beautywitch 22.11.07, 09:22 Widziałyście wczorajszy odcinek? Jak zobaczyłam op raz kolejny tego jej Michaela Jacksona,to się załamałam. Na szczęście odpadła. Strasznie mnie irytowała;/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sowa_hu_hu Re: Diana odpadła z "You can dance". W końcu. 22.11.07, 09:25 michaela robiła super ale nie była wszechstronna ,jej wczorajszy taniec w prach beznadzieja ,już lepiej tanczą w "tańcu z gwiazdami" moja faworytka była natalia i cholera odpała Odpowiedz Link Zgłoś
abigejl24 Re: Diana odpadła z "You can dance". W końcu. 22.11.07, 09:29 to prawda monotonia totalna,zdziwilam sie ze dopiero teraz odpadla nie wiedzialam ze Michael ma tylu fanow,ja stanowczo do nich nie naleze. Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Miała powalająca fryzurę... 22.11.07, 10:10 Spod dziwnej grzywki widać było tylko zęby...ogólnie dla mnie była irytująca. Jackson choć kiedyś był genialny, dziś jest już tylko żałosny...Więc nie rozumiem Diany i jej fascynacji. A jak myślicie kto wygra? Skoro odpadła Natalia trzymam kciuki za Anię . Odpowiedz Link Zgłoś
beautywitch Re: Miała powalająca fryzurę... 22.11.07, 10:19 I tak ją "zrobili" w tym programie. Widziałaś jak na początku wyglądała?? Ja myślę,że wygra Ania. Jest bardzo wszechstronna i skromna. Chociaż wolałabym Maćka No,ale to chyba normalne,w końcu kobita ze mnie Odpowiedz Link Zgłoś
lolinda1 Zgadzam się w 100 % 22.11.07, 11:50 Nudna już ta Diana. Mi sie podobał taniec Ani i Rafała. Ja jestem stara i dawno zamęzna, ale ten Roofi jest wrauuuuu.. i do tego niegłupi Odpowiedz Link Zgłoś
joanna515 Re: Diana odpadła z "You can dance". W końcu. 22.11.07, 11:54 Mi Ida najbardziej sie podobala...taka gietka ) teraz mym faworytem jest Maciek. Odpowiedz Link Zgłoś
d.bitch a ja się zakochałam w glebie :) 22.11.07, 12:34 z nim to bym mogła..uuu boski jest Odpowiedz Link Zgłoś
madziaaaa stawiam na Glebę 22.11.07, 12:38 choć Anka też fajnie tańczy. No i jest z Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
beautywitch Re: Diana odpadła z "You can dance". W końcu. 22.11.07, 12:58 Gleba owszem,owszem,jest niczego sobie Roofi zresztą też Ciasteczka...)) Odpowiedz Link Zgłoś
aanna6 Re: Diana odpadła z "You can dance". W końcu. 22.11.07, 14:38 ale skope mojemu slubnemu tylek zasnelam jak byly wyniki i powiedzial ze odpadl Rafal a on jest super, dobrze ze wyleciala Diana bo tylko jeden styl prezentowala a i wlosy miala koszmarne Odpowiedz Link Zgłoś
kaskagoska Roofi ma to cos-skromny i niesmialy... 22.11.07, 15:22 Rooofi-jak ściągnął te wszystkie nakrycia glowy pod ktorymi sie na poczatku chowal ukazal sie calkiem przystojny a do tego skromny i sympatytczny facet...extra tanczy!!! Gleba - tez sie pieknie rusza, osobiscie wole jego wystepy w parach,i widac ze bardzo mu zalezy na wygranej... Diana - nie darzylam jej zbytnio sympatią...ale w Salsie byla CUDNA - pieknie jej wyprostowali wlosy i wogole z Gleba ladnie sie prezentowala...ale nic poza tym...musi dorosnąć Anna - do 9 odcinka wogóle jej nie kojarzyłam, jakoś taka byla nijaka...ale nagle olśnienie...jest skromna, urocza, bardzo ladnie sie wypowiada i jest chyba w tym wszystkim szczera...teraz trzymam za nia kciuki... Natalia - nie sposob nie wspomniec o niej...szkoda jej bardzo - moze i jej ktos zaproponuje wspolprace lub szlifowanie talentu bo dziewczyna jest super giętka i zgrabna...do tego sympatyczna...trzymam za nia kciuki choc odpadla z YCD Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Gleba może i ciasteczko, ale... 22.11.07, 16:06 o takim malutkim rozumku jego wypowiedzi oraz zachowanie podczas prezentacji (przyuważcie baby) jest takie trochę dziwaczne.. Odpowiedz Link Zgłoś
morgianna Re: Gleba może i ciasteczko, ale... 22.11.07, 17:12 To ja mam inne zdanie na temat pań ni z ogół.Uwazam ze Ania owszem zachwyca ale aparycją , ma niesamowicie ciekawą urode, sie lansowac wygląda jak zwiewny eteryczny Elf i moze dlatego jej taniec tak porywa bo sorry choc ma wycwiczoną kazda choreografie nie ma płynnosci ruchu ,pozatym brat i nazwisko pomagają w lanserce nie ma co ukrywac, Diana faktycznie w klasycznych tancach nie bardzo sie odnajdywała ale w nowoczesnym powalała i nawet jak był sam Jackson w solówkach to w parach była niesamowita , ma to cos IMO. Tak naprawde najzdolniejsza panna i ta zasługująca na nagrode głowną czyli Natalia odpadła. Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: Gleba może i ciasteczko, ale... 22.11.07, 18:10 ja tez kibicowałam natalii.. Odpowiedz Link Zgłoś
beautywitch Re: Gleba może i ciasteczko, ale... 22.11.07, 18:12 A ja uważam, że Diana fajnie zatańczyła tylko raz- z Glebą Mambo. POza tym nic ciekawego. A co do Ani to ja nic nie wiem o jej bracie... pierwsze słyszę, to chodzi o Bosaka z LPR????? Odpowiedz Link Zgłoś
beautywitch Re: chodzi o Marcina Bosaka , aktora n/t 22.11.07, 21:43 Ufffffffff)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
d.bitch be_em... 22.11.07, 19:15 chyba pomyliłaś go z ruffim gleba jak najbardziej wypowiedzi na miejscu a rafał starsznie dziecinny jest...jak dla mnie w tańcu także glaba o stokroć lepszy-przynajmniej tańczy jak mu zagrają no a ruffi jest dobry jedynie w solówkach Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: be_em... 23.11.07, 08:53 d.bitch napisała: chyba pomyliłaś go z ruffim dla mnie obaj podobni saa serio z urody faktycznie maciej ma to coś ale poobserwuj go za plecami rusinowej jakie strzela minki, skacze jak najarany i wywala oczy do góry poza tym jego wypowiedź dla jury była kompletnie bez sensu ale to moje spostrzeżenia Odpowiedz Link Zgłoś
marla_3 Re: Diana odpadła z "You can dance". W końcu. 28.11.07, 13:24 Denerwują mnie tacy ludzie jak ty.Nie masz o niczym pojęcia, a jednak się odzywasz.Ona wyrażała swoje uczucia tym tańcem.Nie udawała nikogo innego, była sobą.Pozatym każdy głupi widział, że dawała sobie rade w każdym innym tańcu, choć się w nich nie specjalizowała. Solówka Ja żałuje, że odpadła, byłam prawie pewna, że wygra.. No cóż.. Bywa i tak. Następnym razem zastanów się za nim powiesz coś głupiego Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś