie zdziwilam Odpowiedz Link Zgłoś
anyamama Re: przeczucie 13.11.07, 19:43 kiedy tydzien po owu obudzilam sie rano z bolacymi piersiami i przeryczalam z niewiadomego powodu caly ranek, to doszlam do wniosku ze chyba zaciazylam tylko ze w naszym wypadku bylo to planowane wiec wiedzialam, ze istnieje takie prawdopobienstwo. a objawy mialam takie same jak w pierwszej ciazy nim jeszcze sie o niej dowiedzialam. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolunia Re: przeczucie 13.11.07, 21:34 Witam. Miprzysniło się, że jestem w ciąży i że to będzie chłopiec. Sen był tak realistyczny, że nastepnego dnia pognałam do apteki po test i ... dwie kreski. Spełniło się - mam synka. Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: przeczucie 13.11.07, 21:38 przy pierwszym dziecku mialam absolutna pewnosc po spontanicznym seksie. Ze to jest TEN seks. Przy pozostalych stety albo niestety wiedzialam bez przeczucia gdyz dni plodne plus seks w moim przypadku daja dziecko bez pudla. Odpowiedz Link Zgłoś