latala 31.08.03, 14:12 Byli "Tatusiowei.." to teraz może jak wyglądają ich relacje z nami czyli mamami... jak spędzacie z nimi czas? czy w ogóle spędzacie? u mnie jest z tym bardzo ciężko... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagienka.harrison Re: Mężowie... 01.09.03, 10:50 Ciekawe czemu nikt nie napisał? No to ja pierwsza. Wiadomo, że relacje się zmieniają gdy oprócz roli żona-mąż jest się też mamą- tatą. Ale muszę przyznać, że u nas dużo się nie zmieniło. Wprawdzie nie ma już spontanicznych wypadów do restauracji, na weekend czy wstawania o 10, ale za to Dominik nas zbliżył, czujemy się teraz Rodziną. Wszystko prawie można jakoś urządzić, jeśli jest chęć. W weekend raz wstaje mąż rano z Dominikiem a raz ja żeby drugie mogło dłużej pospać. Do restauracji nadal można pójść jak ma taka ogródek i się szybko je w czasie kąpieli Dominika można pogadać o problemach, często też po prostu idziemy do sypialni i bawiąc się z Dominikiem obgadujemy sprawy. Neil chętnie zostaje z małym, wtedy ja wyskakuję za zakupy, a często żeby też on miał chwile dla siebie (i Premiership) w weekendy idę na spacer i to mu daje półtora godzinki. Ale przyznaję, że mój mąż jest starszy ode mnie, bardzo chciał mieć dziecko i to na pewno pomaga. Ciekawe, co on by napisał na ten temat! Odpowiedz Link Zgłoś
weronikarb Re: Mężowie... 01.09.03, 10:53 Witam Chętnie poczytam o problemach mama - tata, bo w październiku bedzie tak u nas. O tatusiach juz sie naczytalam Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś