mg31 06.01.08, 11:54 Jedna kreseczka Kamień z serca ) Co nie znaczy, że nie chcemy dziecka, chcemy i to bardzo ale już BARDZIEJ świadomie i ostrożnie z lekami... Pozdrawiam cieplutko!!!! P.S. @ nadal nie ma, ale czekam już spokojnie bez nerwów... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gryzelda71 Re: Zrobiłam test i ... 06.01.08, 12:08 Może nie tyle ostroznie z lekami,co ostrożnie podczas ich stosowania Odpowiedz Link Zgłoś
magme Re: Zrobiłam test i ... 06.01.08, 12:40 MG 31 nie chcę Cię martwic ale jedna kreseczka nie oznacza jeszcze braku ciąży - jak się @ nie pojawi zrób następny test. Mnie pierwszy test nie wyszedł - kreska jedna - a trzy dni później już dwie krechy świeciły jak byk! Także może jeszcze chwila z tą "radością"... Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Re: Zrobiłam test i ... 06.01.08, 13:07 eee, jutro może wyjść pozytywny Odpowiedz Link Zgłoś
rotera Re: Zrobiłam test i ... 06.01.08, 13:36 mi ze starszym synem test wyszedł za 4 razem, tak wolno rosl mi poziom hormonow,za 3 dni bylam u lekarza i to byl 6 tydz, serce juz biło, wiec poki co to poczekaj z ewentualnymi lekami do @ a swoja droga moja mama @ bedac z moja siostra w ciazy do 4 mies zrob sobie moze usg dopochwowo i po stresie Odpowiedz Link Zgłoś
mg31 Re: Zrobiłam test i ... 06.01.08, 14:00 nie mam żadnych objawów, piersi normalne, nie bolesne (jak podczas pierwszej ciąży), zero senności itd. Nooo, jestem może bardziej nerwowa ale to wiadomo chyba dlaczego... Z synkiem, gdy zrobiłam test za pierwszym razem wyszły dwie kreseczki i faktycznie byłam w ciaży (w 6 dni po @) .... Czekam Odpowiedz Link Zgłoś
ankus2 Re: Zrobiłam test i ... 08.01.08, 09:03 No to witaj w klubie... ja wczoraj zrobiłam test i też odetchnęłam, ale u mnie sprawa rozchodzi się o 3 dziecko więc moja psycha chodzi na najwyższych obrotach. Tylko, że ja mam objawy ciążowe... bolesne piersi (jak przy 2 poprzednich ciążach), dziwnie boli mnie szyjka...jakby sie rozwierała i to jest dość nietypowe... acha i cały co jakis czas pobolewa mnie brzuch jak przy @...więc już sama nie wiem...mam maxa! Jutro akurat mam kontrolne USG piersi i zazyczę sobie wizytację maciczki:0 mam nadzieję, że los nie spłata nam figla... Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Zrobiłam test i ... 08.01.08, 10:16 ankus2 napisała: > zazyczę sobie wizytację maciczki:0 Czego? Odpowiedz Link Zgłoś
patssi Re: Zrobiłam test i ... 08.01.08, 11:17 gryzelda71 napisała: > ankus2 napisała: > > zazyczę sobie wizytację maciczki:0 > > Czego? a ja sobie zaraz pawika oddulkam... zdrobnianie to słabość ludzi, którzy się ciągle tłumaczą z życia Odpowiedz Link Zgłoś
rotera Re: Zrobiłam test i ... 08.01.08, 12:03 <cały co jakis czas pobolewa mnie brzuch jak przy @...> tak to tez pobolewa przy zagnieżdzaniu, implantacji.... spirala strachu... wiesz ja bardzo chciałam drugie i zanim nam sie udało to przez dwa lata co miesiac niby miałam objawi, a nic nie było, wiec psyche tez dużo można zdziałać. Odpowiedz Link Zgłoś
ankus2 Re: Zrobiłam test i ... 08.01.08, 12:03 Ech... jak zwykle co niektóre zieeeja jadem niczym smoczyce. Widzę , że to już standard na tym forum, że te co sie nudzą odpisuja zajadle i zieją wrogością... Oczywiście jesteście naj, naj ...wszystko naj. Gratuluję! Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś