baska299 15.01.08, 22:19 Ok,nie wyszło mi z poprzednimi wątkami.Ok,czytam Was od dawna.Ok,może Was wkurzam.Ok,możecie od dziś nazywać mnie Ok(ale w sumie fajna baba ze mnie) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baska299 Re: Ok,jestem nowa 15.01.08, 22:27 Ok,baska.I blagam,nie porownuj mnie do agatki,ok? Odpowiedz Link Zgłoś
haja197222 Re: Ok,jestem nowa 15.01.08, 22:31 Co się babo uparłaś...? Tutaj szukasz aprobaty i poklasku? Ehhhh... Odpowiedz Link Zgłoś
baska299 [...] 15.01.08, 22:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
madtea Re: Ok,jestem nowa 15.01.08, 22:36 cytując kabaret hrabi: "wspieramy cię" ... Odpowiedz Link Zgłoś
baska299 Re: Ok,jestem nowa 15.01.08, 22:40 CwaniaryI tak mnie polubicieKawał su.. ze mnie,ale proszę-bez porównań do agatki. Odpowiedz Link Zgłoś
tosina Re: Ok,jestem nowa 15.01.08, 22:46 Ok. ) Udanego wieczoru. I pamietaj .To tylko forum .Tutaj szczere zloto jest tombakiem, diament , błyskotka itd. Ale jak sie dosieje plew od ziaren jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
baska299 Re: Ok,jestem nowa 15.01.08, 22:50 Wiem że tylko forum,i wiem że na poważnie to można w życiu a nie tu.Chociaż...nawet nawet tu macie dziewczęta.Tak...ok Odpowiedz Link Zgłoś
raxa.avra Re: Ok,jestem nowa 15.01.08, 22:54 dziewczyna chociaż się stara się zaparła i chyba nie będzie ją tak łatwo przegonić, a propos przeganiania, zapierania się, czy też wracania - kogoś mi to przypomina.. ha ha, tak właśnie - pannę Agatkę Odpowiedz Link Zgłoś
baska299 Re: Ok,jestem nowa 15.01.08, 22:55 Zaparłam się.No cóż-jak jestem podobna do Agatki to trudnoTroszkę inne mam imię,trozkę inne myślenie,troszkę inną rodzinę,ale w sumie...jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
tosina Re: Ok,jestem nowa 15.01.08, 23:08 No mi agatke i jej tepote przypomniala pancia od watku o czerwonym ubranku ..no nie wiem agatka jak nic .. Odpowiedz Link Zgłoś
gardeniaa Re: Ok,jestem nowa 15.01.08, 23:26 tosina napisała: > No mi agatke i jej tepote przypomniala pancia od watku o czerwonym > ubranku ..no nie wiem agatka jak nic .. ale Agata nie potrafi przeciez rzucać "mięsem" Odpowiedz Link Zgłoś
baska299 Re: Ok,jestem nowa 15.01.08, 23:31 Ja tak rzucałam że aż mi post wycieli Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Ok,jestem nowa 15.01.08, 23:04 nosz kurczaki, zacytowałam sobie Baskę to mi posta wycięli Odpowiedz Link Zgłoś
raxa.avra marghe_72 15.01.08, 23:14 mogę Ci go zacytować jeśli sobie życzysz mam kopię, zresztą Ty też. W pamięci przeglądarki, zerknij na stronki ukryte po "wstecz" Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: marghe_72 15.01.08, 23:15 raxa.avra napisała: > mogę Ci go zacytować jeśli sobie życzysz mam kopię, zresztą Ty też. W pamięc > i > przeglądarki, zerknij na stronki ukryte po "wstecz" wiem ale chyba sobie daruję jestem pewna, zę Basia zaskoczy nas zaraz czymś nowym i równie wyrafinowanym Odpowiedz Link Zgłoś
baska299 Re: marghe_72 15.01.08, 23:24 Czepiłaś się kobieto.Często tu jesteś,masz za sobą tabuny to mądra jesteś.Napiszę Ci jednak,że akurat Twoje podejście do życia nie jest adekwatne do mojego.Nie odpisuj na moje wątki,bo-szczerze mówiąc-mam Cię gdzieś Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: hmm 16.01.08, 00:11 baska299 napisała: > Czepiłaś się kobieto.Często tu jesteś,masz za sobą tabuny to mądra jesteś.Napis > zę Ci jednak,że akurat Twoje podejście do życia nie jest adekwatne do mojego.Ni > e odpisuj na moje wątki,bo-szczerze mówiąc-mam Cię gdzieś a do kogo to konkretnie było, że tak z ciekawości spytam Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: marghe_72 16.01.08, 00:22 baska299 napisała: Ni > e odpisuj na moje wątki,bo-szczerze mówiąc-mam Cię gdzieś Droga basiu, nie Tobie dezydowac kto i do jakiego watku może sie dopisac To miło że próbujesz sie tu zadomowić, aczkolwiek patrząc na Twoje posty i to jak raz po raz kogos obrażasz nie wrózę ci miłego pobytu. To że ty masz kogoś gdzieś to pikuś, Ciebie mają gdzieś tysiące użytkowniczek f. Emama Serdecznie pozdrawiam nową i w dobrym stylu zaczynajacą forumowanie, userkę. Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Aha 16.01.08, 00:23 Czy jak idziesz w gości do kogoś to obsrywasz mu dywan? I może jeszcze się potem dziwisz że gospodarze nie pałają do ciebie sympatią? Odpowiedz Link Zgłoś
baska299 Re: Aha 16.01.08, 00:29 Nie,ale jak gospodarze mnie objadą,objadę ich również Odpowiedz Link Zgłoś
baska299 Re: marghe_72 16.01.08, 00:28 Zaczynam jak zaczynam,to moja sprawa.Forumowiczki mnie znają,kiedyś było cacy a teraz bee?Przeciez jestem tą samą osobą Odpowiedz Link Zgłoś
tosina Re: marghe_72 16.01.08, 00:34 cyt,.Forumowiczki mnie znają,kiedyś było cacy a teraz bee?Przeciez jestem tą samą osobą to znaczy kim jestes??? Odpowiedz Link Zgłoś
baska299 Re: marghe_72 16.01.08, 00:36 To znaczy że dawno(jakieś póltora roku temu)przestałam tutaj pisać.Teraz wróciłam,jest sporo dawnych foremek,i jakoś wszystkim zmieniły się preferencje względem osobowości Odpowiedz Link Zgłoś
tosina Re: marghe_72 16.01.08, 00:41 Bywa i tak. Bliska tu droga z trolla na idola i w odwrotna strone. Osobiscie jak wyznacznik wlasnych wypowiedzi mam moje odczucia i totalnie wisie mi to co kto sadzio nich .To TYLKO net. Pora spac basiu.POzdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: marghe_72 16.01.08, 00:31 baska299 napisała: > Czepiłaś się kobieto.Często tu jesteś,masz za sobą tabuny to mądra jesteś.Napis > zę Ci jednak,że akurat Twoje podejście do życia nie jest adekwatne do mojego.Ni > e odpisuj na moje wątki,bo-szczerze mówiąc-mam Cię gdzieś aha, skoro do mnie to bądź tak miła i wyjasnij mi jakie moje podejscie do życia nie jest adekwatne do Twojego (ze tak sobie skopiuję). Hehe B jakoś nie zauważyłam, żebym cokolwiek o swoim podejściu na tym forum pisała. Możesz mnie mieć gdzie tylko Ci się żywnie podoba a pisać będę bo mi wolno Odpowiedz Link Zgłoś
baska299 Re: marghe_72 16.01.08, 00:34 Tak samo jak ja będę pisać,bo mi równie wolno jak Tobie.Prawda? Co do podejścia do życia-czytam Twoje posty(tzn,czasami się na nie natykam)od jakiegoś czasu,i nie zgadzam się z Twoimi argumentacjami dotyczącymi niektórych spraw.A to=w jakiś tam sposób podejście do życia Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: marghe_72 16.01.08, 00:46 baska299 napisała: > Tak samo jak ja będę pisać,bo mi równie wolno jak Tobie.Prawda? > Co do podejścia do życia-czytam Twoje posty(tzn,czasami się na nie natykam)od j > akiegoś czasu,i nie zgadzam się z Twoimi argumentacjami dotyczącymi niektórych > spraw.A to=w jakiś tam sposób podejście do życia a czy ja Ci zabraniam pisać? ano nie co do reszty - same ogólniki.. zero konkretów. A już miałam nadzieję.. Odpowiedz Link Zgłoś