maziq Re: Mój partner nie chce żebym karmiła piersią 11.03.08, 19:44 Sorry za takie słowa, ale naprawde jak się czyta twoja wypowiedź, to trudno uwierzyć. NAprawdę twój partner to jakaś pomylka, pytasz się jak przekonać partnera. Ja się zastawiam ja możesz w ogóle tkwić w takim związku, być z takim człowiekiem? I ze on Ci groził ze zabierze 5dniowego synka, że co? To Ty policję powinnas powiadomić. Sorry, ale naprawdę ktoś powinień Tobą dobrze potrząsnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
maniulka_25 Wystaw mu walizki za drzwi i niech spada ! 11.03.08, 20:34 A jak zmądrzeje, to niech wróci na kolanach. Nie daj się kobieto ! Odpowiedz Link Zgłoś
ga-leo Poczatek i koniec 12.03.08, 21:14 Dziekuje za wszystkie porady i slowa otuchy! Juz z nami nie mieszka. Teraz moge spokojnie zapisac sie na forum: SAMODZIELNA MAMA. Dziekuje bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: Poczatek i koniec 12.03.08, 21:53 Uufffffffffffffffffff. Teraz moze byc tylko lepiej. I miej dzieci na oku, bo nie wiadomo co takiemu moze do glowy przyjsc. Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 Re: Poczatek i koniec 13.03.08, 06:39 Szybko Ci to poszlo...Jakies szczegoly??? Odpowiedz Link Zgłoś