morgen_stern 25.03.08, 16:36 naszaklasapeel.blox.pl/html/1310721,262146,169.html?1 Dobre, dobre, troszku się pośmiałam... tatuś trzymający dziecko za nogę, lalunia z cycem i "blondyneczka" w kuchni mnie rozwaliły Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
18_lipcowa1 Re: Fotki z Naszej Klasy ;-))) 25.03.08, 16:38 lalunia z cycem jest the best!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Fotki z Naszej Klasy ;-))) 25.03.08, 16:40 Z cycem to tam jest niejedna w sumie, mnie urzekła taka z cycem spoczywającym na kolanie, na tle zielonej ściany Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Fotki z Naszej Klasy ;-))) 25.03.08, 16:41 morgen_stern napisała: > Z cycem to tam jest niejedna w sumie, mnie urzekła taka z cycem > spoczywającym na kolanie, na tle zielonej ściany a to nie, ja myslalam o tej w rozowym wdzianku, blond, na pierwszej stronie > Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Fotki z Naszej Klasy ;-))) 25.03.08, 16:40 fajna jest tez laska na solarium...... hehe Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 jaki cel maja te laski 25.03.08, 16:47 ktore zamieszczaja takie swoje zdjecia??? to juz bardziej rozumiem te z kotkami, psami, dziecmi i przy najnowszym audi niz to cos,,,sexi poza, wydete usta, piers do przodu....po co? by kolezanki widzialy? by zazdroscily? kuzwa no nie czaje lasek, pustaki na max ja tez znam jednego osobiscie, prawdziwy okaz dresa, z solarium ina sterydach, ktory zamieszcza swoje foty przy swoim aucie, a w komentarzu zamieszcza dokladny opis auta- tzn cena, parametry silnika, jaki tuning, itp hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
elske Re: jaki cel maja te laski 25.03.08, 17:18 Wrazenia po przegladnieciu niesamowite,az slow brak.Panienka z biustem na kolanie-zdjecie ciekawe. Jak dla mnie to takie zdjecia pasuja do podpisuZUKAM SPONSORA. Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: jaki cel maja te laski 25.03.08, 17:24 Mnie urzekł obraz "Dama z plazmą", jak również panienka ułatwiająca swoim byłym odnalezienie sie na nk poprzez pseudonim: "Lodziara" Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: jaki cel maja te laski 25.03.08, 17:28 czekałam tylko na pojawienie się takiego bloga bo tutaj zaglądam regularnie ) dzięki za linka, zabieram się za przeglądanie Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: jaki cel maja te laski 25.03.08, 18:19 uwielbiam fotke, nasza klasa to juz wtorniak, ja tam czekam az moje fotki na groniakach wyladuja, bo tez mam takie lansujace sie ROTFL stare dzieje ale uwielbiam ta stronke pobozni-chlopcy.blogspot.com/ ))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: Fotki z Naszej Klasy ;-))) 25.03.08, 18:41 hłehłe dzięki Morgen "Kombajn do zbierania profili po NK" szczególnie mnie rozczulił Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Fotki z Naszej Klasy ;-))) 25.03.08, 18:50 o ja pierdziu)) żałuję, ze nie mam czasu na przeglądanie profili) laski sa de bestDD dzięki za link , daję do ulubionych Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: Fotki z Naszej Klasy ;-))) 25.03.08, 22:40 Cudo! Dodaję do ulubionych Odpowiedz Link Zgłoś