kali_pso 29.11.07, 17:15 film.onet.pl/zwiastuny/0,56009,1,,322,fotonews.html Sam tutuł trąci idiotyzmem.....ale macie faworyta? Dla mnie "naj" powinno przypaść Szymonowi Bobrowskiemu- 100% chodzący testosteronP Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morgen_stern Re: Najpiekniejszy Polak;)P 29.11.07, 17:19 Cała ta lista jest kuriozalna, ale umarłam przy tym hermafrodycie: film.onet.pl/zwiastuny/0,56009,11,,322,fotonews.html Hu de fak?... hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Najpiekniejszy Polak;)P 29.11.07, 17:28 1/ 3 nie znam. Nominacja dla Kraśki to średni żart. Olivier janiak - czy ktos zna większego burola w polskim szoł-biznesie? Delong sympatyczna mordke zrobił. I dołączę do Morgen: kim jest Żora?! Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Najpiekniejszy Polak;)P 29.11.07, 17:34 Od razu widać, że do wielbicielek "Tańca z gwiazdami" sie nie zaliczasz Był kiedyś tutaj watek o Isis Gee, plastikowej wokalistce popowej, która rzekomo miała stać się bombą ostatniej edycji, facetem niby PPPPP..wiesz, taka Nelly Rokita show biznesu..Żora tańczył z nią w parze..wczesniej z Kasią Cerekwicką. Odpowiedz Link Zgłoś
mor_lena Re: Najpiekniejszy Polak;)P 29.11.07, 18:25 Kolo wygląda jak Barbie po zmianie płci Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.gr Re: Najpiekniejszy Polak;)P 29.11.07, 17:25 Większość kompletnie nie w moim typie. Najlepiej wypada chyba Czerkawski. Sportowiec, facet z krwi i kości, a nie jakiś goguś. Odpowiedz Link Zgłoś
tosina Re: Najpiekniejszy Polak;)P 29.11.07, 17:26 KAli wiesz powiem Ci tak .Napisze z jakimi kobiecie w moim wieku nie byloby wstyd wyjsc na kawke.wiec- Marcin Dorociński,Maciej Dowbor,Paweł Deląg. Odpowiedz Link Zgłoś
aska2000 Re: Najpiekniejszy Polak;)P 29.11.07, 17:34 Byle nie Kammel(czy tam Kamel, straciłam już orientację ;P) czy Ibisz, uuuuuuuuuuuuuuuuuuu Młody Wałęsa też nie wiem co tu robi?! A już zachwyciły mnie kandydatury Stefano T. i Żory jakiegośtam (wybaczcie - Najpiękniejsi POLACY być mieli, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Najpiekniejszy Polak;)P 29.11.07, 17:37 Młody Wałęsa wygląda tutaj wyjątkowo niekorzystnie..może jemu służa tylko polityczne klimaty?P Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Najpiekniejszy Polak;)P 29.11.07, 17:46 Większości zdecydowanie nie znam, ale ja nie oglądam ani żadnych polskich seriali ani tańca z gwiazdami ani innych tego typu rzeczy ). Wg mnie żaden z tych mężczyzn nie jest na pewno najpiękniejszym Polakiem ), ale jeśli bym miała wybrać jednego, to byłby to... Dowbor. Mogłabym z kimś takim być, czemu nie . Odpowiedz Link Zgłoś
tosina Re: Najpiekniejszy Polak;)P 29.11.07, 18:05 no i ŻORA .Jak dla mnie to moze on imponowac jedynie nastolatka a nie kobieta. Wogole wybrali jakis marnych facetow. Np. zawsze lubilam mezczyzn duzysz i postawnych ale nie typu Pudziana.A tu takich jak na lekarstwo. Szymona Bobrowskiego spodoba mi sie glos. Ale widzialam w jednym z wywiadow jego zone.- NO poprostu musieli sie bardzo kochac)- Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: Najpiekniejszy Polak;)P 29.11.07, 18:25 Lista super Usmiałam sie jak norka) Jedynych dwóch facetów na których mogę oko zawiesić to Dorociński i Karpiel-Bułecka Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Najpiekniejszy Polak;)P 30.11.07, 22:10 Przyznaje, tylko Dorocinski do przyjecia Jak dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
jola9932 a gdzie Zakościelny i Małaszyński? 29.11.07, 18:29 czyżby Zora ich wygryzł?)P Odpowiedz Link Zgłoś
setia Re: Najpiekniejszy Polak;)P 29.11.07, 20:02 jedynie Marcin Prokop wzbudza moją sympatię, no i przy facecie o tym wzroście dobrze bym się czuła szkoda, ze nie ma tu Kuby Wojewódzkiego - nie miałabym problemów z wyborem Odpowiedz Link Zgłoś
reteczu Re: Najpiekniejszy Polak;)P 29.11.07, 20:14 Kraśko DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD No padnę!Ale kandydat! Odpowiedz Link Zgłoś
aetas Re: Najpiekniejszy Polak;)P 29.11.07, 20:22 skąd oni ich pobrali?!! no i gdzie jest Małaszyński???!!! ale z tej listy to chyba Bobrowski najprędzej Odpowiedz Link Zgłoś
mozambia80 Re: Najpiekniejszy Polak;)P 29.11.07, 20:59 Zawsze kochałam Pawła Deląga (broń Boże nie za aktorstwo ) ale on ostatnio coś przyklapł. Teraz lubuję się w Stefano Terrazzino, którego raczej trudno nazwać "polskim". Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Najpiekniejszy Polak;)P 29.11.07, 21:36 ja się zgadzam z kali_pso, Szymon Bobrowski jest niesamowity. widziałam go ostatnio, nawet zamieniliśmy parę zdań. bardzo miły facet. Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: Najpiekniejszy Polak;)P 29.11.07, 22:05 Ja bede glosowac za Szymonem Bobrowskim, bo chodzilismy do tej samej klasy w liceum. Za pieknego go nie uwazam, ale w koncu pochodzenie zobowiazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Najpiekniejszy Polak;)P 29.11.07, 21:54 cała przedstawiona ekipa jest jak dla mnie do bani, może za wyjatkiem Bułeczki. Czemu tu nie ma Krzysztofa Krauze? Odpowiedz Link Zgłoś
vatum Re: Najpiekniejszy Polak;)P 30.11.07, 06:57 Tytuł powinien brzmieć "Najsławniejsi.." a nie najpiękniejsi. Szczerze powiem, że przykro, że niczego ciekawego tam nie znalazłam.... Odpowiedz Link Zgłoś
mustardseed Re: Najpiekniejszy Polak;)P 30.11.07, 09:45 Żadnego nawet kijem bym nie dotkneła. A już najpiekniejsi Polacy to Terrazino i Korolow, no wypisz wymaluj Polacy! Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes Kraśko, Kamel... 30.11.07, 10:11 Czy redaktorom odbiło? To mają być piękni mężczyźni? IMO większość poniżej przeciętnej... Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes Re: Kraśko, Kamel... 30.11.07, 10:12 I masa jakichś staruszków... Natomiast T. Makowiecki, chłopiec o urodzie banalnej ma tu całkiem niezłe zdjecie. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Najpiekniejszy Polak;)P 30.11.07, 13:48 Zastanawia mnie kandydatura Wlodarczyka.. on ponoc bardzo sie podoba kobietom.Zwazywszy ze jest wzrostu lorda Farquaada nalezy przyjac ze Polki maja fatalny gust. Nie lubie u facetow odstajacych uszu, wiec Bobrowski jakos mnie nie kreci, widzialabym tu Bartka Swiderskiego, taki fajny, cieply kolo sie wydaje.Bulecka prezentuje sie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
aska2000 Hehhe, Buleckę to by nawet z masełkiem 30.11.07, 15:59 można by..na śniadanko ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1976 Re: Najpiekniejszy Polak;)P 30.11.07, 15:56 Moja podium to 1. Czerkawski 2. Dorociński 3. Dowbor i Makowiecki Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Najpiekniejszy Polak;)P 30.11.07, 17:11 mnie tam najbardziej sie Borys Szyc podoba.zwłaszcza jak spiewa.ma cos w sobie ten kolo.ech działa,działa.reszta jest banalna a juz żora to pewnie i morgen stern by sie spodobał))Ibisz śmiesznie wyszedł szczególnie jego długie, chude nózki)) Odpowiedz Link Zgłoś
rozowa_papuga Re: Najpiekniejszy Polak;)P 30.11.07, 19:56 To tylko potwierdzenie, ze Polacy nie sa zbyt urodziwi (oj pewnie mi sie za to dostanie). Facet ledwo przecietny a juz uznawany za bozyszcze. Borys Szulc jest dobrym aktorem ale uroda to on nie grzeszy podobnie jak Pawel Wilczak. Kiedys wylansowano w taki sposob bylejakiego Boguslawa Linde. Acha i widze, ze moda na Zmijewskiego juz ustala... Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 mnie sie Szyc podoba... 30.11.07, 20:05 zawsze najbardziej podobali mi sie faceci któzy mieli w sobie"coś".pewnie tradycyjnie przystojniejszy jest np Deląg.ale on w sobie tego czegoś nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 osz choroba"którzy"ofkors:-) 30.11.07, 20:09 --gdzies mi "r" umkneło.ale chyba nagonki zdązyłam uniknąc) gdybyś mówił językami ludzi i aniołów a internetu byś nie miał.. Odpowiedz Link Zgłoś
luxure Re: Najpiekniejszy Polak;)P 01.12.07, 13:18 Bobrowski, Deląg, Czerkawski ok tu się zgodzę? Dlaczego nie ma Kuśnierewicza i Małaszyńskiego? Ale zaliczanie do listy najpiękniejszych Szyca , Wilczaka i jakiegoś Żory ( tu mam wątpliwości czy to baba czy chłop a tak w ogóle kto to jest????).... jakieś nieporozumienie. Odpowiedz Link Zgłoś