joanna.gr 10.12.07, 11:46 zyciegwiazd.onet.pl/56188,0,1,modowe_wpadki_gwiazd_w_2007_roku,galerie.html Kurczę, jakbym miała wybrać największą wtopę, to miałabym problem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
croyance Re: Ubraniowe obciachy 10.12.07, 11:58 IMHO nie widze zadnego obciachu. Moze niektore stroje niedobrane, niegustowne, ale na ulicy bym zadnego nie zauwazyla. Odpowiedz Link Zgłoś
blabli Re: Ubraniowe obciachy 10.12.07, 11:58 dla mnie bezapelacyjnie Polki, te zagraniczne persony mimo wszystko jakos lepiej to nosza... Na pierwszym miejscu absolutnie Dowbor - w tym wieku, pewne rzeczy... nie i nie i nie! Taka Maryla Rodowicz w niektorych swoich kreacjach ma wiecej umiaru, klasy i wyczucia. Potem za nia M. Ostrowska, łoj... Za to Rusin i Ostałowska sa mlode, inaczej sie patrzy na wpadki takich osob, wiecej im "wolno", nie raza... Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Ubraniowe obciachy 10.12.07, 12:00 BTW kto to sa 'Olsenki'? Wszedzie zdjecia, a ja nie wiem ... piosenkarki? AKtorki? Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Ubraniowe obciachy 10.12.07, 13:13 Aktoki blizniaczki, ktore jako dzieci graly w popularnym serialu Pełna Chata. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Ubraniowe obciachy 10.12.07, 12:05 mnie się Olsen rzuciła w oczy. ale ona w ogóle wygląda jak karykatura - mała, chuda i wielki łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
ciotka_od_wuja_zdzicha Re: Ubraniowe obciachy 10.12.07, 12:17 dla mnie najgorzej wyglada Weronika Rosati. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Ubraniowe obciachy 10.12.07, 12:20 A co złego jest w stroju Edyty Herbuś? Bo nie zauważyłam A kalesony wystające spod spódnicy to moim zdaniem zawsze obciachowo wyglądają, nie ważne, że są trendy. Odpowiedz Link Zgłoś
ciotka_od_wuja_zdzicha Re: Ubraniowe obciachy 10.12.07, 12:26 Herbus wyglada jak ciotka Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Ubraniowe obciachy 10.12.07, 12:39 Nie jak ciotka, tylko jak stewardessa. Odpowiedz Link Zgłoś
mysza9940 ciotka wuja zdzicha 11.12.07, 01:18 Identyczną sukienkę w jakiej była Rosati,założyła Naomi Cambell i to dużo później. Co nie oznacza,że mi się podoba.. Odpowiedz Link Zgłoś
drinkit Re: Ubraniowe obciachy 10.12.07, 13:59 dla mnie zawsze i wszędzie Doda jest modowo-osobowosciowo- intelektualnym obciachem. Nawet nie wiem czy ujeli ja w tej galerii (nie obejrzalam wszystkiego), ale ona kosi wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Ubraniowe obciachy 10.12.07, 15:35 Jezu , Ostrowska wygląda... groteskowo? Brak mi słów. jak dwa obazki komiksowe sklejone w jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
gooochab Młynarska wygląda jak w kocu 10.12.07, 16:11 No i Liza Minelli ma fajne spodnie. Reszta juz nie jest śmieszna. Odpowiedz Link Zgłoś
miminko Re: Ubraniowe obciachy 10.12.07, 22:35 uwielbiam bufy i bufki. uwielbiam legginsy (ale tylko kryjace!) - to czy wygladaja fajnie zalezy wylacznie od zestawienia i sylwetki. najgorszy obciach - Agata Mlynarska. powloczysta suknia w egzotyczny wzor na satynowa koszule, do tego metaloplastyka na pasku, yyyyyyyyyyy? za to imponuja mi umiesnione uda Kreglickiej (vel anorektyczki) ale to oczywiscie, w innej galerii. Odpowiedz Link Zgłoś
sionasble Re: Ubraniowe obciachy 11.12.07, 09:20 no nie przesadzajmy - chyra jest wielki - nie wiem co on tam robi - zwłaszcza, że zdjęcie nie znamionuje jakiejś super extra okazji Odpowiedz Link Zgłoś