polinetka 29.08.03, 10:39 Kochane mamy projektantki mam problem z zaprojektowaniem kuchni (mała powierzchnia i mało ustawna)może jest ktoś kto mi pomoże? Będę bardzo wdzięczna. Polinetka mama Kuby - 11 miesięcy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kerstink Re: mamy - projektantki wnętrz 29.08.03, 10:53 Nie jestem projektantka, ale jestem w trakcie projektowania wlasne 4 katy. Uzywam do tego bardzo fajny program o nazwie PRO100 - niestety wersja demo (nie mozna zapisac projektu, kazdym razem po prostu zapisze kolejne obrazki do pliku). Jest dostepny pod www.ecru.com.pl. Sprobuj sama cos projektowac ! Kerstin Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_franio Re: mamy - projektantki wnętrz 29.08.03, 11:56 Nie jestem projektantką, chociaż urzadzanie wnetrz to moja pasja. Kuchnię projektowałam wraz z mężem. Z własnego doświadczenia (a mamy małą, waską kuchnię) mogę Ci poradzić, ze bardzo przydatna jest szafka narożna, a pod zlewem wcale nie musi byc szafka 80 cm (jak to sie powszechnie przyjęło), ale moze być 60 cm i zlewozmywak jednokomorowy z ociekaczem. No i bardzo praktyczne są głębokie szuflady. Pzodrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
samanta_miller Re: mamy - projektantki wnętrz 30.08.03, 22:04 Mamo Kuby Tu mama Leny 8,5mc - projektaantka wnetrz. Sama mam wneke kuchenna 180 na 270 wysokosci. Im mniejsza powierzchnia do zaprojektowania. Tym wiekszy problem. Jesli chcesz pomoge Ci. Jezeli mieszkasz w warszaawie to super mozemy sie spotkac. Jesli pozostanie nam komunikacja internetem. Moj mail samanta_miller@gazeta.pl Pozdrawiam Samanta Odpowiedz Link Zgłoś