gardeniaa 27.12.07, 22:52 jakaś beznadzieja, uczucie, że coś tracę bezpowrotnie, że coś zgubiłam... w te ostatnie dni roku zawsze, mam takie dziwne odczucia czy ktoś czuje podobnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demarta Re: dziwna pustka 27.12.07, 22:55 tak. również mam wrażenie, że coś ci ubyło. i na twoim miejscu też czułabym się z tym beznadziejnie PP Odpowiedz Link Zgłoś
gardeniaa Re: dziwna pustka 27.12.07, 23:54 demarta napisała: > tak. również mam wrażenie, że coś ci ubyło. i na twoim miejscu też > czułabym się z tym beznadziejnie PP nadinterpretujesz i nawet wiem dlaczego)) hihi Odpowiedz Link Zgłoś
gardeniaa Re: dziwna pustka 27.12.07, 23:06 codzi o przejście ze starego roku na nowy Odpowiedz Link Zgłoś
mysia-mysia Re: dziwna pustka 27.12.07, 23:09 no tak, i żal ci wyrzucić kalendarz Odpowiedz Link Zgłoś
gardeniaa Re: dziwna pustka 28.12.07, 12:02 mysia-mysia napisała: > no tak, i żal ci wyrzucić kalendarz jeśli już, to okładki (lubię zrywane kalendarze) Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: dziwna pustka 28.12.07, 10:41 No właśnie ja tracę bezpowrotnie taki superowy kalendarz, mamy go tyle czasu, wszystko tam jest zapisane, numery tel., daty, wizyty... no i obrazki fajne. I jak go teraz wyrzucić? Bo przecież głupio trzymać taki nieaktualny na ścianie Odpowiedz Link Zgłoś
kraina.marzen Re: dziwna pustka 28.12.07, 12:17 Zawsze przy końcu roku- bilans osobisty wychodzi pozytywnie. W tym roku naprawdę więcej zyskałam niż straciłam....W nowy rok wchodzę silniejsza o uczucia i pewne doświadczenia...tylko szkoda,że nieubłagalnie zbliżam się do 30-stkino cóż na to nie mam wpływu Odpowiedz Link Zgłoś